משהו מוזר.D:

משהו מוזר.D:

יש לי רעיון קצת טיפשי חח, אני מקווה שיבינו אותי. אני אכתוב פה כל מיני קטגוריות, למשל אוכל, ואז כל אחד יגיד את המאכל הראשון שעלה לו לראש באותו רגע למשל 'אוכל: קורנפלקס' כי זה המאכל שחשבתי עליו קודם, עוד דוגמה למשל.. 'צבע: כחול' זה הצבע שחשבתי עליו ראשון.(וזה לא אסוציאציה, וגם לא האהוב! פשוט הדבר הראשון בקטגוריה שעולה לראש, אני אעשה אותו כבר ואני מקווה שיבינו.) אוכל: צבע: דיסק: תכשיט: עיר: ארץ: חיה: מכשיר חשמלי: מקום בילוי: ספר: סרט: חברת בגדים: רחוב: זמר: שחקן\ית: להקה: שיר: עבודה: . וזהו אין לי עוד רעיונותP:

shaharrr53

New member
נראה לי שהבנתי.

אוכל:פיצה צבע:כחול דיסק:סטדיום ארקדיום תכשיט:עדי עיר:י-ם ארץ:ישראל חיה:כלב מכשיר חשמלי:בלנדר מקום בילוי:פאב ספר:עבודה בספרות סרט:גארפילד
חברת בגדים:היינס רחוב:דוד המלך זמר:אנתוני קידיס שחקן\ית:ג'וני דפ להקה:רד הוט צ'ילי פפרס שיר: כל השירים של רד הוט עבודה:מורה

MushrooMush

New member
אני.... אם הבנתי טוב

אוכל: שקשושה צבע:זהב דיסק:אביב גפן תכשיט:יהלום עיר:קיריתש מונה ארץ:ברטניה חיה:כלב מכשיר חשמלי:אמ פי 3 מקום בילוי:קניון ספר:מישהו לרוץ איתו סרט:השמן של גלוצרל.... משהו כזה ראינו במדעים חברת בגדים:פוקס רחוב:טרומפלדור זמר:הראל מויאל שחקן\ית:אנגלינה גולי להקה:קולדפליי שיר: השיר האהוב על מייקל לואיס 0 O עבודה:עיריה

fluppster

New member
עונה

אוכל: פיצה צבע: ורוד דיסק: Alanis Morissette - Jagged Little Pill תכשיט: עגילים (ואפילו אין לי חורים באוזניים!) עיר: ראשל"צ ארץ: הולנד חיה: כלב מכשיר חשמלי: טלויזיה מקום בילוי: פאב ספר: הארי פוטר סרט: הנסיכה הקסומה חברת בגדים: קסטרו רחוב: רוטשילד זמר: פרדי מרקורי שחקן\ית: אנג'לינה ג'ולי להקה: מיי כמיקל רומנס שיר: REM - Man on the Moon (זה מה שמתנגן עכשיו בגלגל"צ) עבודה: זמר

../images/Emo205.gif|חלב|זו שיר [בתוך אבטיח] שיניתי כינוי.:)

אוכל: פיצה. אני עומדת לאכול פיצה. צבע: לבן. לא יודעת למה. דיסק: פצעים ונשיקות... של מוניקה. כי ככה
תכשיט: צמיד Oם עיר: יבנה ארץ: ישראל חיה: פיל מכשיר חשמלי: מחשב מקום בילוי: המטרוק. לא שאני הולכת לשם, היה לנו סיבוך עם זה היום D: ספר: לנצח בגדול. כתבתי בהתחלה לרדת בגדול Oם סרט: מסביב לעולם ב80 יום חברת בגדים: FOX רחוב: חומה ומגדל שמעתי עכשיו ברדיו זמר: סטינג Oם שחקן\ית: נטלי פורטמן להקה: מוניקה
שיר: יומן מסע עבודה: דוור XD .

sweet shir

New member
נחמד, אהבתי :)

אוכל: סלט. צבע: ירוק. דיסק: Room On The Third Floor - McFly תכשיט: שרשרת. עיר: רעננה. ארץ: ישראל. חיה: פרה. מכשיר חשמלי: טוסטר. מקום בילוי: קניון. ספר: הארי פוטר. סרט: אמריקן ביוטי. חברת בגדים: הוטופיק. רחוב: הגליל. זמר: מאט וויליס. שחקן\ית: רנדי האריסון. להקה: מקפליי. שיר: Room On The Third Floor - McFly עבודה: בהיסטוריה. (חח לביצפר. זה עדיין עבודה!)

