משהו מוזר...

משהו מוזר...

כלום בבצפר ואני בבית! ואני משתעמם חצי למוות אם מישהו פה שיראה סימן חיים! כאילו אין לי מה לעשות אז לכתוב הודעות שטותיות בפורום זה המפלט האחרון שלי... תעזרו בבקשה.

גם אני בבית../images/Emo70.gif

אבל בקרוב נוסע לבית ספר

../images/Emo32.gif טוב נו אני אגיב לעצמי...

אני רואה שכולם באמת בבצפר! בוגדים! תשארו בבית תארחו לי חברה! טוב שיהיה בכל מקרה אני עדיין משועמם אז אם עכשיו מישהו נכנס שידבר!!! בבקשה?

Oren C4

New member
"השיריון המכונף" שלום ../images/Emo70.gif

אני שמח בשבילך שהתקבלת לעתודה האקדמית
לאיזה אוניברסיטה התקבלת ומתי אתה מתחיל ללמוד
אני גם הייתי מועמד לעתודה ולמדתי עד לפני חופשת סוכות בכיתה י"ג בהולץ-ת"א, עכשיו קיבלתי תשובה חיובית ואני מתחיל בטכניון בסימסטר אביב.

אאמ קוראים לי צח זה הרבה פחות רשמי!

אני התקבלתי לאת"א לסמסטר חורף כלומר אני מתחיל עכשיו! טוב נו שבוע הבא... אבל זה עכשיו... בכל מקרה תודה ושיהיה בהצלחה גם לך... סמסטר אביב, זה אומר שאתה עוד קטן(?) וזה אומר שיש לך עוד מלא זמן... תהנה מהחופש הארוך שקיבלת! אל תעשה שום דבר שאני לא הייתי עושה...(וזה אומר שמותר לך לעשות הכל!) בקיצור בהצלחה! נ.ב. לאן התקבלת? מה למדת בהולץ?

Oren C4

New member
תשובות ל-נ.ב.

למדתי בהולץ בכיתת אלקטרוניקה (אינדקס 7 אם זה אומר לך משהו...) ומכאן משתמע שאני ממשיך באותו מקצוע באוניברסיטה: הנדסת חשמל - אלקטרוניקה, מחשבים ותקשורת. מה אתה הולך ללמוד?

DemonDog

New member
לאורן וצח

מה המצב? יש לי שאלה: האם הלכתם ללמוד בעתודה האקדמאית בגלל שהטכני שלח אתכם או בלי קשר לטכני ולמסלול השוחרות? תודה מראש ובהצלחה!

DemonDog

New member
אוקיי, תודה!

לפי מה שאני יודע בכל זאת אפשר להגיע לעתודה האקדמאית דרך הטכני אחריי י"ד אם אינני טועה.

לא לא אחי אתה מתבלבל... תכנס...

ככה יש אפשרות לעשות תואר אחרי ה-יד שזה משהו אחר לגמרי... זה תואר ראשון באורט בראודה (שעכשיו קיבלו את הB.Sc שלהם) כלומר השם הקודם של הפרוייקט הזה נקרא B טק כי זה היה התואר שהיית מקבל אם היית נכנס לשם לפני שנה למשל, אבל זה משהו שונה לגמרי זה אחרי שסיימת יד בין המצטיינים וזה לא עתודה!! אני ואורן למדנו ב-יג רק למקרה שלא נתקבל לעתודה (אורן תתקן אותי אם אני טועה) ככה זה היה אצלי...

DemonDog

New member
אם כבר מדברים...

מתי אתה ממליץ לעשות פסיכוטכני (אני לומד כרגע בי"א)?

אז ממשיכים לדבר...

אני משער שהתכוונת לפסיכומטרי (כי פסיכוטכני זה מה שעושים בלשכת גיוס והם אומרים לך מתי לבוא) אז הכי טוב לעשות אותו בקיץ בין י"א לי"ב וגם אין לך כל כך הרבה ברירות בעיקר אם אתה רוצה שתהיה לך עוד הזדמנות לפחות אחת לשפר... (תעשה קורס!! מומלץ! אם אתה באמת רציני בנושא... ובאמת מוכן להקדיש את הקיץ שלך לזה תעשה קורס!) רציתי להגיד עוד משהו.. לצבא יש שיטות בדיקה משלהם והן לפעמים יותר קובעות או לפחות באותו משקל כמו של הפסיכומטרי... בעיקר אני מדבר על קינן שפי, והמבדקים אצלם בלשכ גיוס תעשה אותם הכי טוב שיכול להיות כי יש מצב שהם יקבעו בינך לבין מישהו שאחר שיש לו אותם נתונים חיצוניים אבל במבחנים של הצבא אתה היית יותר טוב אז אתה מתקבל...(לפעמים אפילו על חשבון כאלה שיש להם ציונים חיצוניים טובים יותר!)

Oren C4

New member
אם אתה מתכוון לפסיכו*מטרי*

ואתה רוצה להתקבל למסלול העתודה האקדמית אז אני מציע לך לעשות את הפסיכומטרי במועד אוקטובר 2005 (צריך לחרוש בחופש הגדול שבין יא ל-יב) מתוך מטרה לשפר את הציון כעבור חצי שנה (אם יהיה צורך) באפריל 2006. ---> אם התכוונת לפסיכוטכני אז כולם עושים את המבחן הזה בצו הראשון שלהם. זה מבחן חשוב מאוד שקובע את הדפ"ר שלך, שהוא אחד מהמרכיבים של הקב"א. בשביל להיות מועמד בכלל לעתודה אתה תצטרך קב"א 52 לפחות, קב"א המתאים לקצונה. למידע נוסף על הרישום לעתודה אתה יכול לקרוא את המאמרים של פורום עתודה.

Prince Yoni

New member
קבלות../images/Emo26.gif

תגידו, זה רק הקורס שלי שאוכל חרא או שלכל הקורסים מי שלא שילם עד עתה 1400 שקל לוקחים לו את השוחר? מה זה הדבר הזה????? מצפים שבחודשיים נשלם את הכל ועוד יש לנו ספרים, טיול ועוד אלף דברים... ביזיון

למעלה