משהו מהלב ....

000ק0ית 23

New member
משהו מהלב ....

אתמול היה חמישי , והיום שישי ....מהרהרת, חושבת, חושבת על הכל....מבינה אני את הכל.... מבינה כמה שהשתניתי לטובה, וכמה שאני צמחתי אל על , מבינה שאתמול זלגו הדמעות לאחר כ5 חודשים רצופים שלא זלגו.... אני כ"כ גאה בעצמי שאני כ"כ רגישה וטובה, אני כ"כ אוהבת את הנקודה בי שכשאני מרגישה טוב אני מחייכת, כשבא לי להתגלגל מצחוק ...אז אני עושה זאת, אני גאה בעצמי שאני מרשה לעצמי לבכות ולצעוק כשאני חנוקה מבפנים מכאב עז.... יושבת כאן בחושך, עיניים נפוחות, נפשי ...מזדעזעת מהמחשבה שטובת הלב היתה נופלת....אך לא.... אני לא אפול בחיים....מכות החיים זה דבר כואב , אך מחשל ....כל פצע מגליד ומתרפא, תמיד יהיו את אלה שינסו לזרוע מלח על הפצעים, אל ללא הצלחה... אני לא אתן לאף אחד, לאף רשע לגרום לי ליפול כי אני לא.... תקשיבו אני מנהלת בחברת אינטרנט...אני כ"כ גאה בעצמי....אתם יודעים שהיו אנשים שניסו שיגרמו לפיטורים שלי? אך ללא הועיל... אני מקסימה , ותמיד מושכת אנשים עם הקסם האישי שלי.....עם הענווה....העדינות....וטוב הלב!!!!!! אני לא מצטערת על הדמעות, ובמיוחד לא בוכה על אף אחד, אני בוכה על הכאב, הכאב העז שנכנס והטביע את חותמו..... המון אנשים פגעו בי בחיי, אנשים אחרים היו מאחלים רע לאוייביהם, אני להבדיל מאנשים אחרים תמיד אאחל טוב, גם לשונאיי!!!! אני בנאדם טוב ואמשיך להשאר ככה, אז יהיו כאבים , כאבי הלב....אבל אני חזקה!!!!! יושבת פה ונורא מבולבלת, אך אני מאוד שמחה לדעת שהציעו לי שוב קידום בעבודה, קולטים? אני כרגע בצוות הניהולי..והם הציעו לי עוד תפקיד בכיר מעל זה... לפעמים אני שואלת את עצמי...איך??? זה לא קשה להבין למה אני מתקדמת מהר....אני חכמה , מקסימה....עדינה ....אחראית....ופשוט מדהימה.... לסיום אני רוצה להעביר פה מסר כלשהו לאנשים....אנשים תהיו אנשים טובים...תעזרו לזולת אפילו אם הוא ירצה כתף לבכות עליה....תהיו עדיני נפש , יפי נפש , לא להיות וולגריים, פשוט תהיו טובים, אך הכי חשוב שזה יבוא מהנפש, מבפנים....בטבעיות!!!! אני רוצה ללמד אתכם שיש אנשים שעוברים המון ביום יום, סערות פנימיות....אני רוצה שתקלטו שזה רע להיות רע....שזה רע לקלל...שזה רע לזרוע מלח על הפצעים....זה רע לשמוע אדם בוכה ולקלל אותו או לנתק.... שבוע הבא אני בת 25 , ואני אומרת לעצמי "איזה גיל יפה"....היו מלא בנות שהיו מתות להיות במקומי....אבל רונית, אבל סקסית23 יש רק אחת... לא היה ולא תהיה, ולא תקום הבחורה שתאהב גבר כמו שאני אוהבת....האהבה שאני אביא לבן זוג שלי לא תשתווה בחיים לאחרות, אף בחורה לא מסוגלת לתת אהבה אמיתית....אבל אני כן!!!!!!! שבת שלום....השכילו ולימדו...

וואו איזו כתיבה יפה!!!!!

מאמי שלי, קשה לי להסכים איתך בנוגע לשורות האחרות, אל תזקפי את כל זכות האהבה אלייך. ישנן המון בנות שיודעות לתת אהבה באותה מידה שאת יכולה לתת ואולי אף יותר. תשמרי על צניעות. אוהבת
ענברבור.

h a n d s o m e

New member
הערצה עצמית

גם אם מה שאת מספרת נכון.. קצת צניעות לא תזיק.. יהללוך אחרים ולא פיך. בלי קשר מצאו חן בעיני השפתיים.

דווקא אני שמיחה שיש לה הערצה עצמית

זה היה מאד חסר לה והיא נשמעת צומחת למעלה תמשיכי כך רונית

bneta

New member
תגובה להצהרה

כולן אומרות את אותו הדבר. רק שהניסיון מוכיח אחרת

000ק0ית 23

New member
אין חכם כבעל ניסיון....

