משהו מוזר.D:

אז מה זה אסיטואציה? זה גם הדבר הראשון שעולה

לי בראש ועונה על הקטגוריה .. דה סיים ..

אוקיי...עונה:)

אוכל: המבורגר צבע: שחור דיסק: b-day תכשיט: צמיד עיר: הוליווד ארץ: ישראל חיה: דולפין מכשיר חשמלי: טוסטר מקום בילוי: בריכה XD ספר: "נאדיה" סרט: "אפסן העצמות" חברת בגדים: FOX רחוב: ויצמן..(מה קשור?!)..חח.. זמר: ג'סטין טימברלייק שחקן\ית:אנג'לינה ג'ולי להקה: אוונסנס שיר: Holywood של ביונסה עבודה: זמרת:)

fireyes

New member
../images/Emo209.gif../images/Emo48.gif

אוכל:סלט צבע:כחול דיסק:החדש של שרית תכשיט:שרשרת עיר:חיפה ארץ:צרפת חיה:נשר מכשיר חשמלי:מזגן מקום בילוי:הופעות ספר:כוחו של התת מודע סרט:מיליון דולר בייבי חברת בגדים:זארה רחוב:קינג גו'רג' זמר:הראל מויאל שחקן\ית:אנג'י,ניקול קידמן,גווינת' פאלטרו,ריס וויתרספון,קיירה נייטלי להקה:סינרגיה שיר: "עד אלייך" עבודה:עיתונאית

mafakit

New member
#$%^$^*&*)&*#@@!!$#!#@!#[סתם כי אין לי כותרת]

אוכל:אמא..
טוב יש לה את האוכל הכי טעים..
צבע:כחול דיסק:אבריל [כולם..פשוט עלתה התמונה שלי עם כל הדיסים..
] תכשיט:ניטים עיר:ת"א ארץ:ישראל חיה:קוף..
מכשיר חשמלי:מחשב.. XD מקום בילוי:לאיפה שאני תמיד יוצאת עם חברים שלי.. בגבעת עדה.. ספר:קסם שחור [זה לא על קסמים..זה סוס שקוראים לו ככה..] סרט:שודדי הקאריביים3 [כי אני הולכת לראות אותו] ומת לצעוק.. חברת בגדים:TNT רחוב:רקפת.. [אין לי מושג למה..] זמר:אבריל [למרות שהיא זמרת..XD] שחקן\ית:ג'וליה רוברטס להקה:סימפל פלאן שיר: הרשימה של השירים מהדיסק שלהם "סטיל נוט גטינג אני.." עבודה:בייביסיטר..(?) [זו העבודה שלי בינתיים.. XD]

hilonet14

New member
עונה :)

אוכל: במבה צבע: צהוב דיסק: אקספלוג' תכשיט: שרשרת עיר: באר שבע ארץ: ישראל חיה: כלב מכשיר חשמלי: קומקום מקום בילוי: אילת ספר: הארי פוטר סרט: ביג מאמא 2 חברת בגדים: הוניגמן רחוב: כמעט אמרתי את הרחוב שלי !!! זמר: רובי וויליאמס שחקן\ית: ג'ניפר אניסטון להקה: רד הוט שיר: ANGELS עבודה: מורה .

ממ נראה לי שהבנתי..

אוכל: סלט צבע: ירוק דיסק: דה דארק סייד אוף דה מון [אני שומעת אותו עכשיו] תכשיט: פירסינג עיר: תל אביב ארץ: אוקראינה חיה: חתול מכשיר חשמלי: טוסטר מקום בילוי: אצל חברה שלי [חצי חיים שלי אני שם ובגלל זה אני בבית עכשיו- אכלתי אתמול הרבההה יותר מדי (אפילו בשבילי) והקאתי קודם] ספר: הארי פוטר סרט: דידס [ראינו אתמול] חברת בגדים: שוק הכרמל XD רחוב: בוגרשוב זמר: ג'ון לנון שחקן\ית: ברוס ויליס להקה: פינק פלויד [אני שומעת עכשיו, מה לעשות ><] שיר: box of rain- greatful dead עבודה: מזכירה

עונה../images/Emo219.gif

אוכל:במבה צבע:אדום דיסק:דה יוזד תכשיט:פנינים עיר:יבנה ארץ:ישראל חיה:צ'יטה מכשיר חשמלי:טוסטר מקום בילוי:בית ספר:הארי פוטר סרט:רקוויאם לחלום חברת בגדים:פוקס רחוב:דואני זמר:רובי וויליאמס שחקן\ית:ג'וני דפ להקה:וויט'ין טמפטשיין שיר:nemo עבודה:ניהול חשבונות

מי מסתתר מאחורי המסכה?חתול מפלצת,או ילדה יפה?

אוכל: גאספצ'ו צבע: אדום דיסק: בפתח הדלת תכשיט: תליון עיר: ת"א ארץ: שוודיה חיה: נמר מכשיר חשמלי:מנורת שולחן מקום בילוי: פאב ספר: תנ"ך סרט: שודדי הקאריביים 2 חברת בגדים: ליז קלייבורן O: רחוב: כיח!! ^_________^ זמר: שלומי שבן! שחקן\ית: זו ששיחקה את אלי מאלי מקביל [אין לי מושג איך מאייתים את השם שלה X:] להקה: מיי כמיקל [פיכסה :(] שיר: חלום כחול עבודה: מלצרות /:

נוגעע

New member
חביב :]

אוכל: פיצה צבע: אדום דיסק: שייגעצ תכשיט: טבעת עיר: ת"א ארץ: קנדה חיה: חתול מכשיר חשמלי: מחשב מקום בילוי: קניון ספר: המקרה המוזר של הכלב בשעת לילה סרט: המבוך של פאן חברת בגדים: פוקס רחוב: השדות זמר: עברי שחקן\ית: ג'וני דפ להקה: FALL OUT BOY שיר: I MISS YOU של בלינק עבודה: מורה XD

Retama

New member
:p

אוכל: אננס צבע: אפור דיסק: מוזיקה תכשיט: צמיד עיר: חדרה ארץ: ישראל חיה: חתול מכשיר חשמלי: מחשב מקום בילוי: ים ספר: תהיי לי הסכין סרט: פו הדב חברת בגדים: לי קופר רחוב: רוטשילד זמר: אביתר בנאי שחקן\ית: קרן מור להקה: ד"ר קספר שיר: שיר לשירה עבודה: בנקאי

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifעונה D:

אוכל:ספגטי צבע:שחור דיסק:מושן אין דה אושן תכשיט:טבעת עיר:ניו יורק ארץ:ישראל חיה:דולפין D: מכשיר חשמלי:טלוויזיה מקום בילוי:מסיבה ספר:הארי פוטר סרט:אבא באלגן
חברת בגדים:היינס רחוב:סוקולוב זמר:אביב גפן שחקן\ית:אדי מרפי להקה:מקפליי 3> שיר: הבוקר יאיר
סתם יש אותו עכשיו ב24 עבודה:צלם .

למעלה