משהו מוזר ומעצבן

Devani

New member
משהו מוזר ומעצבן

אתמול בלילה הלכתי לישון ולפני שנרדמתי שאלתי את עצמי האם אני חולמת ועשיתי בדיקות מציאות..
תוך כדי שאני עושה בדיקות מציאות אני קולטת שאני נרדמת ויש לי בראש מחשבות ודמיונות(חצי חלומות?) לא הגיוניים...והבנתי שזאת לא מציאות, אבל גם הייתי חצי ערה לכן הרגשתי שחבר שלי נמצא לידי שאני בחדר שאני מכירה והבנתי שאני לא חולמת וזה פיקס אותי.
עשיתי את זה עוד כמה פעמים במהלך ההירדמות כי זה היה די מגניב אבל כל פעם התעוררתי והמציאות גברה על התחלת החלימה. וזה תסכל אותי והתחיל להיות מתיש ומעצבן
יש דרך להיכנס ככה לחלום צלול או שזה בעצם מיילד?

אל על2

New member
אני חושב שזה ווילד בכלל

הרגשת חצי ישנה?
מוזר..

אולי זה ווילד ופשוט חשבת שזה משהו אחר?
בכל מקרה אני לא יודע מה לענות לך ..חח
אני מצטער \:

אולי פיתחת שיטה חדשה לחלומות צלולים?? 0.0
טוב..ביי

BALEDIN

New member
אני התחלתי ככה הרבה חלומות צלולים

אחר כך אני רואה סוג של זיקוקים, בשלב הזה אין גוף בכלל.
הזקוקים האלו ממש מהפנטים ואם נותנים להם להפנט אז מתחיל חלום רגיל.
ואז דלתות שנסגרות לא עד הסוף מלמלע, עם מעט כחול זוהר ואני עוברת מיתחתן, בשלב הזה יש תחושה של גוף אבל לא כזה שאפשר להסתכל על היד או משהו כזה.
בשלב הזה אם את נותנת לדלתות להיסגר עד הסוף יתחיל חלום רגיל.
לפעמים אני מדקלמת "אם אני לא בטוחה שזה חלום או מציאות זה בטוח חלום", בשלבים האלו אין ממש גוף פיזי הוא נבנה רק אחרי שלב הדלתות שלא נסגרות עד הסוף.
התחלתי את החלומות צלולים בגיל קטן אז אני לא עושה בדיקת מציאות באופן כללי, אבל כן מדקלמת את המשפט הזה, ככה שלא ניסיתי לבדוק אם יש יד בשלבים האלו אבל קשה לי להאמין שזה יעבוד.
בגדול השיטה לגרום לדלתות לא להסגר עד הסוף ולזקוקים לא להפנט, זה להרגיש רק קמצוץ מהגוף הפיסי. מספיק כדי לא להיות מהופנטים,
ולא מספיק לקום לזה כל פעם מחדש.

אני מניחה שהתת מודע שלך יראה לך סרט שונה, לי בכל אופן הוא מראה תמיד את אותו סרט.
בשלב הזיקוקים אין גוף אז בטוח שאין יד\ שעון\ כתב.

למעלה