משהו מוזר קרה לי

ת ב נ

New member
משהו מוזר קרה לי

כשהתחברתי בפעם הראשונה עם האייפאק 1940 שלי למחשב ועשיתי אקטיבסינק היה סנכרון של הכל כולל האימיילים.יכלתי לראות את האימיילים באייפאק אך לא יכולתי לפתוח את הקבצים המצורפים.זה דבר אחד הדבר השני הוא שלאחר שמחקתי אותם באייפאק לא הצלחתי לעשות שוב סנכרון שכזה ,כלומר שהאימיילים שלי מהמחשב יופיעו באייפאק.מה עושים? השאלה הראשונה איך אני רואה אימיילים באייפאק אחרי סנכרון ו-מדוע אני לא הצלחתי לפתוח את הקבצים המצורפים? אין לי כרטיס זכרון חיצוני רק מה שבא עם האייפאק.תודה.

ohz

New member
תשובה

אתה צריך לשנות את ההגדרות לגודל קובץ שאתה רוצה וכשהאיימל ההיה מתחת לגודל המוגדר תראה את האימלים בipaq

ת ב נ

New member
מה לגבי השאלה השנייה

כיצד אני רואה את האימיילים.אני פשוט לא מצליח להעביר אותם בסנכרון לאייפאק.כמו שאמרתי בסנכרון הראשון הדואר עבר עצמאית לאייפאק,אך מאז אין לי דואר באייפאק,רק במחשב.

ת ב נ

New member
שוב האם מישהו יכול לעזור לי

כיצד אני מעביר את האימיילים שלי לאייפאק לאחר ביצוע סנכרון?זה אמור להתבצע אוטומטית או לא,פעם ראשונה שעשיתי סנכרון זה עבר לבד.

mikeoreli

New member
תשובה

אם הגדרת שהדוא"ל יסתנכרן דרך הActive Sync אז אם מחקת דוא"ל בפוקט פיסי הוא אמור להימחק גם באאוטלוק. בכל מקרה, תכנס להגדרות בActive Sync ואז להגדרות של הדוא"ל ושם תסמן שיסנכרן את כל ההודעות. אם הגדרת את הדוא"ל שלך כשירות דוא"ל בפוקט פיסי, אז למעשה מחקת את ההודעות מהשרת ולכן הם לא יסתנכרנו עם הפוקט פיסי שוב.

ת ב נ

New member
כנראה שהשאלה שלי לא מובנת

או אולי הבעיה לא מובנת,אסביר שוב בפעם הראשונה שסנכרנתי את הנייד עם המחשב ההודעות עברו לי לנייד מבלי שאבצע הגדרות או כל פעולה שהיא. אח"כ כשנסעתי באוטובוס מחקתי את ההודעות. כשרציתי שוב שיהיו לי את הודעות האימייל בנייד ביצעתי סנכרון אך הפעם ומאז לא עברו הודעות.כלומר הבנתי מכך שאין כל צורך בהגדרות כדי שההודעות מהמחשב יעברו לנייד. האם אני צודק או שעליי לבצע הגדרות?

mikeoreli

New member
ההודעות שמחקת

אמורות להיות עכשיו בDelete Items בדוא"ל בפוקט פיסי. אם מחקת אותם גם משם והם עדיין מופיעים במחשב הרגיל ואין בעיית סנכרון, אולי אם תסמן במחשב הרגיל את ההודעות האלו כלא נקראו אולי הם יעברו. בכל מקרה, כדאי לשחק קצת עם ההגדרות כי בברירת מחדל הוא לא מעביר הודעות מעל גודל מסוים וגם לא מעביר קבצים מצורפים וגם לא מעביר הודעות ישנות. אולי אם תסמן לו שיעביר את כל ההודעות לפוקט ואז תחזיר לכך שיסנכרן רק הודעות חדשות זה יפתור את הבעיה. דרך אגב, אם כבר מדברים על דוא"ל. יש לי בעיה שאני לא מצליח לפתור אותה, לא משנה מה אני אעשה כבר הרבה מאוד זמן, למעשה כבר כמעט חצי שנה (מאז שיש לי את הפוקט פיסי). תיאור הבעיה : הדוא"ל מסתנכרן דרך הActive Sync לפוקט פיסי. אם אדם בעל חשבון בYAHOO! מפנה אלי דוא"ל, כלומר קיבל דוא"ל והוא מפנה (עושה Forward) אותו אלי. אני מקבל את ההודעה של הדוא"ל אבל לא את מה ששלחו אליו. למעשה אני מקבל הודעה כי הדוא"ל שלו מצורף כקובץ שמשום מה לא עובר דרך הActive Sync. אם אני מסנכרן את הדוא"ל ישירות דרך שרת הPOP3 הדוא"ל שהוא שלח מתקבל במלואו. אני זיהיתי את הבעיה בכך שYahoo! שולח הודעות Forward כקובץ מצורף וה Active Sync משום מה לא מוכן להעביר את הקובץ הזה. אם מישהו נתקל גם כן בבעיה זו או הצליח לפתור אותה או שיש לו איזה רעיון, אשמח לשמוע.

למעלה