משהו מהזה לא קשור-

ilovem

New member
משהו מהזה לא קשור-

אבל אתם יודעים שבפורומים אחרים אין את הפרסומות הסגולות האלה בצד שמאל?! למה זה ככה אצלנו
הייתי בפורום "תיאוריה במוסיקה" והוא נראה כמו ששלנו נראה לפני חודש בערך. ועוד משהו- מישהו יודע מתי מייקל אמור להעיד עוד פעם? או שנגמרו לו ימי העדות? ועוד משהו- למישהו יש מושג קלוש מתי יצא הדיסק החדש של מייקי? ועוד משהו- למישהו יש מושג למה רואי כל כך שחור? וזהו. אין לי עוד משהוים.

רונני2001

New member
מה?!? מה יש לך נגד שחורים???

שחור זה טוף! חוץ מהפינגווינים שמצביעים לש"ס
) ו..... מה יש לך נגד רואי? (תזהרי, "דיר-באלאק", אחותי!!!
)

slish

New member
חחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

הרסתם אותי... בעיקר ה"אדומה" - סליחה.... כתומה!!!! (כמו שאני מוקה) רונן בלי לחץ היא אוהבת שחורים (יותר מדי... חחח)

ilovem

New member
יותר מדי?! אי אפשר לאהוב יותר מדי

ואתה לא מוקה! אתה שחור כמו הלילה, אז איך מוקה?! ורונן- זו בדיחה. זה הכל בצחוק, רואי התחיל עם זה האמת. אין לי שום דבר נגד אף אחד, גם לא נגד חרדים, ובטח שלא נגד ערבים, ושחורים- מייקל שחור! איך אני יכולה לא-לאהוב שחורים? ומיני- זהרי ממני!

pulpula

New member
יעל בובע

נכון לעכשיו מייקי לא אמור להעיד שוב... אלא אם כן יזמנו אותו אבל למיטב ידיעתי טרם זמנו אותו חחח בקשר לדיסק- תעלומה שאין לה םתרון ברור כעת ובקשר לשאלה השלילשית רואי יכול לנסות טיפול חדשני בקרמבו... אם הוא יאכל רק את הלבן מ563 קרמבואים ביום אולי זה יעזור לו.. אבל אל תסמכו על מה שאני אומרת

ilovem

New member
חחחחח..תודה לא-קיפוד

אבל רואי אוכל קרמבו בצורה מעוותת, רוב הסיכויים שהוא יתפתה ויאכל לא רק את הלבן! או שהוא יקנה קרמבו-רואי וזה כמובן לא יעבוד.

רונני2001

New member
אני יודע אחותי.... הכל היה בדאחקות!

חפיף.... אנחנו צוחקים... הכל פה סבביביישן....

ilovem

New member
חחח..אחותך? damn,

מישהו אשכרה הציר שהוא קרוב שלי! פחחחחחחדדדדד.......סבביישן? חחחחח.אנשים מדברים כמוני!

The MoonWalker

New member
אצל חלק מהפורומים כן, ואצל חלק

מהפורומים לא, בגלל שנבחרו בהגרלה משהו כמו 100 פורומים שנחשבים כמכוונים לצעירים, ובהם שמו את הפרסומת המסריחה הזאת. ויש פורומים (נראה לי פורום די וי די, למשל) שיש פרסומת אחרת... את רואי שכחו בטוסטר... (חה חה, בדיחה ישנה ולא מצחיקה)

comback

New member
זאת הדרך שלך להתחיל עם רואי? ../images/Emo6.gif

תגידי לו שאת רוצה אותו ונגמור עניין...
חחחח.... אגב לי נראה שלרואי יש בעיה בפיגמנטים כמו למייקל רק שלמייקל הפגמנטים נהיים בהירים יותר עם הזמן ולרואי זה ההפך (או משהו כזה)... בקיצור ילה לכי הביתה...(סתאאאם)

ilovem

New member
להתחיל איתו ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

כבר מזמן הצעתי לאנוס אותו אבל הוא מפחד...
חחחחחחח......לרואי יש ויטיליגו הפוך (למרות שהוא טוען שיש לו את הסוג הרגיל. בטח רואי, כולנו בטוחים!) שאני אלך הביתה?! אני כבר בבית! (שיו כאילו כזה!)

slish

New member
סליחה.. יש לי ויטליגו (מהסוג הרגיל)

ואני לא טוען אני מודיע!!!! והרי לכם 3 הוכחות: יש לי שני קווים (קו אחד נכל צד) שיורדים מכיוון הציצי באלכסון לכיוון הפופיק ....(שורה זאת לא הייתה מיועדת לילדים מתחת לגיל 25) וגם יש לי שערה לבנה אחת שיוצאת לי (בערך פעם בחודשיים) בגבה!!!) ויש לי כתמים לבנים בחלק מהציפורניים *בטח אתם חושבים יוואו איזה יצור הבן אדם הזה לא מספיק שהוא שחור כמה עיוותים יש לו? טוב, לפחות אני לא ג´ינג´י... חחחח (ואל תגידו לי שהכתמים בציפורניים זה חוסר סידן!!! אתם יכולים לשאול את הילוש לגבי גלידות אני מכונת גריסה של מוצרי חלב!)

ilovem

New member
מי זו הילוש?

ואין לך ויטיליגו! שערות לבנות- גם לי יש ובכמויות. הן יוצאות עקב מעשים מפדחים של ידידינו מייקל. והקווים האלה?! אתה סתם מעוות!
ומה זו השורה- לא לילדים מתחת לגיל 25?! אתה בעצמך לא בן 25!

slish

New member
אני אקרא ל"הילוש" איך שאני רוצה!!!

את סובלת מזיקנה מוקדמת (בגלל זה השיערות הלבנות ובגלל זה גם מותר היה לך לקרוא את הפרטים על המחלה הקשה ממנה אני סובל) *דניאל אני דורש סקר: האם רואי סובל גם כן מויטליוגו? (הטיעונים שלי כתובים 2 הודעות למעלה) וברור שאני לא בן 25 יש לי עוד 11 שנים כדי להגיע לגיל הזה... אורית (רק ביג) יכולה לקרוא וליצג אותי עם החומר הנ"ל

ilovem

New member
מי זו הילוש?!

זיקנה מוקדמת?! אולי טיפשות מוקדמת...אבל זיקנה? לא נראה לי.כדי להיות זקן צריך להיות חכם- חוכמת חיים וכאלה...לא נשמע מתאים לי. חחחחח.......מרגיש 14 הבחור! תקנא baby! 14 כבר לא תהיה,רק מנטלית- וגם זה רק בעוד כמה שנים!

למעלה