משהו מוזר...

BiGuy3000

New member
משהו מוזר...

הסתכלתי היום להנאתי על הסטאנד של משחקי הPS2 בחנות באג... ולפתע אני רואה כותר ממש מוזר מבית KONAMI; שמו Police 24/7... לא יכולתי לראות, אבל לפי השם זה כנראה משחק פעולה. מישהו מכיר את המשחק
חיפשתי בכל אתר PS2 טוב שאני מכיר, ולא היה שם שום דבר בנושא... מישהו יודע היכן אוכל למצוא מידע על המשחק
ותמונות מתוכו
נ.ב אין על זה שום דבר באתר הרשמי של החברה... CREEPY... זה ממש דחוף, אז תתעוררו ותענו
תודה,

modchip

New member
police 24/7

המשחק הזה בסגנון TIME CRISIS אתה משחק בתור שוטר נגד המאפיה היפנית ועוד כמה מאפיות משחק יפה לפי דעתי.. יש לי את המשחק הוא יפה מאד מלא אקשן. משה

BiGuy3000

New member
מממממ...

אני אישית מעדיף משחקי אקשן בסגנון של ללכת ולהרוג... עם מעט חשיבה לפעמים... אתה יודע, MAX PAYNE ודומיו...

XcalibEr

New member
יש לי שני אקדחים לPS2..

אני אוהב לשחק משחקים כאלה המוד של שני שחקנים, ובכל יד להחזיר אקדח אחד. פיצוץ, סטייל דספרדו!

XcalibEr

New member
מאיפה הבאת את זה??

ב IGN לא קיים המשחק הזה, יש שם את POLICE 911 אבל הוא עדיין לא יצא.

hen200

New member
אני ממליץ לך על....

EXTREMINION- משחק בסגנון TIME CRISIS ותאמין לי, צריכים לחשוב בו הרבה הרבה.....

Saviola

New member
אתה צודק

ולפי דעתי הוא היה יכול להיות משחק הרבה יותר טוב אם היו משקיעים בו עוד קצת מחשבה........

hen200

New member
כן, זה השם....

משחק סוף הדרך ויותר טוב ממקס פיין למישהו יש את המשחק הזה?

BiGuy3000

New member
איוווווווווו../images/Emo70.gif

אני ש-ו-נ-א את EXTERMINATION בדם
אני בחיים לא הייתי מוציא כסף על כזה דבר
אני שונא משחקים בסגנון שלו
זה מן אקשן עם יותר אופל ואווירה מפחידה... אבל פחות אקשן
אני מתעב אותו... למשחק יש גרפיקה מגעילה, והוא בנוי בצורה מטומטמת... אני אישית מעדיף משחקים בסיגנון מקס פיין, שבהם יש הרבה אקשן, ולא צריך לחשוב יותר מדי (אבל צריך...); ואתם

hen200

New member
אז תקנה GTA3 וזהו....

אתה אוהב מכות רחוב וכל זה? כמו בלדירור 3...?

BiGuy3000

New member
אז ככה...

GTA 3 יש לי על המחשב... ולא הבנתי מה זה בלדירור 3... אולי תכתוב את השם באנגלית
יהיה לי יותר קל לזהות... תודה,

BiGuy3000

New member
אה../images/Emo70.gif

אז התכוונת לBLOODY ROAR 3
אני שונא משחקי מכות... לפחות את רוב התלת מימדיים... די אהבתי את TEKKEN 3... זה היה משחק המכות הראשון שלי לPSX... וזהו...

hen200

New member
טוב....

הרבה אוהבים את אקסטרמינישן... אבל אני לא דלוק עליו שאתה מגיע לשלב עם החרקים אתה נתקע בו ולא יכול לצאת מהשלב הזה. כאילו תחשוב לעצמך שבשלב 2 אתה מסיים את המשחק אתה יודע שיש פינל פנטזי 10?????????? זה משחק מכות

BiGuy3000

New member
כן...

אני יודע שיש פיינל פנטזי 10... יש לי אותו... וזה בהחלט לא משחק מכות
להיפך... זה משחק RPG טהור...

למעלה