משהו מוזר...

aviran677

New member
משהו מוזר...

שוב אני..חח.. בסוף ימאס לכם ממני עם כול הבעיות שלי...
קרה לי משהו מוזר בדיוק לפני 10 דקות.. ופולני שכמוני אני חייב לשתף אותכם.... אני מתקשר לחבר שלי...סתם כמו שאני מתקשר אליו 200 פעם ביום..וסתם הוא סיפר לי שהוא נשאר היום בעבודה ואיזה באסה וכו...אז אני אומר לו "היום אני יוצא עם זה .. וזה יש לו יום הולדת..באסה שלא תבוא איתי"..ואז התגובה המיידית שלו הייתה "אתה לא יוצא לשום מקום לבד.. שכח מזה!!!".. ואני כזה ישר יוצא הצד השני שלי המרוקאי .. כאילו הלווו!!!!!!!!!!!!!!מי אתה חושב שאתה? חח.. ישר כאילו הייתי..התחרפנתי קצת יותר מידי.. בקיצור אז הוא נרגע והוא אמר לי שהוא " מעדיף שאם אנחנו לא יוצאים ביחד .. אז שאני לא אצא לבד כי הוא דואג לי".. כאילו מה אני צ'יוואוה?.
..חח ואף פעם בכול ה3 חודשים שלנו לא יצא שיצאנו לבד אז לא ידעתי מה הוא חושב על זה.. אז גמרנו את השיחה לא מי יודע מה... עכשיו כאילו השאלה .. כאילו אולי בגלל שלא הייתי מלא זמן במערכת יחסים והרבה לבד אז אני לא מבין ומתחשב בו ואני אמור להבין אותו והוא רק דואג לי.. או שזה ממש מוגזם והוא חולה שליטה..
כאילו זה מצד אחד נחמד וחמוד ממנו מצד שני אם אני לא יצא היום....אז זה כאילו יראה לו שיש לו שליטה עליי?.אבל אם אני יצא היום אני יודע שזה יעשה בעיות בנינו אני מכיר אותו כבר מספיק זמן..מה אתם חושבים?.. צריך להתחשב עם הבני זוג שלכם?. לכם זה קורה בזוגיות?..זה מוגזם?

Paranoid Eyes

New member
צריך להתחשב,תלוי במה,

אבל לא צריך להיות קשור אליו ברצועה. או במילים אחרות, לא חושבת שיש לו זכות לדרוש ממך להשאר בבית.

D amaged R oses

New member
זה לא אתה שחבר שלו נפרד ממנו

והוא נכנס לדיכאון נוראי? אם לא אז סליחה~ אם כן אז שמחה שחזרתם
בכ"א.... זה לדעתי ממש מתוק ומחמיא וכייף שהבויפרנד דואג, כי הרגשה יותר טובה מזאת אין! אבל הוא מגזים. הוא לא חייב לבוא איתך ל-כל- מקום. אתם חברים שמכירים מאותו בצפר? שכונה? משהו כזה?.. כי אני בטוחה שלא משנה מה, לכל אחד יש את החבר'ה שלו. ולמרות שזה נחמד לצרף את הבנזוג מידי פעם לאירועים של חברים, לכל אחד בתכלס יש את החברים שלו, והמסיבות שלו. ואי אפשר -כלהזמן- לצרף אותו איתך. זה קצת מוגזם. זה לדעתי לא רק עניין של דאגה, כי בסה"כ אתה לא ילד קטן. זה סוגשל רכושנות. לדעתי תעשו שיחה רצינית :) בהצלחה~

aviran677

New member
../images/Emo13.gif

תודה.. ולא זה לא אני.. כבר את מפרידה בנינו..?...חחח האמת שאני ממש מסכים איתך.. בגלל זה יצאתי אתמול..חח
..כי אני חושב שזה גם טיפה מוגזם..הוא לא עושה את זה מרוע. הוא קצת קנאי..זו הסיבה שנמשכתי אליו מההתחלה אבל לא ברמות מוגזמות..אז הודעתי לו שאני יוצא היום..וכו..ונחשי מי חיכה לי שחזרתי מהיציאה...
..חחחח.. כן!הוא!!..הוא רצה לראות אם באתי שלם הביתה ..תודי שזה הכי חמוד בעולם!!!
..בקיצור אז זה היה הזדמנות מצוינת לעשות את "השיחה הרצינית"...ועשינו ונראה לי שהכול יהיה בסדר שקבענו גבולות... העצה שלך עזרה לי מאודד!!
..

D amaged R oses

New member
חחחחחחחח חמודיםחמודים!!!

ווווואי איזה מתווווווווווק ייייאלללה ~מקנאה בך~ התבלבלתי כנראה בינך ומישהו אחר.. סליחה
ואני כלכך שמחה שזה מסתדר לכם! אוווף... חמודים :) כולי מחוייכת עכשיו מההודעה שלך, בחיי
אני שמחה שהעצה שלי עזרה
אולי אני כן צריכה להיות פסיכולוגית בסוף.. רק לוותר על כל התארים. מי צריך את זה

aviran677

New member
איזה חמודה את..../images/Emo6.gif

כן.. הייתי קשוח..
..חחח הבהרתי לו .." אני צריך את החופש שלי."..חח וכאלו..והוא הסכים..הוא רק אמר "שאף אחד לא יתחיל איתך.. ואל תדבר עם בנים אחרים וכאלו"..(הזכרתי שהוא קצת קרייזי..
).. שוב תודה העצה שלך הבהירה לי קצת את העינינים..מסכים איתך שלכול אחד צריך שיהיה גם חיים משלו ..

D amaged R oses

New member
חחחח מי שמדבר../images/Emo6.gif אתה בעצמך חמוד../images/Emo24.gif

חחחחח לא לדבר עם בנים זה קצת לא אפשרי P: אבל בסדר.. העיקר הכוונה
אתם ממש חמודים
[תמונות שלכם יתקבלו בברכה =O אפילו בפרטי~]

W a r r i 0 r

New member
../images/Emo119.gif מדבר שלא מנסיון, אבל

לדעתי זה מוגזם. אף אחד לא ישלוט בי בחיים ככה. ראיתי בהודעות אחרות שכבר דיברתם והתפייסתם והכל בסדר, ואני שמח בשבילך אחי!!

למעלה