משהו מוזר...

Co0L GirL

New member
משהו מוזר...

היום החתול שלי הסתכל על התקרה בצורה ממש מוזרה, כמו שחתולים מסתכלים כשהם רואים חרק עף ועוקבים אחריו במבט שלהם, אז בדיוק ככה הוא הסתכל היום על התקרה, כולו מרוכז במשהו, אבל לא היה כלום בתקרה! לא ראיתי דבר ובד"כ החתול שלי לא לוטש סתם מבטים בתקרה אלא אם כן יש שם משהו שזז אבל לא ראיתי כלום התרקה היתה ריקה, אז יכול להיות שהוא ראה רוח? בעלי חיים ובמיוחד חתולים יכולים לראות רוחות?

Co0L GirL

New member
אפח'ד לא יודע? ../images/Emo10.gif

noname20000000

New member
../images/Emo35.gif

יכול להיות שהיה שם איזשהו זבוב שחתול שלך עקב אחריו?

faith2

New member
יש אולי מדבקות שם?

המדבקות הללו שזוהרות בחושך?

Co0L GirL

New member
לא

התקרה היתה חלקה ונקייה לגמרי... וגם זבובים לא היו שם ממש מוזר ושחכתי לציין שאחרי שהוא לטש מבטים (5 דקות שלמות) בתקרה הוא רץ אליי וליטפתי אותו והוא רעד קצת לא יודעת למה...

faith2

New member
אממ.....

ידוע שלחיות במיוחד לחתולים אם אני לא טועה יש חוש שישי, והם חשים בתופעות כאלה......ישנם המון סיפורים שחתולים רואים אפילו כדורי אנרגיה....ככה שאני די מאמינה שמה שהוא\היא ראה אולי היה רוח....במידה והחתול ממשיך לפחד, תבדקו מזוזות....רק בשביל השקט של החתול, כי רוחות כאלה בדר"כ לא מפריעות

ANDREINA

New member
מי יודע..

יכול להיות.. חתולים הרי מרגישים.. תסתכלי למשל כשיש רעידת אדמה הם כבר נכנסים לפאניקה כמה שניות לפני שזה מתחיל. זה ידוע שחתולים רואים ומרגישים הרבה יותר מאיתנו..

ANDREINA

New member
מי יודע..

יכול להיות.. חתולים הרי מרגישים.. תסתכלי למשל כשיש רעידת אדמה הם כבר נכנסים לפאניקה כמה שניות לפני שזה מתחיל. זה ידוע שחתולים רואים ומרגישים הרבה יותר מאיתנו..

fucking shanti

New member
נכון....

אני אישית נוטה יותר להאמין שזה רוח, אבל אי אפשר לתת פה תשובה בטוחה. צריך בכל מקרה לשמור על ראש פתוח בעניינים האלה, לדעת ששום דבר לא עובדתי.

1Spark1

New member
גם הכלבה שלי עושה את זה..

היא רצה אלי, מסתכלת ועוקבת אחרי משהו למעלה, לצדדים ולפעמים כאילו משהו בא לכיוונה ורועדת כולה! אני לא רואה שם כלום.. מה זה?

קמילה 26

New member
יש תוכנית כל יום...

בערוץ 10 בשעה 2 וחצי בצהרים עם איזה מתקשר מדהים לדעתי, בכל אופן יום אחד הוא אמר שם למישהי שיש לה כלבה שאמא שלה מעבירה לה מסר של אהבה דרך הכלבה שתשים לה מתי הכלבה מקשקשת בזנב סתם בשמן שהיאיושבת ומסכלת עליה. זה כמובן היה אחרי שהוא אמר המון דברים שאמא של הבחורה מוסרת לה דברים שרק שתיהן ידעו. לדעתי חובה לראות את התוכנית לפחות פעם אחד כדי להבין.

yoo

New member
אני לא מאמין לו בתוכנית ההיא...

היא נראת כל כך...מזוייפת!

למה נראה לך שהיא מזוייפת?

סתם מעניין אותי...פשוט ראיתי את התוכנית כמה פעמים וממש נדהמתי ממנה...הוא דווקא נראה לי אמין..אבל אני לא מבינה הרבה בנושא אז אולי אני טועה...

I am a freak

New member
ואתה../images/Emo35.gif

אתה הרגשת בנוכחות של משהו
כי, אם לא, אין טעם לחשוב על זה בכלל. הפריק.

למעלה