אמיתי דגני
New member
משהו מוזר ב-VS
קחו בחשבון שאני רוכב חדש, אז אל תצחקו עלי יותר מדי אם אני לא מבין הרבה. יש לי VS חדש, בן פחות משבוע, עם 87 ק"מ מאחוריו. צעיר ודנדש. כשקיבלתי אותו מילאתי מיכל מלא, ונסעתי בכיף. הנסיעה מעולה, ואין לי תלונות עליו עד היום. אתמול בערב, כשחניתי אותו, היה לו חצי מיכל במד על לוח השעונים. היום בבוקר לא שמתי לב, אבל עכשיו כשהתקרבתי לחניה, שמתי לב שהוא בסביבות הקו האדום. הכי חשוב, לא נסעתי היום יותר מ-10 ק"מ. ממש רק לטכניון וחזרה. בהתחלה חשבתי שאולי דולף דלק או משהו כזה (מאיפה אני יודע?
) אבל אין כלום למטה, וכשהסתובבתי שם בסביבות המנוע, שמתי לב שיש צליל כל איזה כמה שניות של טפטוף (שוב, בחוץ לא רואים כלום) וכל 10 שניות ככה יש צליל אני לא ממש מסוגל להגדיר, נשמע כמו שילוב בין פק מתכתי לניצוץ (מוזר למדי). אין לי מושג מה הבעיה, אולי המד דלק לא-לינארי בכלל ואני סתם עושה בלאגן מהצליל הזה, שהוא סתם המנוע מתקרר לו, אבל אני רוצה חוות דעת של מישהו יותר מנוסה לפני שאני מכבה את הנורה האדומה שיש לי בראש כרגע. כל מידע יתקבל בברכה, במיוחד מישהו עם ניסיון מכני, ובעיקר על ה-VS, או סאן יאנג בכלליות. בקיצור, תגיבו, ותודה מראש.
קחו בחשבון שאני רוכב חדש, אז אל תצחקו עלי יותר מדי אם אני לא מבין הרבה. יש לי VS חדש, בן פחות משבוע, עם 87 ק"מ מאחוריו. צעיר ודנדש. כשקיבלתי אותו מילאתי מיכל מלא, ונסעתי בכיף. הנסיעה מעולה, ואין לי תלונות עליו עד היום. אתמול בערב, כשחניתי אותו, היה לו חצי מיכל במד על לוח השעונים. היום בבוקר לא שמתי לב, אבל עכשיו כשהתקרבתי לחניה, שמתי לב שהוא בסביבות הקו האדום. הכי חשוב, לא נסעתי היום יותר מ-10 ק"מ. ממש רק לטכניון וחזרה. בהתחלה חשבתי שאולי דולף דלק או משהו כזה (מאיפה אני יודע?