משהו מוזר...

nitzile

New member
משהו מוזר...

היי, פעם ראשונה שאני כותבת כאן...

יש מישהו שהכרתי לפני קצת יותר מחודש, מישהו שמהתחלה היה איתו איזה קליק. יצאנו כבר 3 פעמים, היו דברים, והכל טוב ויפה אבל יש כמה דברים מוזרים שמעלים אצלי הרבה תהיות...
העניין הוא, שהבחור פשוט לא זמין. לי אין שום יכולת ליצור איתו קשר, אלא רק לו. למה הכוונה? יש לו טלפון בבית שהוא אומר שהוא בחינם (התקשר אלי ממנו פעמיים), ויש לו פלאפון מהעבודה. אין לו פלאפון משלו, ככה הוא אומר (סטודנט, אז אין לו כסף... זאת הטענה). לטלפון בבית עוד לא יצא שהוא ענה לי, אז הפסקתי לנסות. הפלאפון של העבודה- כשהוא התקשר המספר היה חסוי... הייתתה פעם אחת שהוא התקשר ולא היה חסוי, אבל הוא אמר לי שהוא בדיוק במעבר בין עבודות אז הולכים להחליף לו את הפלאפון.
הדרך היחידה בעצם שבה אנחנו מדברים זה במסנג'ר. זה לא ממש משונה?
מה גם, שאחרי שיצאנו פעם שנייה הוא פתאום נעלם לשבועיים. אני חשבתי שזאת הדרך שלו בעצם לומר לי שהוא לא מעוניין, אבל אז פתאום הוא יצר קשר ואמר שהוא היה בחו"ל (טען ששלח לי הודעה במסנג'ר).
אני לא יודעת, נורא כיף לי איתו אבל קשה לי להבין מה הסיפור שלו...
מעולם לא הייתי אצלו בדירה, הוא היה אצלי פעם אחת.
האם יש אפשרות לסמוך עליו?

לי אישית זה היה מוזר מדי.
אני לעולם לא מתחילה קשר כשאין תקשורת הדדית לחלוטין , זה אומר שלא ייוצר מצב שרק צד אחד מתקשר, ואילו השני לא נותן אפילו
מספר טלפון לתקשורת - הדבר הכי ראשוני ולגיטימי.

יכול להיות שאולי בעבר מישהי הטרידה אותו, ולכן הוא מרגיש חסר בטחון לגבי זה בתחילה של קשרים, אני מניחה שפשוט צאי איתו
עוד פעם פעמיים, ותראי אם המצב משתנה ככל שהקשר יעמיק.
אם לא, לדעתי זה מוזר מדי.

האם שאלת אותו לפשר המצב? שאלת אותו מה המספר? ( בלי לנסות לראות את המספר כשהוא מתקשר, פשוט לשאול )

ismeralda100

New member
שאלות

נראה לי שזה מעלה אצלך הרבה סימני שאלה...
אולי זה לא סימן טוב?
אבל את זה את צריכה לבדוק עם עצמך....
כתבת "נורא כיף לי איתו"
מה כיף?
שנפגשים? שמדברים?
כי אם הבעייה היחידה היא שלך אין איך ליצור קשר איתו ורק הוא יוצר קשר איתך אז אולי זו בעצם לא כזו בעיה?
בכ"א - מה שלא תעשי שתהיי שלמה עם עצמך.
בהצלחה!

Rotmii

New member
נשמע לא כ''כ טוב

קורה שבן אדם עסוק ולא יכול להיות זמין כל הזמן וצמוד לפלאפון (אני עצמי כזו) אבל מפה ולהגיע לנקודה שאפילו אין לך את המס' פלאפון שלו ? (אני אישית לא ממש מבינה את התירוץ של ''פלאפון מהעבודה'')

ניסית לעלות את הנושא ולדבר איתו לגבי זה?

שלום

בדקי את התנהגותו אליך. ככל שהוא נחמד וטוב אליך, הוא כנראה יותר מחבב אותך. אם הקשר חשוב לך, כדאי שתשקיעי בו.

פרח0קיר

New member
השמע ממש לא אמין

בלי ללכת יותר מדי סחור סחור. כשהבחור מעוניין בך ורוצה לתקשר איתך הוא זמין ויוצר קשר - וזה לא המקרה שלך. אם מעכשיו הוא גורם לך לתחושה של חוסר בטחון, למה להמשיך?

תאום ציפיות בצורה כנה והדדית

אם משהו בקשר לא טוב לך?, תאמי עימו ציפיות !
בהצלחה!♥

Kangooo

New member
הייתי בסיפור הזה כמה חודשים טובים

תירוצים תירוצים תירוצים, יש לו דברים יותר חשובים ממך ועדיף שתרדי ממנו, את תפגעי בסופו של דבר.

חשבת להעלות בפניו את הנושא?

