משהו מוזר...

• פותח הנושא snup
  • פורסם בתאריך

snup

New member
משהו מוזר...

בגיל יחסית מבוגר כמו שלי, אחרי כמה מערכות יחסים עדיין אני לא מבין ראש של אשה ונראה לי שלעולם לא אבין. שלא תטעו, אני לא מתלונן, רק אולי מישהו ( יותר נכון מישהי) יכול/ה להסביר לי את התופעה הזו - לפני פסח סיימתי מיוזמתי מערכת יחסים די ארוכה שלא הובילה לשום דבר, רק עליות וירידות ללא כל ביטחון רגשי (לא על זה אני מתלונן), מיד לאחר סיום הקשר, באותו שבוע בדיוק נתחדש קשר מהעבר עם ידידה. היא לא יודעת שסיימתי קשר ממושך (שהתפרש על פני כמה שנים ולבש בהתחלה צורה של ידידות ואח"כ אהבה שלא הובנה כראוי). מאותו הרגע שנתחדש הקשר אני כל הזמן שומע ממנה רק חששות והיסוסים לגבי הגבר שהיא איתו. בשבועיים האלה מאז שהתחדש הקשר היא כבר הספיקה לקפוץ אליי הביתה יותר מעשר פעמים, להתקשר אליי אחרי טיול שעשו יחד, להתקשר אליי מהחופשה שלה באילת, להתקשר אליי כשהיא באמצע מסע קניות בקניון. כל האינטנסיביות הזו נפלה עלי בבת אחת, ויותר מזה - אני רק שומע ומתוך זה מבין שהם לא כל כך מסתדרים, אבל מה לי ולזה עכשיו. היא לא מאפשרת לי לספר לה שאני בעצם סיימתי רק עכשיו מערכת יחסים עם הרבה ציפיות וחשבתי שזה זה, כל פעם שאני מנסה איכשהו העניין שוב נסוב לאירועים שקורים אצלה. וואי, כמה שזה מעייף. אז מה עושים?, אני באמת רוצה קצת זמן לעצמי, למרות שהסיום בא ביוזמתי אני עדיין רוצה להיות קצת לבד, לעכל, להבין, לא אכפת לי שנחדש את הקשר אבל לא בצורה כזו אינטנסיבית ויותר מזה - מה אכפת לי מהזוגיות שלה?, אם טוב לה שתישאר שם, אם לא אז שתעזוב ותרד מזה, זה ממש לא מענייני. בכל מקרה - מה היא כבר רוצה ממני, ידידות?, אז אין לי בעיה אבל במינון נכון, לא ככה (ואני מזכיר שאמרתי - אני לא מבין ראש של אשה
).

snup

New member
את מוכנה להיות יותר רצינית...

...ולא להציץ בכרטיס שלי ?, אם את רוצה להכיר מי אני אז הכרטיס שלי הוא לא בדיוק הכתובת, לא עדכנתי אותו די הרבה זמן. ועכשיו ברצינות - אם כבר קראת, אז אני משער שאת יכולה להאיר את עיניי.

מה דעתך פשוט לשאול את הידידה מה כוונותיה

כלפיך? לא תשאל לא תדע... כל השאר ניחושים וספקולציות...

אי אפשר להבין נשים

וזה בגלל שנשים בטוחות, משום מה, שגברים הם יצורים רגישים ואינטיליגנטיים שמבינים רמזים
- אז הן רומזות, מאוד מאוד בעדינות בד"כ, ומצפות שתבין - כשזה לא עובד הן מתעצבנות ואז קורה אחד משני דברים - 1) או שהן הולכות כעוסות, שונאות אותך לנצח ואתה נשאר תוהה מה בדיוק קרה פה, 2) או שנופל להן האסימון והן מתיישבות להסביר לך, רצוי בצורה מפורטת ובסיוע עזרים חזותיים. ואני אומר - לא ממש חשוב לברר מה אשה רוצה - כשזה יהיה מספיק חשוב לה, היא תמצא את הזמן לשבת ולהסביר לך. עד אז - תעשה מה שמתאים לך.

karmma

New member
לא קרה כלום,

תביע סימפטיה ותוך זמן קצר תוכלי להתחיל מערכת יחסים חדשה, שביחד עם גיל מתקדם יותר תעזור לך להבין דברים שלא הבנת קודם

נומלה

New member
יש פתרון טכנולוגי מופלא

כאשר עולה השם שלה בסלולארי שלך.... אל תענה.

chenby

New member
יקירי

עד שלא תלמד לבטא את רגשותיך בפני האנשים הרלוונטיים, אתה תישאר סובל... למה שלא תגיד לה? אתה לא חייב להגיד לה שהיא חופרת, אתה יכול להגיד לה, תקשיבי אני שמח על הקשר, אבל אני צריך קצת זמן לעצמי לעכל דברים שקשורים אליי.. אם היא תעלב, בעייה שלה.. אבל תתעקש על הרצונות שלך. אתה לא צריך להבין ולא צריך לנסות להבין. רק תהיה בהיר לעצמך לגבי מי אתה זה הכל.

snup

New member
../images/Emo51.gif

סוף סוף תשובה רצינית. תודה רבה.

