משהו מוזר ב-MySQL

חשנגה

New member
משהו מוזר ב-MySQL

הורדתי מהאתר mysql.com את הגירסא האחרונה של ה-DataBase הזה (כמדומני גירסא 4.08. לאחר שהתקנתי והפעלתי את התוכנה - מה שאני רואה לא דומה לאף סקרין-שוט של התוכנה שהתקלתי בכל אחד מהמדריכים שקראתי. וגם לא מופיעה שום אופציה בדמות ADD new database - כמו שמופיע במדריכים הללו. שמתי לב גם שמופיע בכותרת החלון של התוכנה גירסא 1.4 - היתכן הדבר? מצורף סקרין-שוט להמחשה. אשמח למידע בנושא. תודה

liron_m

New member
זה בכלל לא מוזר..

על מה שאתה מדבר בבקרין-שוט, זאת בסך הכל ה-GUI שמגיע עם ה-MySQL. ה-DataBase עצמו אינו בעל ממשק גרפי, אבל קיימת תוכנה, שמגיעה עם החבילה המקורית בשם winmysqladmin.exe (שנמצאת בתוך ספרית BIN), והיא בגירסא 1.4 אבל ה-DataBase אני מניח שהוא באמת בגירסא של מה שהורדת. אגב, קימים ממשקים גרפיים נוספים גם ל-windows לצורף ניהול MySQL למשל MySQL Control Center שגם אותו ניתן להוריד מאותו אתר שהורדת את ה- MySQL. אולם הייתי ממליץ לך ללמוד לשלוט ב-DataBase ללא הממשק הגרפי, אחרי הכל הוא לפעמים מוגבל בביצועים שלו.. וזהו.. אני חושב..

חשנגה

New member
או קי ועכשיו לשאלה

לאחר התקנת MySQL בהצלחה, התקנת PHP בהצלחה, התקנת IIS בהצחה, פריסת קבצי מערכת הפורומים phpBB והזנת הפרטים הרלוונטים לקובץ ה-install.php - לחיצה על אישור הטופס הזה מביאה לי את השגיאה הבאה (מצורף סקרין-שוט). למישהו יש רעיון? אשמח לכל מידע בנושא... תודה

Cervantes

New member
תבדוק..

בדוק שהשרת MYSQL שלך רץ טשהפרטים שהזנת נכונים (כגון שם משתמש וסיסמה).

חשנגה

New member
אני לא אמור לרשום...

איזה שם משתמש וסיסמא שאני רוצה לדטה-בייס? במידה ולא - איפה אני קובע אותו? תודה מראש

חשנגה

New member
עוד אפשרות שכרגע עלתה במוחי...

ה-Root של שרת ה-IIS מצביע לפרטישן D - וה-MySQL מותקן על פרטישן C. אולי כאן הבעיה???

N i X

New member
לא קשור

אם אני זוכר נכון, היוסר ברירת מחדל של הmysql זה root ללא סיסמא. אתה אמור להתחבר עם זה, ולהוסיף משתמשים חדשים \ בסיסי נתונים.

למעלה