משהו מוזר.....

ליזי133

New member
משהו מוזר.....

שלום! לא ביקרתי פה די הרבה זמן... טוב, אז ככה: היה לי חלום, בחלום הייתי מישהו אחר, אני לא הייתי אני. בעצם החלום הזה היה מורכב מזה שאני (או מי שאני הייתי בחלום) חלמתי המון חלומות קצרים (חלמתי חלומות בחלום) ובחלומות האלה הייתי קצת מודעת לזה שאני חולמת (הכוונה בחלומות בתוך החלום).... זה מוזר......

silverhawk

New member
באמת קצת מוזר... :)

תראי, באופן כללי, התופעה של "חלמתי שאני חולם חלום צלול" היא שכיחה ביותר, בעיקר בחצלולים הראשונים, ונובעת בד"כ ממודעות נמוכה יחסית ומחוסר היכרות עם עולם החלומות הצלולים. ככלל, לאחר שלומדים על הנושא מעט יותר, מזהים מייד שמדובר בחלום צלול ממשי ולא "בחלום שבו מחצללים". יחד עם זאת, במקרה שלך את אומרת שחלמת שאת מישהו אחר שחולם ומחצלל. זה ללא ספק מעט יותר טריקי. בחלום הצלול בתוך החלום האחר המודעות הייתה למעשה לאותו אדם ולא לך? אם כן, ייתכן שאכן מדובר בחלום רגיל (גם אם די משונה :)). אם זו היית את שם, מדובר היה כנראה בחלום צלול רגיל, אך רמת המודעות שלך לא הייתה גבוהה במיוחד.

ליזי133

New member
בעצם מה שהיה, זה שאני הייתי המישהו הזה, אבל ב

בעצם, אני הייתי הוא ולא אני... אני לא יודעת אז מי בעצם חלם בחלום, הוא, או שבגלל שהוא זה אני אז אני? זה מוזר ומבלבל לי את השכל......0.0

silverhawk

New member
כמעט כמו "האם אני אדם שחלם שהוא פרפר

או פרפר שחולם שהוא אדם"... את יכולה להיות רגועה, סביר להניח שזה היה חלום צלול רגיל, עם רמת מודעות נמוכה יחסית. :)

למעלה