משהו מוזר עם הדואר

maayanku

New member
משהו מוזר עם הדואר

אני אמורה לקבל מוצר שהזמנתי לפני כשבועיים וחצי, אני כל יום נכנסת לדואר לראות מה קורה עם זה וכל פעם יש את ההודעה הזו הפריט התקבל מבריטניה ב 20/06/2010 ומועבר ליחידת הדואר מחלקת רשומים ת"א לשם מסירתו לנמען רק שהם משנים את התאריך, בעבר היה רשום שהוא התקבל ב13.6 לדוגמא וההמשך אותו המשך... יש לכם מושג במה מדובר, ואיך אני יכולה לדעת מה קורה עם זה?

maayanku

New member
תודה על העצה! דיברתי איתם וזה מה שהיה..

התקשרתי היום לבית הדואר בעיר שלי(הגדרתי בחיפוש שהם מתעסקים עם חבילות מחו"ל) ומשהי לקחה ממני את מספר המעקב ואמרה לי שהיום הגיעה אליהם החבילה אחרי שהיא הייתה במכס. שאלתי אותה אם אני צריכה לבוא לקחת אותה אןו זה מגיע אלי עם שליח היא אמרה שזה יגיע ברשום עם שליח.מה ששחכתי לשאול זזה אם בסוף צריך לשלם עליה מכס/מעמ או משהו... אם כן, אני מקבלת שובר תשלום עם השליח ומשלמת? או שמשלמים ישירות לשליח? תודה!!!

The Experience

New member
זה EMS או משהו?

כי עם שליח זה מגיע בד"כ בשירות מהיר כזה. בעקרון זה אמור להגיע לדואר ואת אמורה לאסוף ולשלם מכס במקום אם יש. אם זה מגיע עד הבית עם שליח את צריכה לראות את הפתק של המכס ולשלם לשליח את הסכום

ozitex

New member
דואר רשום

אם זו חבילה קטנה הדוור ידוור לך אותה כנגד חתימה. אם זה דבר דואר גדול, תקבלי הודעה ללכת לקבל בסניף הדואר.

ozitex

New member
אם יהיה צורך בתשלום כלשהו

תצטרכי להגיע לבית הדואר לשלם עבור שחרור החבילה.

maayanku

New member
ככה שאם בבית הדואר אמרו לי שישלחו לי :)

ואין צורך להגיע אז אין תשלום?

למעלה