משהו מוזר

זוהר2211

New member
משהו מוזר../images/Emo58.gif

מוזר לי שמכל ההודעות שאני קורא פה אני מבין שכמעט רק אני חושב שג'ייסון הוא overrated... גם הביצוע שלו של השבוע לsomewhere over the rainbow היה רק נחמד וזהו.. לפי התגובות פה ציפיתי למשהו ממש ממש טוב אבל זה לא היה ביצוע כזה מעולה לדעתי..הוא שר אותו בקול חלש כזה... חוץ מהללויה שההי ביצוע מרגש וטוב כל שאר הביצועים שלו סבירים.. גם בכללי,לא מתוך כוונה לפגוע במעריצי ג'ייסון כאן, מכל ה8 שנשארו יש לו את היכולות הקוליות הכי חלשות לדעתי..

SUBG

New member
...

זה ממש לא נכון.. אני ממש אוהב אותו.. ג'ייסון יש לו יכולות קוליות מאוד יפות.. אני מאוד אהבתי את הביצוע שלו של היום..וזה לא קול חלש.. זה קול מאוד מיוחד.. רך ועדין.. (נשמע כמו איזה פרסום למזרון עמינח) הקול שלו מיוחד... יכול להיות שפשוט הוא לא הסגנון שלך...

Bleed for Me

New member
גם אני חושבת..וזו רק אני או ש..

סיימון אמר "ישראל" איפה שהוא בתגובה שלו לג'ייסון? לא הייתי מרוכזת ופתאום שמעתי ישראל חחח...

SHTRUDIDI

New member
כן../images/Emo58.gif

הגרסא של השיר שג'ייסון ביצע היא במקור של ישראל משהו (שם משפחה ארוך וקשה להגייה במיוחד). מומלץ, זה אחלה גרסא.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

שמו של הזמר שעשה את הגרסא הזאת לשיר הוא ישראל משהו.

Bleed for Me

New member
אהה מגניב, תודה לשתיכן

עכשיו אני חייבת לראות את זה שוב בשידור החוזר או יו טיוב חחח

mikmikonet

New member
../images/Emo6.gif גם אני שמעתי

חשבתי שדמיינתי אבל אני שמחה שעוד אנשים שמעו

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif../images/Emo58.gif

בתוכנית הזאת הכל יחסי. אם אתה מעולה ויש לך שבוע רע, נפלת. אבל אם אתה בינוני ויש לך שבוע טוב, אתה מעולה. ג'ייסון, יחד עם ברוק, לדעתי שניהם overrated. הם זמרים ממוצעים, שניהם יודעים לעשות פחות או יותר דבר אחד. אני חושבת שלג'ייסון הייתה הופעה טובה בתוכנית השבוע, מאוד נעימה ומקסימה. אבל זה אותו סגנון שהוא שר כבר מאז תחילת התוכנית, עם הגיטרה (אז מה אם היה לו יוקליילי הפעם, אותו עיקרון). בלי זה הוא אבוד. הכל נופל וקם אצלו על בחירת השיר. והוא בחר שיר שעושה קסמים, והלך לו.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo58.gif

אני משמ מסכימה איתך! אני חושבת שמה שאמרת לגביי ג'ייסון תופס גם לגביי ברוק. העניין של בחירת השיר עושה את כל ההבדל. לדעתי האישית הפעם השיר של ג'ייסון לא היה קסום ולא עשה לי קסום, ואני דווקא חיבבתי חלק מההופעות שלו עד כה.

זוהר2211

New member
ואם כבר ברוק,היא דווקא הפייבוריטית שלי

אני נורא נורא אוהב את הקול שלה ואת סגנון השירים שהיא בוחרת ולדעתי היא לא overratedכי אחרי ששומעים ביצועים שלה כמו let it be ו- love is a battlefield די קשה להגיד שיש לה קול ממוצע.. למרות שגם אצלה הסגנון הוא פחות או יותר אחיד,אותי אישית היא מצליחה לעניין...

whatever4

New member
אין לי כוח להתחיל להסביר

למה אני לא מסכימה עם כל מה שאנשים אומרים פה בשרשור הזה וגם בשרשור ההופעות על ג'ייסון. אמרתי את זה שנה שעברה בקשר לבלייק ואני אגיד את זה גם עכשיו באשר לג'ייסון- הקשר של 'זמר גדול' הוא לא רלוונטי. מה שרלוונטי זה ההתחברות שלך עם המתמודד והסגנון שלו, וכל מה שמשתמע מכך. כל הטענות של 'הוא טוב רק בגלל השיר שהוא בוחר' לא תופסות בגלל שאותו דבר אפשר להגיד על קוק, ברוק או בעצם כל מתמודד אחר. הכל עניין של השקפה והתחברות של למתמודד. כל אחד מאיתנו מתחבר למשהו אחר. חלק לקול גדול וחלק לדברים אחרים. ומה אוברטייד קשור? הוא זוכה לשבחים היסטריים כל שבוע (אהמ..קוק)? נאמר לו בערך מיליון פעם שהוא הולך לזכות בזה (אהמ..ארצ'י)? לא ולכן לא יכול להיחשב אוברייטד בשום צורה.

M o n t i

New member
../images/Emo109.gif ../images/Emo103.gif לא יכולתי להסכים יותר ../images/Emo45.gif

ואני גם אומר ואוסיף,בתור מישהו שממש אוהב את ג'ייסון,שאכן היכולות הקוליות שלו הן הכי פחות טובות ממי שנשאר [כמובן שאני לא מחשיב את קריסטי] אבל לג'ייסון יש משהו שהרבה לוקים בו [העונה זה דווקא פחות בולט כי יש מתמודדים פשוט מוכשרים ברמות לדעתי] אבל אם מסתכלים על שנים קודמות,לג'ייסון יש כריזמה,סטאר קווליטי,חיבור מיוחד וצורת הגשה מיוחדת.כמו שסיימון אמר פשוט יש לו את זה. לא חסר אנשים בתעשייה עם יכולות ווקליות לא מרשימות במיוחד,אבל שיש את האקסטרה פקטור הזה,זה מה שעובד.

SilviC

New member
אני מתה על קסטרו

יש הרבה זמרים שיש להם קול הרבה יותר טוב ממנו, בתחרות ומחוצה לה אבל הוא פשוט מיוחד. יש לו קול שונה, סגנון מאוד יחודי שמבדיל אותו מאחרים ולדעתי יש לו עתיד גדול כאמן איכותי. הכל תלוי במפיקים ומנהלי הקריירה שלו בעתיד. אתמול הוא היה נ-פ-ל-א!

mikmikonet

New member
לא מסכימה.

אני כל כך מתה עליו.
כיף לי לראות אותו כל שבוע ולמען האמת- להופעה שלו אני הכי מחכה כל שבוע ממי שנשארו. הוא לא "אליל" או פרפורמר ששר בקול אדיר וגרנדיוזי, אלא פשוט בן אדם, זמר ששר וסוחף אותך איתו בכל שיר... חזות כיפית, קול מרגיע ויפה, בחירת שירים טובה, חיבור גדול למוזיקה ולשירים... שום אוברייטד ושום נעליים, הוא פשוט מוזיקאי.
מסכימה מאד עם מה שwhatever4 אמרה.

Fairywitch

New member
גם לדעתי../images/Emo45.gif אין ספוילר בהודעה-

הוא פשוט כזה חמוד ומתוק ולדעתי בגלל זה מצביעים לו.

למעלה