עונה לעצמי../images/Emo3.gif

אוכל: צ'יפס. צבע: אפור. דיסק: עכשיו מעונן של אביב גפן. תכשיט: שרשרת. עיר: ת"א. ארץ: ישראל. חיה: חתול. מכשיר חשמלי: מחשב מקום בילוי: בית קפה(אוי המלצר
) ספר: קירות שלא רואים סרט: זקנים חסרי מנוח חברת בגדים: TNT רחוב: שינקין. זמר: אביב שחקן\ית: יו גרנט להקה: תיסלם שיר: הילדים עבודה: חקלאיXD.

לאיור

New member
../images/Emo13.gifעונה

אוכל: ג'חנון צבע: אפור דיסק: להפסיק לאכול עוגות [שייגעצ] תכשיט: צמיד עיר: פ"ת ארץ: ישראל
חיה: דולפין מכשיר חשמלי: עזבו חח מקום בילוי: ת"א ספר: בין דירות סרט: בופור חברת בגדים: Castro רחוב: מנדלסון זמר: חמי רודנר שחקן\ית: יהודה לוי להקה: שייגעצ
שיר: בואי ניפרד [חמי רודנר] עבודה: מלצרות

היה גם איזה פסנתרן בשם מנדלסון..

חברה שלי לומדת עכשיו יצירה שלו.. בכלל, מנדלסון זה לא שם משפחה כזה נדיר..

דנטל

New member
מוזר

אוכל: מלפפון צבע: ירוק דיסק: בדיוק כשחשבתם שהכל נגמר תכשיט: פירסינג עיר: ת"א ארץ: ישראל חיה: חתול מכשיר חשמלי: מחשב מקום בילוי: מסיבת היפ הופ ספר: חשופים בצריח סרט: שודדי הקאריביים חברת בגדים: ליוויס רחוב: סומסום זמר: סאבלימינל שחקן\ית: אנג'לינה להקה: פנתרה שיר: Grilz - nelly, זה מה שיש עכשיו עבודה: כתבנות, ואני מייד יוצאת מפה הביתה

יאללה

אוכל: שניצל וספגטי צבע: סגול דיסק: הרמיקסים של בריטני תכשיט: צמיד מחוטים עיר: ת"א ארץ: ישראל חיה: כלב מכשיר חשמלי: מנורת לילה מקום בילוי: ערב חברתי כזה אצל חברה ספר: הארי פוטר סרט: מת על המתים חברת בגדים: פוקס רחוב: שיינקין זמר: בון ג'ובי שחקן\ית: ניקול קידמן להקה: אוונסנס שיר: i was born to make you happy - בריטני ספירס חח עבודה: בייביסיטר

I L O V E MCR

New member
הוו זה חביבון:}../images/Emo129.gif

אוכל: גדילה:} צבע: שחור דיסק: TBP תכשיט: סיידליפ:} עיר: אילת ארץ: הולנד חיה: כריש מכשיר חשמלי: טוסטר מקום בילוי: יער ספר: ספר הכשפים הגדולXPP סרט: קינגקונג חברת בגדים: הוניגמן רחוב: ההסתדרות [מאיפה זה בא לי למען השם?! XP] זמר: ג'רארדיי
שחקן\ית: קיירה נטלי להקה: מיי כימיקל רומנססס
שיר: איממ נוט אוקיי:} עבודה: שוטרת ויי זה מעולה:}

אממ זה כן אסיטואציה../images/Emo3.gif

אוכל: פסטה צבע: ירוק דיסק: מוזיקה תכשיט: שרשרת עיר: אשדוד ארץ: ישראל חיה: כלב מכשיר חשמלי: טלויזיה מקום בילוי: פאב ספר: הארי פוטר סרט: ספיידרמן< אפילו שלא ראיתי XB> חברת בגדים: סטוצי רחוב: המלך שלמה XB זמר: ג'רארד וואי שחקן\ית: ג'ניפר אניסטון להקה: גוד שארלוט שיר: ליטל טינגס עבודה: מובטלת כרגע XB

זה ממש לא אסוטיאציה..

למשל בדיסק לא היית אמורה לכתוב מוזיקה. כי למשל יכול להיות שאומרים למישהו אוכל זה מעלה לו בית... וזה לא אותו דבר.

למעלה