משהו מוזר ביותר

משהו מוזר ביותר

אז ככה: קרה לי משהו מוזר ביותר ורציתי חוו``ד ממך. יש לי תינוקת בת 8 חודשים, בלילה שהשכבתי אותה לישון, היא הייתה עם גופיה עם תיקתקים למטה ובנוסף אוברול (פיג`מה) לשינה. בבוקר, כאשר קמה משנתה בבכי, ניגשתי לחדרה וראיתי אותה רק בגופייה ללא האוברול. אין סיכוי שהיא תצליח להוריד את האוברול עם כל התיקתקים האלה לבד. ושאלתי את מי שהייתי צריכה לשאול האם הורידו לה ואף אחד לא הוריד לה את האוברול. דבר מוזר ביותר. מה זה יכול להיות, האם מדובר בחוצנים. אגב, האוברול היה מונח במיטתה סגור בכל התיקתקים. האם יש הסבר לכך??? אגב, לפני בערך כחודש, היה לה סימן של עיגול בצורת כבייה באיזור המרפק, מסתורי לחלוטין. אשמח לקבל תגובה בעניין, תודה מראש, אמא מודאגת.

סוזן

New member
בקשר לדבר המוזר

בני שהיה תינוק בגיל אפילו שבוע באופן קבוע היה מתפשט במיטה. מוריד מעליו את כל מה שהייתי מלבישה לו בלילה כולל אוברול. ולא רק זה בדיוק שבאתי איתו אחרי לידה לבית כבר בלילה הראשון הוא היה זז במיטה מהכרית לכיוון אחורי שזה באמת קשה בגיל הזה. ולא התרגשתי מזה אף פעם כי הבנתי שיש ילדים פעילים מתוך שינה ומתפשטים תוך כדי. מקווה שנרגעת.

Tal_Ya

New member
היי עפריתי

בהחלט מוזר מאד. ולמרות שסוזן מנסה להרגיע אותך, אין סיכוי שבתך סגרה את הלחצנים (טיקטקים) בלשונך, חזרה בעצמה, אפילו אם אכן הצליחה לצאת ממנו בעצמה. אינני יודעת עדיין מה זה אומר, אך בהחלט אפשרית פעילות אנרגטית מסוג כלשהו. מה שאני ממליצה לך, זה, ראשית, לשים מתחת למיטתה קערה עם מים, שאותם תחליפי כל בוקר. את המים יש לשפוך לאסלה אין בשום פנים ואופן לעשות בהם שימוש!!! אפילו לא על צמחים.(אם ישנן חיות מחמד, ודאי שלא ישתו מהמים!!!) ואת הכלי יש להשמיד לאחר השימוש ולא להשתמש בו לצרכים אחרים. יחד עם זאת, כדאי, לפני לכתך לישון, תוך שאת משכיבה אותה, לדמייןאותה בתוך פירמידה מוזהבת שקופה, העוטפת אותה מכל הצדדים. זוהי הגנה מצויינת לילדים. תוכלי להשתמש גם בדימוי של הכוכב המחומש, (הפנטגרם) ולראות אותו מוכסף או מוזהב. דמייני אותה בתוך הכוכב. בני את הכוכב סביבה.התחילי מרגל ימין, לכיוון הראש, חזרה לרגל שמאל, אחר כך ליד ימין, ליד שמאל, ולסגור את כוכב חזרה ברגל ימין. תוך כדי בניית הפירמידה או הפנטגרם, מלמלי את המנטרה: ``קדוש, קדוש, קדוש ה` צבאות``. אם אלו אנרגיות שכוונתן להזיק, הן יסוגו! ואם אלו אנרגיות של אהבה, זה לא יפריע להן. בכל מקרה, תוכלי למסור לי את פרטי הלידה שלה, על מנת שאוכל לבדוק בדרך יותר מעמיקה במה העניין. כדאי גם לטהר את הבית. חשבי אם יש אילו שהם דברים מאובקים, או ישנים, או חפצים שהיו שייכים לאנשים אחרים בבית, או אילו תכניות טלביזיה אתם רואים, או איזו מוסיקה אתם משמיעים?!? אילו צבעים שולטים בחדר? את יודעת, הדברים הללו קובעים את התדר האנרגטי, שהבית מתפקד בו. וכידוע, דומה מושך את הדומה. L&L TALYA

