משהו מוזר...
שוב אני..חח.. בסוף ימאס לכם ממני עם כול הבעיות שלי...
קרה לי משהו מוזר בדיוק לפני 10 דקות.. ופולני שכמוני אני חייב לשתף אותכם.... אני מתקשר לחבר שלי...סתם כמו שאני מתקשר אליו 200 פעם ביום..וסתם הוא סיפר לי שהוא נשאר היום בעבודה ואיזה באסה וכו...אז אני אומר לו "היום אני יוצא עם זה .. וזה יש לו יום הולדת..באסה שלא תבוא איתי"..ואז התגובה המיידית שלו הייתה "אתה לא יוצא לשום מקום לבד.. שכח מזה!!!".. ואני כזה ישר יוצא הצד השני שלי המרוקאי .. כאילו הלווו!!!!!!!!!!!!!!מי אתה חושב שאתה? חח.. ישר כאילו הייתי..התחרפנתי קצת יותר מידי.. בקיצור אז הוא נרגע והוא אמר לי שהוא " מעדיף שאם אנחנו לא יוצאים ביחד .. אז שאני לא אצא לבד כי הוא דואג לי".. כאילו מה אני צ'יוואוה?.
..חח ואף פעם בכול ה3 חודשים שלנו לא יצא שיצאנו לבד אז לא ידעתי מה הוא חושב על זה.. אז גמרנו את השיחה לא מי יודע מה... עכשיו כאילו השאלה .. כאילו אולי בגלל שלא הייתי מלא זמן במערכת יחסים והרבה לבד אז אני לא מבין ומתחשב בו ואני אמור להבין אותו והוא רק דואג לי.. או שזה ממש מוגזם והוא חולה שליטה..
כאילו זה מצד אחד נחמד וחמוד ממנו מצד שני אם אני לא יצא היום....אז זה כאילו יראה לו שיש לו שליטה עליי?.אבל אם אני יצא היום אני יודע שזה יעשה בעיות בנינו אני מכיר אותו כבר מספיק זמן..מה אתם חושבים?.. צריך להתחשב עם הבני זוג שלכם?. לכם זה קורה בזוגיות?..זה מוגזם?
שוב אני..חח.. בסוף ימאס לכם ממני עם כול הבעיות שלי...