משהו מוזר קרה...

מימי812

New member
משהו מוזר קרה...

שלום! זו פעם ראשונה שלי בפורום ואולי אני בכלל מדמיינת, או שלא הגעתי למקום הנכון, אבל קרה לי היום משהו קצת מוזר, שאין לי כל דרך ראציונלית להסביר אותו! אז ככה: קמתי בבוקר ונסעתי לעבודה. לפני שנכנסתי הלכתי לשירותים ו"כמקובל" העפתי גם מבט במראה. ואז ראיתי על הזרוע שלי סימן אדום, אבל לא סתם סימן - זה ממש, אבל ממש נראה כמו טביעת כף יד ברורה לחלוטין (כאילו מישהו אחז בי ממש חזק והשאיר סימן, כולל המפרקים שלו...). בהתחלה חשבתי שהתלכלכתי, אז ניסיתי להוריד את זה עם מים, אבל זה כמובן לא ירד ולא, אף אחד לא נגע בי באותו הבוקר וגם לא זכור לי משהו מיוחד מהלילה שלפני. בנוסף, על האמה של היד השניה היה לי סימן אדום ארוך, כאילו משהו שרט אותי ועוד כתם אדום, לא גדול, על הצוואר. העניין המוזר הוא, מלבד מקור הכתמים, הוא העובדה שכשיצאתי מהשירותים, אחרי דקה בערך, נעלמו הכתמים כלא היו ולא נותר להם זכר! אח"כ, מרב סקרנות, ניסיתי לבדוק מה קורה אם אני תופסת לעצמי את הזרוע (כי אולי בדרך אחזתי בה), אבל כמה חזק שלחצתי (ואין סיכוי שעשיתי את זה בלי לשים לב) מקסימום הופיע סימן אדום מטושטש לשנייה ונעלם! אז תהיתי, אולי למישהו יש הסבר למה שקרה (אפילו אם ההסבר הוא שאני לא שפויה או משהו...) תודה!

ין דהן

New member
השערה

פחד ... אז כך לפי מה שהבנתי ממך שראית את התופעה כששהית בשרותים אז מתוך הנחה שאת לא מדמינת, לפי דעתי ידוע שבית שימוש הוא מקום טומאה ובמקום טומאה צריך להיזהר כי יש כוחות טומאה במיוחד להיזהר לא לדבר בשרותים.

יש לי שאלה

למה אסור לדבר בשירותים? זה כזה מעניין.. אני פשוט שומעת מידי פעם כל מיני דברים בקשר לזה ששירותים זה מקום טמא ויש שם רוחות ושצריך לסגור את הדלת בשירותים כדי שהרוחות לא יצאו/יגיעו משם אל הבית וכו`. משום מה אני לא ממש מבינה מה כל כך טמא שם ובכלל.. אני לא חושבת שרוחות זה דבר שקשור לטומאה. זה נראה לי יותר רוחני מסתורי כזה. לא יודעת.. אני אשמח לשמוע אם למישהו יש הסבר על הטומאה -זאת אומרת מה כ"כ טמא שם. ועל הקשר של הרוחות אל השירותים. ומדוע רוחות מקושרות עם טומאה. וגם על האיסור לדבר בשירותים. זה באמת דבר חדש לי. ואגב, בקשר לשאלה שנשאלה בקשר לסימנים שהגברת ראתה במראה: אני לא יודעת מה זה אומר. זה נשמע מפחיד כזה וקשור איכשהו לרוחות בחלום או משהו.. זה אולי מישהו עשה לה בחלום כדי להגיד משהו. מי יודע. לפעמים זה קורה לאנשים כשהם קמים משינה. זה כמו אישור שמה שהם ראו או שמעו בחלום זה אמת. ככה פעם שמעתי אבל אני לא ממש מבינה בדברים האלה.

Sashoosh

New member
מממ...

