משהו מוזר שהורדתי...

Rוית

New member
משהו מוזר שהורדתי...

מצאתי להוריד קובץ בשם "alanis_utopia" (אתם מוזמנים לנסות להוריד) מה שהפתיע אותי כי כידוע אין לUTOPIS קליפ, ולא היה שום זכר לזה שזה הופעה חיה או משהו... אקיצר, לא יכולתי לראות תוך כדי הורדה מה זה כי זה היה בפורמט שונה, ובסוף שזה סיים לרדת אני עוד יותר מבולבלת משהייתי בהתחלה! רואים שזה מצולם ממצלמת חובבנים, ורואים את אלאניס מדברת על יוטופיה כנראה (שומעים מממממממש חלש), ולפי מה שזה נראה היא מדברת על סדר שירים בהופעה, ועל דרך השירה, ואז איזה אחד שיש עם הגב למצלמה קולט שאותו אחד מצלם והוא צועק לו משהו בסגנון "WOULD U SOUTH THIS FAUKING THIUNG UP" (סורי על טעויות, אין לי כוח לבדוק גם את מה שאני כותבת, נו באמת אני אחרי בגרות היום!
)והצלם אומר SORRY, וזה נכבה... מוזר ביותר לדעתי, מישהו מכיר את זה
כמו כן, בפוקס הורדתי את הקליפ של השיר Walk Away, וזה כזה מצחיק שאלאניס צעירה, ואפילו מופיע שם מאט לה-בלנק (ג´ואי מחברים)!

AdiBaba

New member
כמה שאלות

רוית, תודה לך שיידעת אותנו, אבל יש לי כמה שאלות: 1) מאיפה הורדת את הקובץ alanis_utopia? (דרך אגב נראה לי שזה SCRAPBOOK שהיה באתר שלה ב-PAINTBOX כי זה נשמע לי מוכר). 2) מה זה ה"פוקס" הזה? זאת תוכנה כמו קאזה וכד´? איפה אפשר להוריד את זה? 3) ה-WALK AWAY שהורדת הוא באיכות טובה? יש לי אותו באיכות ממש גרועה. 4) מישהו יודע אולי איפה אפשר באמת למצוא קליפים ישנים שלה? חוץ מ-WALK AWAY לא יצא לי לראות אף אחד מהם. תודה

פעם היה ב...

ALANIS.NET יש לי את הקליפ הישן עם זה מחברים( ג´ואי) אני אחפש לך עדי!

Rוית

New member
אז ככה...

1) מאיימיש, זו תוכנה שיתופית כמו קאזאה ושות´, אני לא ממש ממליצה עליה, לי פשוט אין ברירה אלה להשתמש בה.. 2) פוקס=במקרה... זה לא שם של תוכנה... התכוונתי שבפוקס מצאתי להוריד את זה כי יש את זה לאולי אדם אחד (שיש לו כמה דברים נדירים) והוא היה ברשת אז הורדתי ממנו...
3) כן, זה באיכות לא רעה בכלל למרות שלמען האמת לא יצא לי עוד לראות את כל הקליפ.. 4) אין לי שמץ... אני אשמח גם לדעת...

Rוית

New member
ווואווו

אין לי מושג איך אבל מצאתי להוריד את הקליפ לשיר PLASTIC...

AlanisJunkie

New member
יש לי יותר מ300 כאלה..

אלה סקרפים, כמו שעדי אמרה. יש לי גם את מה שהורדת...

Rוית

New member
איפה אפשר להוריד סקריפטים כאלה?

ומה זה בכלל סקריפט? ובבקשה אל תגידו לי ששרתים פרטיים שצריך אליהם סיסמאות וכו´ COME ON PEPOLE, GIVW ME SOMTHING TO WORK WITH...

AlanisJunkie

New member
לא נראה לי שיש אתר שמאגד

את כל הסקרפטים האלה... היא נוהגת לשים מדי פעם באתר שלה אחד כזה ואחר כך היא מחליפה אותו. יש לי כמה מאוד יפים, כמו PI במופע רחוב שהיא עשתה, או YL גם הוא במופע רחוב שהיא עשתה. איזה מדהים זה המופע רחוב הזה.. היא פשוט התיישבה עם הנגנים שלה באיזה רחוב ונתנה הופעה, זה מדהים! הלוואי שהייתי נקלע לשם. יש לי גם כמה שמראים אותה איך שהיא נכנסת לבמה בתחילת ההופעה. היא מציצה על הקהל מבעד לדלת.. קופצת כמה קפיצות ונכנסת, תופסת את המפוחית שמונחת על הריצפה ומתחילה לנגן והקהל צורח...זה אלוהי, מדהים.
החתולים האלה קורעים אותי..הם פשוט חמודים! בבקשה תשתשמו בהם כמה שיותר! כייף לראות אותם.

גם אני ראיתי את הקטעים האלה

הכי אהבתי את המופע הזה מהרחוב היא שרה שם כולכך יפה והיה שם קטע שהיא קלטה שם מעריצה שהופיעה בקליפ HANDS והיא נופפה לה לשלום ....כמה אני מקנא בה!

למעלה