היי טליה (-:

תודה על תשובתך. אשמח לעשות מה שאמרת לי. אגב, כמה זמן אני צריכה לעשות את העניין של המים מתחת למיטה? ו...אחרי סיום התהליך הזה (ז``א אחרי מספר ימים) אני צריכה לזרוק את הכלי נכון? (הכוונה, לא כל יום כלי חדש). ו.. התאריך שלה הוא: 23.2.2000 שעה 16:05 אסף הרופא. תודה רבה, עופרית. אגב, הוספת אותי לאיסיקיו??? מצאתי המון טליה ואינני יודעת מי את באיסיקיו.

Tal_Ya

New member
היי עפריתי,

טוב בקשר ל`גורה` החמודה שלך היא באמת חמודה עם שמש בדגים, ירח במאזניים ואופק אריה, היא תצטרך לעסוק באומנות, או לפחות במשהו יצירתי. נראה שבאמת יש לה קשר עם ישויות גבוהות. השתלו לא להרוס לה את זה, על ידי סקפטיות. לדעתי, היא מקושרת מאד חזק ל`מדריכים שלה` (או ה- HIGHER SELF) או איך שאת מעדיפה לכנות את זה. כדאי שתתרגלו, כי היא נוטה להתחבר עם כל הטיפוסים הכי מוזרים והכי מקוריים שישנם. (מה שקרה, היה כפי הנראה על מנת לעורר את תשומת ליבך לכך. זהו גם מסר בשבילך.) היא זאת שתקבע פחות או יותר את דרך גידולה. לא נראה לי שהיא נתונה בסכנה כלשהי. אולם את יכולה להמשיך עם המים. זה לא מזיק. תמשיכי בערך חודש ותראי אם יש שינוי. (אגב כמובן שהכוונה בהשמדת הכלי, היא בסוף התהליך ולא בכל יום כלי חדש. ) בעקרון, היא באה לעשות שינוי רדיקלי בבית. היא עושה עבודה של ניקוי, טיהור ובנייה מחדש של הבית הפנימי שלה, בד בבד עם הניקוי טיהור ובניה של הבית החיצוני. תוכלו לעזור לה בכך, על ידי כך שתשנו את הצריך שינוי במסגרת הבית. כדאי להתיעץ עם יועץ פנג שאווי בענין זה. אפרופו ICQ , האמת היא שלא נכנסתי לשם כבר יובלות. ואיני רואה אם יהיה לי פנאי להיכנס. אולם אני מופיעה שם בכינוי שלי URANIA ולא כטליה. L&L TALYA

YanivK

New member
רציתי להוסיף

בנוסף לפרמידה תוסיפי את המגן דוד פשוט מעל הילדה תצייר את המגן דוד מהמשולש שפונה כלפי מטה ותגידי ``שמע ישראל השם אלוהינו`` ובהצלחה מיניב מרפא צעיר :)

Tal_Ya

New member
פירמידה או מרכבה?!?!

היי יניב, לגבי ילדים, ההגנה של הפירמידה המוזהבת עובדת חזק מאד!!! אין צורך ביותר מכך. מה שאתה מציע זאת גם פירמידה הפוכה. מה שהופך את המבנה למרכבה. גוף האור של ילדים, במיוחד עד גיל שנתיים, שלם. אין להם צורך במרכבה. קריאת שמע ישראל, היא מנטרה חזקה מאד. בדרך כלל, משתמשים בה במצבים בהם אדם מבקש הגנה לעצמו. אולם היא מאד סלקטיבית ועוסקת ב``אלוהי ישראל בלבד``:)) בעוד שהמנטרה ``קדוש קדוש קדוש ה` צבאות`` מתאימה לכל האנשים בעולם, ללא הבדלי גזע, מין או דת. L&L TALYA

YanivK

New member
לטליה

החכמתי כמו שאמרו חכמינו ז``ל ``מכל מלמדי השכלתי`` אז החכמתי גם מזה יום של אור ממני יניב

משהו מוזר ביותר

לעופריתי שלום . או שמשהו מבני המשפחה חמד לו לצון , או באמת שמשהו מוזר מאוד קרה שאין לי הסבר לגביו . האים זה קרה פעם אחת , או מספר פעמים ?

למעלה