משהו מוזר מאוד ...

• פותח הנושא lb22
  • פורסם בתאריך

lb22

New member
משהו מוזר מאוד ...

קניתי לפני שבועיים וחצי מחשב נייד חדש טושיבה U300 , אחלה מחשב פועל טוב עד שביום חמישי פתאום באמצע הגלישה הוא קורס ומראה לי הודעה : הווינדווס לא יכול לפעול כי איזה קובץ פגום , תשים את הדיסק סטפ של המחשב ותוכל לתקן .. אני שם את הדיסק שקיבלתי עם המחשב של האקס פי , הוא נטען וכלום , כותב לי שאחד הקבצים בדיסק לא עולה ואי אפשר לתקן את הבעיה .. למישהו יש מושג מה יכול לגרום למחשב לקרוס ככה אחרי שבועיים?! מחדש דנדש מהקופסא , השקעתי בו 6500 ש"ח אני גם התקשרתי לבאג שאמרו לי שהאחריות שלי היא דרך חברת "מפעיל" .... אני מקווה שהם טובים בשירות ובזמן תיקון כי אני ממש כועס על כך שמחשב דנדש כזה פתאום לא עובד חשוב לציין שאני לא מוריד כלום למחשב , אין לי אי מיול ויש לי אנטיוירוס , פיירוול ... אשמח לתשובות

yaelgro

New member
לממש את האחריות

אם אתה לא מתמצא בהתקנת חלונות, אני ממליצה בחום לממש את האחריות על המחשב. שבועיים זה באמת לא הרבה זמן, ואולי יש בעיה עם לוח האם או בעיה חשמלית אחרת שפתאום צצה.

lb22

New member
אני ממש את האחריות מחר כנראה...

הם יכולים להוציא מידע שיש על ההרדיסק , יש לי כל מיני תמונות שלי שהעברתי למחשב בשבועיים האלו והם ללא גיבוי ... והם מחליפים מחשב או רק את הלוח ? איך אני יודע שהלוח שאני מקבל הוא באותה רמה של הלוח שאני קניתי ... בקיצור האם חברת "מפעיל" היא טובה ?

yaelgro

New member
אני לא מכירה את חברת מפעיל

אז אני לא יכולה להביע דעה. אם התקלה היא בלוח, אז לא צריכה להיות בעיה להוציא את המידע מהדיסק הקשיח. אם התקלה היא בהתקנה של WIN, אז תדרוש שלפני שהם מפרמטים את הדיסק, שיחברו אותו למחשב אחר ויוציאו את המידע שלך. אם התקלה היא פיזית בדיסק הקשיח אני מקוה שהם יצליחו להציל את המידע, אבל לא ניתן להבטיח זאת. לצערי, ללא הודעת השגיאה המלאה שקפצה לך, זה יהיה יומרני להסיק מסקנות. אם אכן התקלה היא בלוח, אני לא יודעת מה מדיניות ההחלפה. בכל מקרה, גם אם מחליפים רק לוח, וגם אם מחליפים את כל המחשב, רצוי לוודא מול המפרט המקורי שקנית(אני מאמינה שיש לך אותו כתוב איפשהו) ומול ממצאי תוכנת EVEREST שתוכל להתקין אחרי שתקבל מחשב עובד.

לי היה עסק לא טוב עם מפעיל ../images/Emo46.gif

המחשב הנייד הראשון שלי היה TOSHIBA וגם זה מחוסר ברירה מאיזה שהיא סיבה שלא משנה כאן למציאות החזיק לי בקושי שלושת רבעי שנה והתקלקל בחיבור בין המחשב למסך
העסק הלא מוצלח שהיה לי עם מפעיל שאני נתתי את המחשב שלי לטכנאי כדי שיבדוק מה הבעיה כדי שיבדוק אם באמת זו הבעיה ואני באמת צריכה לרכוש מטען והם דרשו ממני להביא גם את הנייד למעבדה כי הם טענו שהם אלה שצריכים לבדוק את זה ולהגיע למסקנה הזו ואז פתאום הם דרשו ממני כשהם אמרו לי שהמטען והמחשב כבר נמצאים אצלהם וזו אכן התקלה הם דרשו ממני תשלום של 50 ש"ח הובלה מהסניף לתל אביב אז אמרתי להם שאני לא רציתי להביא אותו רק הם דרשו את זה ושאני בתקופת אחריות אז על מה אני בדיוק אמורה לשלם אז הם אמרו לי: אם כך אנחנו מוותרים לך...

lb22

New member
והרי התוצאות...

קודם כל אני מרוצה מאוד מ"מפעיל" הגעתי אליהם ביום ראשון קודם כל הבחור שם בדק לי את הדיסק שקיבלתי ונתן לי אחד אחר לבדוק מהקורה... לאחר שראה ששוב זה לא עזר אז הוא אמר שאני אשאיר את זה שם לבדיקה טלפנו אליי אתמול ב 5 בערב ,אמרו לי מה הייתה הבעיה , הלוח אם נהרס והיום המחשב יהיה מוכן בערב. אני כן מרוצה מהשירות , כן מרוצה מהאדיבות של אותו בחור שהגעתי אליו אני לא מרוצה מזה שלוח אם נהרס אחרי 3 שבועות של שימוש .... מה אפשר לעשות נגד זה חוץ מזה שיש לי אחריות אני זוכר שנאמר לי פה שMSI לא טובים מבחינת הרכבה וכל זה ... והנה קניתי טושיבה מחשב שאמור להיות טוב מאוד נהרס ככה אחרי שבועיים וחצי - 3 של שימוש...

יאיר B

New member
זה יכול לקרות בכל חברה שהיא.

בעבר היה סיפור במדור הרכב של YNET על לנדרובר (בעלות של 300,000 ש"ח!) שהיו לה בעיות שונות עם החשמל. במשך שנה טרטרו את בעל הרכב במוסך עד שנמאס לו והוא תבע אותם. לפחות אצלך טיפלו בבעיה (ובצורה נעימה לפי מה שאתה מתאר) ויש להניח שהיא לא תחזור על עצמה שוב. מצבך טוב. (אצלי היתה בעיה עם מחבר בספק כוח במחשב של דל בשירות גלאקסי. השורה התחתונה: לקח להם חודשיים!!! להחליף לי את הספק אחרי ששלחתי פעמים את הנייד
ובזמן הזה הייתי בלי נייד).

lb22

New member
לאט לאט

אני הולך אליהם עוד שעה ונקווה שיהיה רק טוב אני מתגעגע למחשב הזה אני תקוע עכשיו עם HP מלפני שלוש שנים 15.4 מסך רחב! והוא 13 אינץ :)

ali052

New member
כמה זמן כבר לוקח להם להחליף מחבר ???

חודשיים??????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????????

למעלה