משהו מוזר שקורה לי

לית

New member
משהו מוזר שקורה לי

אני חדשה פה ולא לגמרי מבינה את הרעיון של חלום צלול אבל קרה לי כבר כמה פעמים משהו מוזר שכנראה קשור לזה. קראתי כתבה על מודעות בזמן חלום וחשבתי לעצמי שזה יעיל למצב של סיוטים כאשר אפשר לשלוט בחלום ולעצור אותו. מאז בכל פעם שאני באמצע חלום שמפחיד אותי (ורק במצב של פחד) אני מודעת לזה ומעירה את עצמי בכח ע"י זה שאני גורמת לעצמי פיזית להתעורר ע"י הזזת הגוף עד שאני פוקחת עיניים. שאלתי פעם פסיכולוג בקשר לזה והוא אמר שזה משהו נדיר שקורה לאנשים עם יכולות בלתי רגילות. מה דעתכם ? זה כמו חלום צלול ? ואם כן זה אומר שכל אחד שיש לו חלום צלול יכול גם כן להעיר את עצמו פיזית כמוני ?

Variety

New member
תגובה ../images/Emo79.gif

היי לית, מה שאת מתארת - נשמע לי כמו חלום צלול, וזה קורה לכולם. שמעתי שיש לכולנו יש מדי פעם בלילה חלום צלול, אך החלום יכול להיות בתחילת השינה ועם צלילות נמוכה אז לא זוכרים אותו בכלל. זה אינה חכולת נדירה, ועם שיטות פשוטות אפשר ליצור חלום צלול. מי שיש לו טבעית (ואני מכיר כמה אנשים כאלה), זה מקצר לו את הדרך. וכל אחד יכול להעיר את עצמו מחלום צלול. לפעמים הוא מתעורר לחלום שדומה למציאות - התעוררות כוזבת, אבל זה אפשרי להעיר את עצמנו מחלום צלול.
חלומות צלולים
Variety

דנה^^

New member
לדעתי עדיף

לנסות להתמודד עם הפחד בחלום ולא להתעורר. נסי לא להעיר את עצמך אוטומטית, נסי להתמודד עם המצב.

למעלה