זו אני ...ואני שמחה על מי שאני....אני מדברת וכותבת מתוך ניסיון, אם לא היה לי ניסיון לא הייתי כותבת... אגב אני צנועה מאוד...אני פשוט כתבתי את האמת....מה רע בקצת אמת? זה שזו לא האמת של כולם זו לא בעיה שלי? אבל אני בחורה אמיתית וכנה .. הרבה אנשים אינם מסוגלים לקבל אמת של האחר...וחבל...זו בעיה קשה שלכם...אז תתחילו להתמודד.....

000ק0ית 23

New member
ענברבור---

כן, אני בטוחה שאני האחת והיחידה באהבה, לא היתה ולא תהיה אף אחת כמוני שתהיה מסוגלת לאהוב גבר בצורה שאני עושה זאת , בדיוק כמו שלא קמה חיקוי מעולה של "סקסית23" שזו השוואה מעולה, על מנת להוכיח לאנשים כמה שאין כמוני כלל... אבל יש משהו במה שאת אומרת...תמיד יש יוצא מן הכלל מהכלל...אבל עד שלא אראה אחרת יותר טובה ממני לא אאמין...כמו כל דבר בחיים!!!

putimakansi

New member
תקשיבי יא מעוררת רחמים שכמותך !!

את ממליכה את עצמך למלכה, את אומרת שלא תהיה אחת כמוך שמסוגלת לאהוב גבר בצורה שאת אוהבת, ולא תקום אחת שתחקה את סקסית23.... מי את בכלל ? מאיפה את יודעת שלא תקום אחת כמוך - למה מה יש לך ? הכוס שלך עשוי מזהב ? אם היית כל כך טובה היית כבר מוצאת לעצמך איזה מישהו שיפטור אותנו ממך !! טוב שאין חיקוי שלך - יש פה בחורות שלא רואות אותך ממטר גם בלי להשתין בשידור חי !! ובתור גבר הייתי מעדיף לזיין עז ולא אותך !! את מגעילה, מעוררת רחמים שזקוקה לטיפול דחוף !! מקנאים בך ? במה ? מנהלת בחברת אינטרנט - מי שישמע מנכלית אירופה.... מאיפה את יודעת מה כל אחד ואחד פה ? יאללה חפשי לך חיים ותחסכי לנו את ההודעות שלך בפורום !! ואם אפשר גם את השידורים !!

lovelies

New member
אני סקסית23 בניק אחר

אני פשוט בנאדם טוב....בגלל זה אתם מקללים ואני לא....זה מוכיח המון!!!

putimakansit

New member
פוטי כנס וכולם כנסו

חחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח יו אני לא מפסיקה לצחוק חמודה שלי אני המלכה הבנת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מכירה את השיר לא רואה אף אחד ממטר !!!!!!!!!!!!!!!!! פוטי חיים שלי תקשיב לא שווה להתעצבן כפרה עליך אל תתעצבן נו מה אתה מתעצבן רוצה מכות אההההההההההה איך היה במסיבה חיים שלי נהנת עם כפרוני?? יאללה שבוע טוב ורק שתדעי שיש פה 2 מלכות ורק 2 הבנת וזה אני וסופגי חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח סופגי איך כללתי אותך בסוף אהה מלכה או לא כפרה עליך

putimakansit

New member
חיחחחחחחחח אני מזה לא

ממורמרת חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח

אלייסטררררררררררררררררררררררררררררר

לאן זה התדרדר... אתן רבות מי המלכה? כאילו... גט ריייייייילללללללללללללל את גיל 16 עברנו ממזמן, לא???????? מלכה???????? אנחנו עוד משתמשים בשם תואר הזה?!!?!?!? סקסית- להעיד על כך שאין טובה ממך...? מתוקה... לא הייתי מזלזלת כך באחרות. יש לך השוואות? להגיד שאת מעל מישהי/ו? זה כבר לא חוסר צניעות זו התנשאות לשמה! ואת יודעת מה קרה במלחמת העולם ה-2 כשמישהו חשב שהוא מעל אחר... את מכנה את עצמך אשת שלום, לא כן? אז מאמי........ אני לא באה נגדך. אני פוקחת את עינייך שתעברי שוב על דברים שאת אומרת... וכל שאר יפיי הנפש למיניהם... אתם לא יותר טובים ממנה! וגם לא פחותים ממנה, שווים לה! אז תהיו בני אדם ותלמדו לסתום את הפה לעיתים או לפחות לחשוב פעמיים ולפעמים גם יותר לפני שאתם לוחצים "שלח". ענברבור.

למעלה