אף פעם לא שמעתי על זה שהשרותים הם מקום טמא.... אני תמיד מדברת בשירותים ציברויים כשאני עם חברות והכל, אתם יכולים להסביר לי למה אסור לדבר בשירותים?

Dark faith

New member
אומרים, ולא רק בקבלה...

שהשירותים הם מקום השדים והרוחות הרעות...

אוקיי.. אומרים ש..

.. שזה מקום טמא. בקבלה ואולי בעוד מקומות. אפשר אולי להבין (או לשער) שזה לא בדיוק "קודש הקודשים" של הבית. בסדר.. אבל מדוע אסור לדבר שם? פעם שמעתי שאסור לדבר שם מה שנקרא דברי קודש או תפילה וכאלה אבל זה לא נראה לי שאסור לדבר שם. אני גם לא מבינה מדוע זה קשור לרוחות -כאילו מדוע הרוחות נחשבות לדבר טמא. כשבנאדם נפטר אז אומרים שהגוף זה דבר טמא ובטח בגלל זה גם בתי הקברות נחשבים למקום טמא וכל זה.. אבל הרוח הרי זה דבר רוחני כזה. זה ההיפך מטמא. לא? -נראה לי ככה.

I am a freak

New member
"אל תפתח פה לשטן"

כאמור- בקבלה, השירותים נחשבים החלק הטמא בבית- זהו החלק שבו נמצאים המזיקים והשדים. למה זה ככה
זה כך בגלל שע"פ התפיסה של הקבלה שבשירותים עושים דברים טמאים [בין אם זה שפיכת זרע לשווא (מה שע"פ הקבלה הופך לשדים, ע"י לילית מלכת השדים) ובין אם הטלת שתן וצואה]. שמעת פעם את הביטוי "אל תפתח פה לשטן
"
אני בטוח ששמעת, זה ביטוי שגור שנאר ע"י מרבית האנשים בסיטואציות מסויימות. אבל, ניסית פעם לחשוב מה הוא אומר, אותו ביטוי
"
הביטוי הזה אומר שכדאי לך להיזהר בדברים שאתה אומר, כי ייתכן ששליחי השטן שומעים את דבריך, הם יעבירו את זה לשטן- ואז, זה יתנקם בך. עכשיו, תעצור רגע ותחשוב- אם ביום יום, מחוץ לשירותים, לא כדאי שתפתח פה לשטן- כי שליחי השטן עלולים לשמוע אותך- אז על אחת כמה וכמה, עדיף שלא תדבר בשירותים, כי שם- בטוח שיש את שליחיו של השטן (ע"ע השדים) ובכך, אתה בעצם פוגע בעצמך. הפריק.

datchi2

New member
גם אני אשמח לדעת אחת ולתמיד

מה הסיפור של השירותים???

תשובה אמיתית

תאמת מה שאני יספר כאן ממש מפחיד .. (בכל אופן למי שמאמין..) אני יודעת שמרוב סקרנות אתם לא סגרו את החלון .. אבל למרות זאת אני יגיד את זה.... מי שמפחד ויש לו לב חלש שיסגור את החלון עכשיו!!!! (טוב אולי קצת הגזמתי.. ואולי לא..?אתם תשפטו.. בקיצורלפי היהדות היום כמעט הכל טמא אפילו אשה בנידה חייבת להיטהר אחרי שהנידה נגמרת..(אם היא מעונינת לגעת בבעלה..) וקל וחומר שירותים שהוא כל הטומאה שיכולה להיות.. אומרים שבתוך השירותים יש רוחות רעות שנזונות מכל החר* שם.. וליפני שהולכים לישון צריך להוריד את מכסה האסלה..

I am a freak

New member
לפי הפאנג שוואי-

המכסה של השירותים חייב להיות תמיד[
למטה כיוון שאנרגיה רעה זורמת מתוך השירותים לכיוון הבית. הפריק.

datchi2

New member
../images/Emo4.gifלא חידשת!! כבר חשבתי מה יש לך

לספר כל כך מפחיד?

למעלה