לדעתי לשאול לפשר העניין ולהגיד שזה מפריע לך.
אם התירוצים ממשיכים זה מחשיד בעיני.

mikey mouse1

New member
אני אישית ,

לא הייתי מסוגלת לצאת עם מישהו כזה. כאילו מה, אתם מנהלים שיחות בשלט רחוק דרך המחשב ?
ומה גם שמאד מוזר שכסף לנסוע לחו"ל יש לו, ופלאפון הוא לא מחזיק. בן אדם שאין לו אפשרות כלכלית - פשוט לא נוסע לחו"ל.
זה ברור שהוא פה משקר. תאמיני לי שגבר שרוצה לשמור איתך על קשר- יעשה את כל המאמצים. גם אם כביכול "אין לו פלאפון"- הוא ייקח שיחות מחברים לעיתים תכופות, ייקנה טלקרד , ולא ייעלם לך לשבועיים.
תהיי בטוחה שהוא לא רציני.
אני במקומך לא הייתי חושבת פעמיים והייתי חותכת את זה. אני לא רואה סיבה להמשיך להיות בקשר עם אחד כזה!

Jake Speed

New member
נכון שקוראים לו ג'יימס בונד?

אין סיבה סבירה אחרת.

או שהוא משאיר אותך על אש קטנה.

לאאאאאאאאאאאאאאא,

ג'יימס בונד יותר סביר

Megie

New member
ברוכה הבאה

מקווה שתכתבי פה עוד הרבה פעמים

אני אענה לך בכנות, לי זה נשמע חשוד מדי.. אומנם אתם לא מכירים הרבה, אבל ההתנהלות שלו לא אמינה לי, יש יותר מדי סטירות.

אין סיבה שלא יסתובב עם מכשיר סלולרי, כיום כמעט ואין אדם נורמטיבי שמסתובב ללא סלולרי(חוץ מאנשים שלא עושים את זה מתוך עיקרון, גיל, צורך), אוקיי-אין כסף כי הוא סטודנט?! (גם אני סטודנטית ובקושי עובדת ומחזיקה באחד, ולא נתקלתי בסטודנטים שלא מחזיקים סלולרי-יותר מזה אפילו לחיילים יש) יש אפשרות להחזיק אחד גם בלי שיחות יוצאות וללא עלויות, במיוחד שהוא טוען שהוא עובד..ואם באמת אין לו, נלך על האופציה של אמון..מה יהיה הלאה בקשר?! אין דרך לתקשר?! אז שיחשוב גם עכשיו על פתרונות הדדיים..כמו שאת שם כשהוא צריך.
הוא אמר שטס לשבועיים בחו"ל?! איך אדם שלא מסוגל לממן סלולרי, יכול לטוס לחו"ל?! אבל אוקיי, זה נגיד שסידרו לו איכשהו, אבל מה עם הלימודים?! איך סטודנט יכול להרשות לעצמו לטוס לשבועיים?!-שוב, או שהוא לא באמת טס, או שהוא לא באמת כנה איתך ויש לו מה להסתיר, או שהוא מנהל חיים מאוד לא שיגרתיים ומעוררי קנאה

הוא מחזיק מחשב, יש לו מסנג'ר, הוא עובד ולומד וטס לחו"ל.. הוא נעלם ומופיע שוב, יוצא קשר כשנראה לו ובזמנים שנוח לו, היה אצלך בדירה ולא מדבר על הגעתך אליו, לא משתף כמעט בכלל לגבי חייו הפרטיים.
תראי, לא רוצה להגיד דברים באוויר, אבל לגבי הנתונים שהעלת, נשמע שיש שלט ענק מול העיניים שלך, עם הכתובית "אזהרה" פשוט תיהי עירנית, פחות תשתפי ופחות תבטחי, תיהי זעירה.

אני אישית, לא הייתי ממשיכה קשר כזה, כי היה מרגיש לי שמשהו שם לא אמיתי, אבל אם את בכל זאת מחליטה להמשיך-אל תעשי את זה בלי שתדברי איתו באופן גלוי על החששות שלך ותנסי להבין ממנו מה הכוונות.
לכי תדעי, אולי הוא בכלל בעל משפחה/זוגיות במקביל, אולי הוא המציא דמות, אולי יש לו חיים שהוא לא יכול לשתף בהם, ואולי זה איזה סוטה עם עבר פלילי.. ואולי, כמו שלימור אמרה..הוא סתם חושש להביא את המספר ואת ולשתף את חייו הפרטיים-מטראומה כלשהי...

בכל מקרה, מה שלא יהיה, תזכרי שכל עוד את לא לגמרי מאמינה קשה לבסס זוגיות, אל תשמרי דברים בפנים

המון בהצלחה

nitzile

New member
תודה רבה

בינתיים עלו רק עוד בעיות ודברים משונים לגביו. כנראה שבאמת זה לא יהיה זה.

Megie

New member
אין על מה

אני חושבת שאף אחד לא היה רוצה להתחיל קשר עם רגל שמאל- להכנס לתוך ערפל ולהתחיל להתמצא..אני מתרחקת ממקומות האלו-עוד לפני שאני מספיקה להבלע, אח"כ זה רק קשה יותר כי יש את הרגש שקושר..
אני עדיין חושבת שהוא ממציא סיפורים, אל תיהיה תמימה כדי לחיות בהם.

למעלה