משהו מדהים !!!

משהו מדהים !!!

דבר מדהים שמצאתי באינטרנט אתמול ממש לפני שבת. אתם בטח יודעים שיש את המושג של קודים בתורה. נכון? אז הנה, פה תוכלו להוריד את התוכנה של כל הקודים בתורה. כשאני עשיתי חיפוש על המילה "ישוע" מצאתי 19 פעמים שמופיע המילה ישוע ועל פי אותיות של ישוע מצאתי 10262 פעם !!!! תהנו נ.ב. זה רק נותן לנו המאמינים בישוע המשיח את ההרגשה שאנחנו יכולים לומר לאחרים שישוע הוא אמיתי ולא חס ושלום ....

lion 7

New member
אפשרי? בתנאי :

שזה לתהילת ישוע , או לבניה רוחנית , לגדול באמונה על בסיסי ישוע, מלת ישוע , אם זה עובר את גבול האמונה אז זה כמו חסרון , ולהחסיר זה כמו להוסיף , ראה חזון יוחנן כ``ב (22) פס. 18 ו 19 , אנו לא תחת התורה או להפך איננו יודעים אם נבואה זו התגשמה או לפחות אפשר ללמוד מאחרים , בהסטוריה היה לנו עדי יהוה שמיסד כת זו היה בפטיסטי וקבע תאריך (על פי קודים וחישובים) לביאת המשיח בשנית , במאה ה19 , וכאשר התאריך לא יצא לפועל , האדם זה מילר שינה כמה פעמים וגרם לסילוף וכתבי מינות והרחק מהאמונה שבבסיסה נאמר , אל לכם לדעת זמנימ וכו` שיהיה הדיבור בכן כן ולא לא , אף אחד יכול להוסיף על גובהו האישי סנטים אחד , אז כל מה שקשור לנבואות ותרחישים צריך להזהר ולבדוק די טוב לבל נטעה אחרים , כתוב בתהלים החבאתי את דבריך בליבי לבל אחטא (מתורגם מערבית מהראש) , וגם אל הרומים 7 :6 (ז:6) http://www.kirjasilta.net/ha-berit/Rom_ln.7.html

למה אתה מת(פ)לסף?

אני אמרתי משהו על סילוף האמונה חס ושלום ?! ואם כך הבנת אותי אז טעות שלי :) התכוונתי למשהו הרבה יותר טוב מזה. רציתי לומר לכולם בואו ותראו (לאלה שלא מאמינים) ישוע המשיח מופיע בתנך וזו אמת בדיוק כמו הברית החדשה שהיא אמת. ואם דבריי לא הובנו אני מצטער על כך יום טוב לכולם בשם ישוע המשיח אמן

ד ר א ל

New member
לבטח אתה מבין שאפשרות ה"קודים"

משמשת יופי גם את המקטרגים. למשל, הרבה דתיים מתהדרים במשחקי גימטריה, ולמרבית הפלא, הגימטריה היא נפלאה בלהוכיח את אי קיום האלהים או את הבל הדת וכו' וכו' כיד הדמיון הטובה על המוכיחים. אגב, נאמר בכתבי הקודש של מאמיני ישוע המשיח - "אשרי המאמינים ואינם רואים". מה יעזרו כל הקודים האלה לחיזוק האמונה? הניסיון להראות לאחרים את ה"אמת שאצלך, הוא ניסיון אווילי. גם בגלל שזה ממש נוגד את דברי ישוע. דבר שני - לא כולם יבינו את מה ש"המאמינים" מבינים. ועל זה נאמר "אל תשליכו את פניניכם לחזירים". לא יודע מה אתה יודע על האמת, אך אמת יש רק אחת והיא אלהים. ואם אדם קובע שהוא יודע את "האמת" זה אומר שהוא יודע אלהים. וסביר מאד להניח שאדם כזה לא נמצא פה בפורום, ולא בכל האינטרנט. אז מה אותם מבשרים נכבדים מבשרים לשאר האנשים? איזה "אמת" בדיוק יש להם להציע?

lion 7

New member
דבריך אחי הובנו בתובנה וחוכמה

/tapuzforum/images/emo2.gif זה שאתה מביא עוד הוכחות לאמיתות ישוע כמשיח, זה לא דבר שלילי או רע , הפוכו, זה מוכיח שגם הקודים (נכונים או לא) מוכיחים מאמתים את קיומו ,שליחותו ומה שנרמז עליו בעבר, זה דבר עמוק , לא סילפת חלילה , אנו כאן מתדיינים ולא רבים ולא משפילים חלילה מי שמתעודד מקריאה עמוקה בכתובים , אחד תורם מהידע הנצבר שנים באמונה וראה איך משיחיים מפרשים נבואות וקובעים שנבואה התרחשה על פי מקרה או מלחמה לדוגמא ,מישהו ציטט מספר ישעישהו והראה שהתנגשות תיש או עז ממערב עם עוד אחד הם כביכול פירושם מלחמת המפרץ הראשונה אי שם משנות התשעים, והופה הקודים של התנ``ך או פרשניות לחזון יוחנן נראו כרגע מול עינם. בתקופה כה קצרה , או איזה מלחמה בלבנון שהנבואה בזכריה התגשמה , איני מאמין עד שאראה כמה הוכחות לנבואות אלה , מה לעשות אני ספקני , ואזהרה ניתנה בסוף חזון יוחנן (אם קראת בכלל) , על זה אני בונה את האמונה האישית עם האדון , לבל אקבל מכות או יחסרו ממני ברכות עכשיות או עתידיות , אין כאן התפלסמות אלא נסיון להבהרה אחי היקר .

סורי אם לא הבנת אותי

ההודעה הראשונה שלי הייתה למעשה הוחכה לקיומו של אלוהים ולקיומו של ישוע המשיח ואם תוריד את התוכנה אתה בעצמך תוכל לראות על מה אני מדבר כבכלל. ההודעה השנייה שלי הייתה למעשה שטות שחשבתי בכלל שאתה אולי מנסה "לרדת עליי" ההודעה הזו היא בכלל לבקש סליחה ממך וממי שנפגע ממני שלך יחזקאל בשם ישוע המשיח אמן

lion 7

New member
ראשית כל ,אתה צריך להיות נוצרי

/tapuzforum/images/emo13.gifבכדי להבין את מה יש בכנסיה , אם לא אז תשאל ונשמח לענות לך , יש תחומים לדתות אחרות (איסלם למשל) לא מובנים אז כדאי לשאול מוסלמים , כך גם בדת האבות שלך שהן בגדר מסתורין עבור נוצרי ..

למעלה