משהו מוזר.....

Rocketshipper

New member
משהו מוזר.....

בסרט השלישי גטומון ופטמון גדלו לצורות המגה שלהם, ואז שיחררו את את הכוח שלהם שיצא בתור ביצים מוזהבות, אחד הגורל ואחד הניסים. אם ביצת הניסים הייתה במבצר של הקייזר וממנה יצא סמל טוב הלב, איך זה יכול להיות שהאנרגיה שגטומון ופטמון שחררו יצא בצורת הביצה הזו? הרי ביצת הניסים נתנה את הכוח למבצר של הקייזר, לא? מצד שני, יותר הגיוני להניח שהסרט אחרי פרק 21? (לפני 22 כנראה כי בסרט וימון לא גדל לאקס-וימון) ושהביצה הופיעה שוב למרות שחשבו שהיא כבר לא קיימת ויש רק את סמל טוב הלב?

Snake Bandage

New member
עונה על השאלה של לי...

האמריקאים עשו טעות כשהם ניסו לקשר בין הסרט השלישי לסדרה כשהם איחדו את שלושת הסרטים הראשונים ביחד. הסרט השלישי לא קשור לסדרה, ומתאר יקום שונה, שבו יש את דיוויס, יולי, קודי והאחרים, אבל אין שליט דיג´ימון שהם צריכים להתמודד איתו, פטמון וגטומון יכולים לדיג´ידגול לצורות המגה שלהם, ודיג´יביצת הניסים נוצרה מהאנרגיה של סראפימון או מגנהדרמון (אני צריכה לבדוק את זה).

pokegirl

New member
לפחות צדיקה אחת בסדום

ותני לי להוסיף ולתקן- הביצים לא יצאו מהאנרגיה של מגנהדרמון וסראפימון, הם פשוט שיחררו את הביצים מה... ארנב הענקי ההוא, שכחתי איך קוראים לו o_O

pokegirl

New member
תרשו לי בבקשה לנצל את זה ;-;

ולשים את הטפט שעשיתי לגלנטמון :) וזה בסדר, התרגלתי שרק בן אדם אחד מגיב

Rocketshipper

New member
כן.....ידעתי שהם שילבו את שלושת..

הסרטים (ושינו את כל העלילה >_< וקיצצו קטע מרגש של דייויס ;-; ועוד מיני אחרים) אבל יקום מקביל...... coolness

niiko

New member
טוב אז ככה (לא שזה קשור)

עד שאני לא מקבלת תגובה על החצי פרק 5 בסיפור שלי, אני לא ממשיכה

niiko

New member
ממ... את צודקת... אני באמת קרציה

אני יודעת שלא אמרת את זה אבל לא נורא אני חושבת שאני קרציה בנושא... טוב אני אמשיך את הפרק.. ותודה על התמיכה הלוואי שה´חברות´ שלי היו ככה...

niiko

New member
אוי תודה

גם אתן חמודות אבל אתן בטח חושבות שלפעמים אני קרציה, ועם לא, אז לא נורא, ועם כן, אז גם לא נורא

niiko

New member
אומרים תודה על מה שאוהבים לשמוע

וגם מה שלא... רק מתוך נימוס אבל אני אוהבת לשמוע את מה שאמרת... ותודה תודה תודה תודה תודה תודה תודההההההההההההההההה תודה

למעלה