משהו מוזר שקרה לי???

jenni17

New member
משהו מוזר שקרה לי???

היי עם אפשר חוות דעת על מה שקרה לי? לפני חודש בערך ידיד שלי אמר לי שאני ממש מלאך,יום למחרת קיבלתי בובה של מלאך מאדם שאני לא מכירה, לפני כמה ימים חשבתי על זה ויום אחרי זה המורה מספרת לנו שכשהילדה שלה היתה תינוקת אז היא היתה נחשבת למתה ופתאום הופיעה דמות מלאך והיתה לידה והבת שלה התעוררה! דברים כאלה קורים לי הרבה פעמים אבל זה הכי חזק מה היא חוות דעתכם?

Gum Cigarettes

New member
אוקיי.

כשאמרת ש"דברים כאלה קורים לך כל הזמן", אני מניחה שהתכוונת שאת חושבת על משהו ואז הוא מוזכר בשיחה או שאת רואה תמונה או שם שלו על שלט או בטלוויזיה או משהו. תקני אותי אם אני טועה. הסיבה ההגיונית לכך היא שאת רואה הרבה דברים, וחושבת על הרבה דברים, ואנשים מדברים על הרבה דברים.. וזה שזה קורה זה סתם צירוף מקרים. האפשרות השנייה היא שהמורה שלך היא מדיום כי היא קראה את המחשבות שלך ותירגמה אותם למהל השיעור (אני צינית כאן). תבחרי את מה שאת רוצה.

I am a freak

New member
ומה בקשר לביתה של המורה?

טוב, ג'ייני הייתה קצת קצובה בזמן... אז היא לא פירטה.. אני אפרט. הבת של המורה מתה. הרופא, שהיה ליד הגופה של הילדה ראה דמות של מלאך, איזו שהיא יישות שהתפללה ליד הילדה והיא חזרה לחיים.... מצפה לתגובה, יום טוב,

zViper

New member
אכן נראה במיוחד כצירוף מקרים...

בדיוק כמו שקורה לי זמן רב כבר
בנוגע למספר המזל שלי(יודע, אין זה קשור לכאן דווקא) אך אם כבר דנים בנושא של צירוף-מקרים מוזר ומענין: אני שנים קבעתי לעצמי באופן שרירותי את המס' 17 כמספר המזל שלי(זהו גם היום בתאריך לידתי) שבנוסף, 17=בנומרולוגיה הוא 8(מספר הנצח האין-סופי). מאותו רגע שקבעתי זאת, כל הזמן, בחדשות, בעתונות, ברחוב ובכל מקום שאני נמצא, תמיד נתקל במספר המזל שלי... אין יום שאיני נתקל בו, במספר המזל, כמובן, כפי שציינתי: בהחלט צירוף מקרים מוזר
או כפי שנאמר בעבר הרחוק: "הכל בראי-המתבונן!"

Gum Cigarettes

New member
אתה נתקל גם ב-1

וב-2. וב-14.. זה רק כי אתה שם לב לזה יותר. זה אפילו לא צירוף מקרים. ובקשר לילדה, זה אכן סיפור יפה, אבל זה לא קשור לזאת שכתבה את ההודעה.

zViper

New member
סתם ציינתי את הפרט האישי...../images/Emo6.gif../images/Emo45.gif

אגב, לא אני שמתי לב לזה... תראי בעצמך, שברגע שציינתי פרט זה, נראה אם לא תשימי לב גם-כן מעכשיו

I am a freak

New member
לא מובן....

את החלק הראשון הבנתי למי הגבת... אבל למי הגבת את החלק השני? לי? למה את לא משרשרת בקשר להודעה שאת רוצה להגיב אליה? אם זה אליי, אז.... בהודעה של ג'ייני.... מדובר על ידיד.... זה אני. דרך אגב... ג'ייני היא באמת מלאך... רק חבל שהיא לא מבינה את זה. אני דיי מכיר את הסיפור על המורה והבת שלה והרופא. אז סיפרתי לכם אותו בקצת יותר פירוט. אז אם הכוונה שלך הייתה להגיב לי, עכשיו את מבינה שהסיפור כן קשור "לזאת שכתבה את ההודעה". יום טוב,

Gum Cigarettes

New member
לא לא.

אני יודעת שסיפרת את הסיפור ביותר פירוט, אבל הבת של המורה לא קשורה לג'יני, חוץ מהקשר למורה (המתבקש, כמובן) או שמיעת הסיפור, לא?

אההההמממממ

יכול להיות שיש לך מה שנקרא דה ז'ה וו ואז זה אומר שאת צריך לשנות משו או שכבר שינית אותו ולכן עלייך לכור מה קרה לך פעם קודמת בשביל לנסות להבין את השינוי זה יכול להיות שינוי קטנטן כמו מקום ישיבה או משו יכול להיות גם שאת היית בגלגול קודם מאוד רוחני ואת מחוברת קצת יותר מאנשים אבל כאן את מתחיל מאפס כמו כולם והגיע הזמן להתחיל רומזים לך

jenni17

New member
אבל........

אוקי אבל כפי שאמרתי קרו לי הרבה פעמים וכבר כמה צירופי מקרים כבר יכולים להיות, ודרכ המורה שלי עוסקת במיסטיקה!

היי ג'ני ../images/Emo13.gif...../images/Emo140.gif

קודם כל, יכול להיות שאלו הם סימנים..
... עצרי שניה, התכנסי בתוך עצמך... ותשאלי את האני הגבוה שלך. מה את שומעת? מה את מרגישה? שם תמצאי את התשובה..
אני לא בטוחה שאני מאמינה בצירופי מקרים....... פעם זה היה קורה לי תמיד (זה עדיין קורה) ורק עכשיו הבנתי איך זה שנאמר שאני שומעת על משהו... פתאום בכל מקום זה צץ! בחדשות, בערוצים שונים ומשונים..בספרים שמגיעים לידיי ואני קולטת שזה הכל פעולה של התת מודע שלי! "נפלאות תת המודע
*

למעלה