משהו מוזר בצואה

tuba23

New member
משהו מוזר בצואה

קרה לי היום במשך היום מצב מוזר שאני הולך לשירותים. אני יושב ומרגיש כאילו יוצא לי קצת קקי, אבל כשאני מסתכל לאסלה אין כלום וכשאני מנגב הנייר פשוט רטוב מאוד, ואין שום צבע! וגם אין ריח בכלל. כאילו הוצאתי מים!
בבוקר כשקמתי היתה יציאה רגילה, צבע נורמלי והכל ואז במשך היום קרה מה שכתבתי, קרה לי 3 פעמים במשך היום ברגעים אקראיים (לא נראה שקשור לאחרי אוכל או לא).

מה שהכי מעצבן זה שלפני המקרים האלה אני בכלל לא מרגיש לחץ ללכת לשירותים. אני מרגיש כאילו אני צריך להוציא נפיחה אבל כשאני מנסה להוציא אותה אני מרגיש כאילו יוצא קקי אז אני רץ לשירותים ואז קורה מה שקורה.

יש לציין שלפני שלושה שבועות התחילו לי הרגשות מוזרות בבטן והרגשה כללית לא טובה שנמשכה כמה ימים (ראו הודעה שלי פה:
[URL]http://www.tapuz.co.il/forums2008/viewmsg.aspx?for[/URL]umid=528&messageid=171926181 כשזה התחיל רק). הלכתי לרופאה שלי והיא חושבת שאלה אבנים בכיס המרה (יש לי אולטרה סאונד בעוד 3 שבועות). בכל מקרה, מאז שהתחילו ההרגשות האלה שיניתי את הרגלי האכילה שלי בצורה דרסטית, בד"כ זה אורז או נתח שניצל שחומם באובן בצהריים, ומרק עוף או ביצה קשה (לא כל יום) בערב וכמעט כלום חוץ מזה אולי מלבד איזה קובית שוקולד פה ושם, ונראה שזה עוזר בהרגשה הכללית ומרגיע קצת את ההרגשות בבטן (אבל לא לגמרי)

בבדיקות דם שעשיתי לפני שבוע יצא הכל בתוך הנורמה מלבד ALK PHOSPHATASE שהיה על 129 (נורמה 120), C-REACTIVE PROTEUIN שהיה על 1.55 (נורמה 0.5) ו UREA שהיה על 14 (נורמה מינימום 17). בנוסף ה WBC היה טיפה מעל הנורמה, 11.7 כשהמקסימום הוא 11 וה MPV היה על 6.8.

קראתי שיש משמעות לצואה בגוונים שונים של חום אבל שום דבר על צואה שקופה לגמרי. מה קורה פה? האם זה 'שלב' חדש ב... מה שזה לא יהיה שיש לי בבטן?

תשובה

אני חושב שהיגיע זמן לפנות לרופא גסטרו באופן מסודר. שינוי בהרגלי יציאה הינו מצב המחייב בירור. לא בהכרך שמדובר במשהו רע אך צריך לברר את העיניין.

למעלה