אייבורי

New member
אני אשתדל להסביר לאט

כי נראה שאתה קשה תפיסה. ה ב ח ו ר ה מ ע ו נ י נ ת ב ך. למען האמת אני בטוח שתבוא לשאול את אותה שאלה גם אם היא תתפשט תרדוף אותך בכל העיר תקפוץ למיטתך ותבצע בך דברים שהכתב לא יסבול. גם אז עדיין תבוא לשאול מה היא רוצה. בעניין הקטע שהיא לא נותנת לך לדבר, כדאי שתתרגל לעניין הינהון נכון במקומות הנכונים יוביל אותך לעולמות מופלאים.

seeyou

New member
"אחרי כמה מערכות יחסים עדיין אני לא מבין"...

ראש של אשה
יש בדיחה בקשר לזה... אלוהים פונה לבן אדם מבוגר שמע,אני עוקב אחרך מאז שאתה תינוק אתה אדם טוב ולכן אני מוכן למלא לך משאלה אחד. חושב האדם כמה שניות ועונה אני מפחד לטוס וגם לא מרגיש טוב בים לכן יש לי משאלה - תבנה לי גשר עד ארה"ב ואז אסע ברכב שלי. עונה לו אלוהים-שמע זאת משחמה לא פשוטה יש הרבה לוגיסטיקה -תחשוב למשאלה אחרת חושב הגבר ועונה :"תעזור לי להבין את ראש האישה"... דממה קול של אלוהים בוקעה מהשמים....אז איך אתה רוצה את הגשר....עם מסלול אחד או כמה....עם כמה יציאות?...... אתה צריך את ההסבר לבדיחה? כאשר אדם מהשורה רוכש מכשיר טלויזיה למשל,הוא לא חייב לדעת איך היא עובדת-מקסימום להפיק את התועלת ממנה. בקשר בינו לבינה כמעט אותו סיפור. תבין מה שאתה רוצה ממנה . היו לך מספר מערכות יחסים? אז מה? יש לך מספר מערכות תחתונים וגופיות הקשר המיחד אותם זאת מכונת הכביסה-אין שום קשר בין מערכות ולא ניתן ללמוד דבר גם אם כול החיים תחליף את בנות הזוג בתדירות של התחתונים. תתמקד במה שאתה צריך-במה שאת יכול להשיג ומה העלות.
תזכור בת זוג רוצה ממך פרט "קטן" כול פעם..... יוסי

מריוס זכריה

Member
מנהל
טעות בבדיחה

יוסי, יש בדיחה (ידועה ומשומשת...) שיותר מתאימה לבחור הזה: אחד הלך לכומר לוידוי ואמר לו שהוא בן 70 ושכב עם בחורה צעירה בת 20. הכומר אמר לו: לא נורא, תגיד חמשים אווה-מריה וראה את העניין כסגור. אז האיש אומר לו: יש בעיה עם האווה מריה, אני יהודי. הכומר: אז מה אתה מספר לי את כל זה? האיש: אני מספר לכל מי שמוכן לשמוע... הבנת את זה, ברוך?

seeyou

New member
דוקטור-../images/Emo13.gif-אין שום טעות-

זאת בדיחה ש"חיברתי" אותה לשם תשובה לסנופי
קבל בדיחה בלי קשר להבנת האישה. " איש מבוגר מאוד מגיע לכנסיה ומבקש מהכומר להתוודות: "בתחילת מלה"ע השנייה אישה צעירה ויפה התדפקה על דלתי וביקשה מסתור מהגרמנים. הסתרתי אותה בעלית הגג של ביתי והגרמנים לעולם לא מצאו אותה". "זה מעשה הרואי!" פוסק הכומר "אני לא מבין למה אתה צריך להתוודות" "יש פה צד אפל" עונה האיש בהיסוס "הייתי חלש אופי, אני מודה, דרשתי ממנה טובות הנאה מיניות בתמורה למחסה" "תראה" עונה הכומר "אלה היו זמנים קשים, ולקחת על עצמך סיכון אדיר כי הגרמנים היו הורגים אותך אילו מצאו אותה בביתך, אני בטוח שאלוהים בתבונתו ידע לאזן בין הטוב והרע שעשית." "תודה לך כומר" אומר האיש "ירדה לי אבן מהלב. "תגיד אני יכול לשאול אותך עוד שאלה ?" "ודאי" עונה הכומר. "אני צריך להגיד לה שהמלחמה כבר הסתיימה

למעלה