משהו מוזר

alexkagn

New member
משהו מוזר

אחרי חודשיים ללא אימונים בעקבות בגרויות ומתכונות למיניהן חזרתי להתאמן, וגם לאכול בכמויות. משהו מאד מוזר שאני לא יכול להסביר זה שאני שותה בזמן האחרון כמויות ממש גדולות של מים יחסית למה ששתיתי מקודם. ואני לא מדבר על בקבוק ביום אלא על שלושה ויותר ! 4.5 מים מינרליים ליום זה לא מוגזמ מידי ? אני מרגיש מין צמא מוזר כזה שאני לא יכול להסביר. האם זה מפני שחזרתי לאכול בכמויות גדולות ותדירות גבוהה לאחר חודשיים של אכילה יחסית מועטה ? בברכה, אלכס (המודאג משהו...).

מוזר?

בכלל לא . בקיץ רצוי לשתות לפחות 3 ליטר מים, וזה עם אתה לא עוסק בפעילות והזעה מרובה.

behappy

New member
השערה.....

צמא יכול להראות על נפילת סוכר<ניפוגליקמיה>. כשאוכלים בצורה לא מאוזנת-תקופה מסויימת די מעט ואחר-כך פתאום הרבה יותר,הגוף יכול לפתח מצב כזה.לדעתי כדאי לך לעשות בדיקת העמסת סוכר ובכל מקרה תשנה את התזונה ותיכנס לשגרת אימונים בהדרגה. מקווה שעזרתי... שיר

alexkagn

New member
אבל....

אפילו בתקופה שלא התאמנתי אכלתי בצורה מאוזנת מאד אבל בכמות קטנה יותר... אתם חושבים שזה עדיין יכול לקרות ? תודה על התשובות שלכם! אלכס.

Leli

New member
שתיית כמויות מופרזות יכולה לגרום

נזק כלשהו,אני שותה בערך 5-6 ליטר ביום,לא כולל דיאט קולה והכל והדיאטנית אמרה לי לצמצם כמויות כי זה יכול לעשות נזק לכליות ולהוריד בצורה לא בריאה את הלחץ דם קראתי גם איפשהו שכמויות ממש גדולות עשויות לגרום לשיכרון אבל אל תקח את זה כמאה אחוז כי הדיאטנית שלי משוחדת... מה שבטוח-4 ליטר ביום זה סביר ביותר וגם מומלץ

neuron

New member
בקיץ, כשחם...

...צריכת המים עולה בצורה דרמטית. במיוחד אם אתה עושה פעילות גופנית בשעות בהן עדיין חם. רק כדוגמא, באימוני אופניים לא עצימים שנמשכים ארבע שעות ושנערכים בשעות חמות יחסית(אחרי הצהריים למשל), צריכת המים המקובלת היא כמעט ליטר מיים לשעת רכיבה.

למעלה