אהלן סטלינקה: קטר מס' 705 הוא הקטרמשהו מוזר...
בדרכי הביתה ברכבת, ראיתי קטר מסוג JT42CW (אני חושבת שמספרו היה 703), עומד מאלכסון בקצה המסילה התפעולית בתחנת ת"א דרום. זה נראה כאילו הקטר פרץ את האוטם וירד מהמסילה. המראה היה די מוזר.
זה מצויין שיש פה בת 20 חובבת קטרים!משהו מוזר...
בדרכי הביתה ברכבת, ראיתי קטר מסוג JT42CW (אני חושבת שמספרו היה 703), עומד מאלכסון בקצה המסילה התפעולית בתחנת ת"א דרום. זה נראה כאילו הקטר פרץ את האוטם וירד מהמסילה. המראה היה די מוזר.
אני לא רק חובבת רכבות..זה מצויין שיש פה בת 20 חובבת קטרים!
המשיכי להיות חובבת קטרים. זה התחביב הכי COOL בארץ !!!!!!!!
כל הכבוד ! האם את נוהגת לצלםאני לא רק חובבת רכבות..
אני גם מתענינת מאוד בתעופה, כבר מגיל צעיר.
אני נוסעת הרבה ברכבות...כל הכבוד ! האם את נוהגת לצלם
רכבות או קטרים במוסך ? את מוזמנת להצטרף לדף הקשר של חובבי הרכבת בארץ. אנחנו 178 חברים ואני מרכז את הרשימה ושולח מיילים לחברים מדי פעם בנושא עדכונים חשובים. המטרה העיקרית של דף הקשר: תוכלי להכיר אישית חברים שיש להם תחומים זהים והם גרים באזור שלך ! אם את מעוניינת, יש לשלוח אלי במסר אישי בלבד את הפרטים הבאים: שם פרטי, שם משפחה, כתובת מדוייקת + מיקוד, אי.מייל, טלפון, פלאפון ותחום עניין מדוייק. מיד לאחר הוספת שמך לרשימה, תקבלי במייל את דף הקשר המלא. אביתר.
ומה עם אוטובוסים ???אני לא רק חובבת רכבות..
אני גם מתענינת מאוד בתעופה, כבר מגיל צעיר.
תיקון: מדובר בקטר מס' 704 ומסתברמשהו מוזר...
Copyright©1996-2021,Tapuz Media Ltd. Forum software by XenForo® © 2010-2020 XenForo Ltd.