משהו מוזר קורה פה..

BaLuN

New member
משהו מוזר קורה פה..

שלום! משהו ממש מוזר קורה לי במנילה.. קיבלתי זימונים לטיס לפני קבלת המנילה, ובמנילה עצמה יש לי הרבה מאד קצונה, כלומר יש לי קב"א די גבוה.. אבל במנילה עצמה לא קיבלתי הרבה תפקידים שיש לאחרות בעלות קב"א נמוכה יותר (לא קיבלו טייס).. תפקידים כמו מאבחנת פסיכוטכנית, מדריכת סימולטור, רכזת חויה, מדריכת מוזיאון חיל האוויר\ הביטחון, עובדת חקר מודיעין ימי, עובדת מעמדה כימית וכו'. אלו תפקידים שבכל מקרה איני מעוניינת בהם אבל אתם יודעים אולי איך זה קורה? (ובקשר לדפ"ר- אין סיכוי שיש לי דפ"ר נמוך..)

RedGrass1

New member
יש לך פורפיל קרבי?

אם כן אז לא יש רק תפקידים קרביים, קצונה יעודית, נהיגה ופראמרמקיד כל המתפקידים האחרים הם לבנות,בנים עם פרופיל נמוך, בנים יחדים.

the Nimrod

New member
תשובה.

קודם כל-לטיס צריך קב"א 54+ וכמובן פרופיל קרבי וללא סעיפים. והתפקידים מדריכת סימולטור ומאבחנת פסיכוטכנית הם גם 54+,לכן המשפט הזה "לא קיבלתי הרבה תפקידים שיש לאחרות בעלות קב"א נמוכה יותר" לא נכון. בכל אופן,אם את מעוניינת בתפקיד מסוים תשלחי פקס ללשכת הגיוס שלך.

purple rose

New member
אם יש לך בעא מאוד גבוה

וסביר להניח אםפ הזמינו אותך לטייס.. את יכולה לקבל את כל התפיקידם חח אז הם לא יכתבו לך את כל התפקידים במנילה. הם יכוונו אותך לתפקידים שהם רוצים שתלכי.. לכאלה שדרושה קבא גבוהה אליהן ואל הרבה מגיעות. אם את מעוניינת בתפקיד אחרת-את תמיד יכולה להגיש בקשה. רב הסיכויים שהם גם יתנו לך מיונים.

liorp1000

New member
מגוון האשכולות והתפקידים המוצע

בשאלון ההעדפות לנשים אינו תלוי רק בציון הקב"א הכללי, כי אם בנתונים אישיים נוספים כגון הצת"ה (ציון תכונות התנהגות. מופק מהשאלון אותו נשים ממלאות בצו הראשון).

למעלה