משהו מהלב לכולם...

משהו מהלב לכולם...

אולי שכל אחד ואחד יעשה חשבון נפש עם עצמו , וגם אני , ונשמש את האתר הזה להנות ולא לריב, ולפרגן אחד לשני. אני מקווה שתהיו חכמים ותנהגו כדבריי כי בעצם לא יוצא כלום מזה, אני סתם מגחכת ונהנית מזה שאתם משקיעים בוירטואל מאמץ, כי אני תמיד הפרדתי בין הוירטואל למציאות. תחשבו על זה שכל פעם שאתם מוציאים מהפה את לשון הרע , תחשבו שזה סתם יחזור אליכם ובגדול. תהיו אנשים טובים, אתם כבר אנשים טובים , רק תוכיחו את זה. מה אנחנו צריכים מלחמת אחים, כי הרי אנחנו אחים. גם ככה העמים הזרים רוצים לפרק את האחים ,אז בוא נשמש דוגמא לטוב!!! תחשבו על זה. ממני רונית, סקסית23

חח רונית את נשמעת כמו אחת שהולכת להקים מפלגה

פשששש הפתעת

אהבתי את מה שרשמת ואפילו צדקת ואני איתך בכל מילה ומילה ובלי קשר לאתר הזה או לאינטרנט בכלל אלא בחיים עצמם. רק בקשה מימך.... אמרת לעשות חשבון נפש? תעשי גם עם עצמך כפי שהבטחת ותשתדלי לא לבוא ולכתוב כאן דברים ש"יקוממו" אנשים, לנסות להיות פחות יהירה וגאוותנית זה גם יעזור ככה לא תגררי אחרייך תגובות שווא. שיהיה לילה טוב לכולם

TROYA888

New member
או שאתם חדשים או שאתם מפגרים אבל......, או שא

אם לא שמתם לב....זה ריטואל שחוזר וחוזר על עצמו....היא מדליקה את כולם....רבה עם כל העולם ואחכ יוצאת בהודעת פיוס....אנשים תתפכחו.....היא רבה איתכם...היא רבה איתי .....היא רבה עם זוג מהחלומות(גם אני אגב רבתי איתם בעבר .....אבל בניגוד לסקסית כשאני מחליט על דגל לבן הוא גם נשאר כך)בקיצור...מה אני אגיד לכם....היה משעמם פה בלעדיה....אבל ראבאקקקקקקקקקקקק מתי יבוא השיעמום הזה שיבוא כברררררררררר ורונית......יש עוד הרבה דברים שאני שומר אצלי...כמו לינקים של תמונות של אנגל שאת שלחת לי .....ושיחות מתועדות!!!!!של קלטות שרצית לשלוח להנה ולהנה והמבין יבין....אז אני אומר לך כאן ליד כולם....אם את לא רוצה שאני יהרוס לך את הדבר היחיד שיש לך בחיים....שזה הבלוגים תתפסי ממני מרחק כי הדברים שיש בידי מוכחים ומתועדים!!!!!!ואני רק מחכה להזדמנות שתתני לי לפרסם אותם ולשלוח אותם למערכת תפוז ולזוג מהחלומות....אז באמת כדאי שתתנהגי יפה...ולסיום אנשי הבלוג והפורום קבלו משל שבטח כבר שמעתם לפחות פעם אחת בחיים....כשמדברים עליך או כשמגיבים לך לטוב ולרע זה סימן שאתה קיים.....אבל כשמתחילים להתעלם ממך תתחיל לדאוג...כי אז זה אומר שהפסקת להיות רלוונטי....קבלו את ההמלצה הזאת ותייסמו אותה על רונית!!!!פשוט אל תגיבווווווווו שתהיה יפה שתחיה בסרט שתרשום מה שבא לה...פשוט תתעלמו..אל תגיבו לשום שרשור שלה ותאמינו לי שהיא תימחק!!!!!!, אם לא שמתם לב....זה ריטואל שחוזר וחוזר על עצמו....היא מדליקה את כולם....רבה עם כל העולם ואחכ יוצאת בהודעת פיוס....אנשים תתפכחו.....היא רבה איתכם...היא רבה איתי .....היא רבה עם זוג מהחלומות(גם אני אגב רבתי איתם בעבר .....אבל בניגוד לסקסית כשאני מחליט על דגל לבן הוא גם נשאר כך)בקיצור...מה אני אגיד לכם....היה משעמם פה בלעדיה....אבל ראבאקקקקקקקקקקקק מתי יבוא השיעמום הזה שיבוא כברררררררררר ורונית......יש עוד הרבה דברים שאני שומר אצלי...כמו לינקים של תמונות של אנגל שאת שלחת לי .....ושיחות מתועדות!!!!!של קלטות שרצית לשלוח להנה ולהנה והמבין יבין....אז אני אומר לך כאן ליד כולם....אם את לא רוצה שאני יהרוס לך את הדבר היחיד שיש לך בחיים....שזה הבלוגים תתפסי ממני מרחק כי הדברים שיש בידי מוכחים ומתועדים!!!!!!ואני רק מחכה להזדמנות שתתני לי לפרסם אותם ולשלוח אותם למערכת תפוז ולזוג מהחלומות....אז באמת כדאי שתתנהגי יפה...ולסיום אנשי הבלוג והפורום קבלו משל שבטח כבר שמעתם לפחות פעם אחת בחיים....כשמדברים עליך או כשמגיבים לך לטוב ולרע זה סימן שאתה קיים.....אבל כשמתחילים להתעלם ממך תתחיל לדאוג...כי אז זה אומר שהפסקת להיות רלוונטי....קבלו את ההמלצה הזאת ותייסמו אותה על רונית!!!!פשוט אל תגיבווווווווו שתהיה יפה שתחיה בסרט שתרשום מה שבא לה...פשוט תתעלמו..אל תגיבו לשום שרשור שלה ותאמינו לי שהיא תימחק!!!!!!

קלטות? לינקים?

לא יפה דני..עכשיו כולם יחשבו שאני פרסמתי אני בסה"כ שלחתי לך במסנג'ר תמונה ששלחו לי במסנג'ר, ועוד שלחתי לך במסנג'ר את זה , וזהו לא יפה להמציא שאני פרסמתי לינק כי אם הנהלת תפוז יבדקו מאיפה בא הלינק הוא לא בא ממני ואין לי בעיה שיבדקו , והתמונה שנשלחה אליי במסנג'ר ע"י מישהו העברתי לך במסנג'ר על מנת להעביר צחוקים על כמה שהמצלמה מטעה, וקלטות? לפי מיטב ידיעתי אין לי דבר כזה...אז לא יפה להמציא ואין לי בעיה שתפרסם הוכחות כי בעצם אין לך, אני רק אמרתי את דעתי במסנג'ר לך , ושלחתי לך תמונה במסנג'ר ולא במסגרת האתר. נקודה!!!

למעלה