משהו מוזר

naknicki

New member
משהו מוזר

קורה לי בשנה האחרונה. אני בן 21, 172 ס"מ, 70 ק"ג, 15.1% שומן בגוף, והתחלתי להתאמן לא מזמן. יש לי בעיה ואני לא יודע מהי ולא יודע גם למי לפנות בשביל תשובה וחשבתי לנסות את הפורום שלכם אפילו שהוא לא קשור כ"כ לבעיה שלי. אבל הנה היא בכל אופן: במשך שנתיים בערל, שמתי לב לנפיחות שיש לי בבטן, ממש כמו כרס (!). העניין הוא שמבחינת גובה ומשקל - אני תקין אבל אני עדיין לא יודע מה משמעות הבטן הנפוחה הזו. היא לא כואבת לי או משהו כזה, ושאלתי מישהו בפורום אחר והוא אמר לי שזה יכול להיות מספר דברים: פטרייה פעילה במעיים,נוזלים,גזים או שומן. הבעיה שלי היא שאני חייל מה שאומר שהמערכת הצבאית לא תיתן לי פיתרון הולם לבעיה הרפואית שלי, זה הרי ידוע לכולם שהרפואה הצהל"ית דיי רופפת. מה שאני בערץם שואל פה אם יש מישהו שיכול לעזור לי לדעת מה זה יכול להיות ואם זה קשור איכשהוא לתזונה לקויה - התחלתי תפריט של אימון (100 גר´ חלבונים ליום, כמות בינונית של פחמימות מורכבות, בלי שומנים רק כף שמן ליום) ואני רוצה לדעת מה יכולה להיות הבעיה ומעבר לזה - אם יש לה פיתרון! תודה מראש, אורן! נ.ב. שכחתי לציין שגם לאבא שלי יש את אותה הבעיה אבל הוא השמקל שלו תקין ואפילו קצת מתחת לממוצע לפי גילו\גובהו\משקלו. האם יש איזושהיא אפשרות שזה תורשתי\גנטי?

לפעמים שולחים לבתי חולים חיצוניים.

לגבי הבעיה לא ידוע לי הסיבה, יש כמה אפשריות, אבל זה צריך להיות בבירור מקצועי ובטוח לא דרך האינטרנט. יתכן אפילו שהיציבה יוצרת את הבעיה באמתצ שאין דרך לדעת באינטרנט.. לגבי התפריט שלך אתה אוכל את כמות החלבון המקסימלית אבל לא אוכל מספיק פחמימות ושומנים מה שלא מועיל, פשוט חלבונים הופכים לפחמימות. ומחסור בשומנים גם בעייתי.

למעלה