משהו מבדר...

רינת4

New member
משהו מבדר...

יש אתר שקוראים לו "הערוץ המפוצל". ושם באתר הזה נורא אוהבים את הסדרה השנייה האהובה עלי- "באפי קוטלת הערפדים". בכל מקרה, לסדרה באפי היה מן פרק מחזמר ששמו הפרק המוזיקלי. אז- הם עשו שם סקר: לאיזו עוד סדרה כדאי שיהיה כזה פרק. וכרגיל-לפחות הם, לא שוכחים גם את הסדרה האהובה עלינו. אז רק העובדה שאנחנו נמצאים בסקר זה דבר משמח לכשלעצמו. עכשיו הדבר המבדר הוא שאנחנו נמצאים במקום שלישי, ואחוז אחד מסכן מפריד בינינו לבין המקום השני. אז מה אתן אומרות? אתן יכולות לדמיין את ג'סטין שר לבריאן שיר אהבה ששמו: "שלוש מילים קטנות: אני אוהב אותך"? או את מייקל שר לבן- "סטרואידים זה דבר רע"? או את מל שרה ללינז: "עכשיו גם אני בהיריון"?
ד"א- הנה קישור לאתר אם אתן חושבות שהג"ש צריכה לזכות בסקר הזה...

tulchi

New member
בידור שלא מהעולם הזה

אני לא יודעת למה...אבל הצבעתי פחחחחח

tulchi

New member
חחחחחחחחחחח

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחח הטחוללללל!!!

netaK

New member
../images/Emo12.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif ../images/Emo6.gif

מי שטוען שהוא נושם ולא נחנק מצחוק אחרי שהוא רואה ת'תמונה הזאת-משקר
חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תודה

רינת4

New member
טלי ונטע-

מאיפה התמונות האלה? תנו קישור. ד"א: qaf sddiction לא עולה לי...

tulchi

New member
האדיקשן לא עולה עכשיו לאף אחד

קורה לפעמים לא פעם ראשונה

רינת4

New member
בדרך כלל הוא לא עולה

שעה מקסימום. עכשיו הוא לא עולה כבר כל היום .

justagirl182

New member
חיחיחיחיח ../images/Emo6.gif

כואב לי הצד מרוב צחוק..וואו- חחחחחחחחחחחחחחחחחח ע-נ-ק

Queen From Mars

New member
אימאל'ה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif ../images/Emo12.gif

אני מאוד מקווה שזו פיאה כי אם הוא באמת הסתובב עם כזה שיער... אז הוא בנאדם שרוּט במוֹח!!! התמונות של גייל ממש יפות! (כמובן)

ayaliar

Well-known member
חחחח ברור שזה פאה../images/Emo6.gif

לא?
מאיפה צצו התמונות האלה של גייל? חמודות לגמרי. נ.ב. אני מאוד שונאת את רנה דקרט.

ayaliar

Well-known member
דקרט

אני חושב משמע אני קיים נודניק מבחן גדול בפילוסופיה מחר. אני יודעת 1/8 מהחומר

Queen From Mars

New member
זה בסדר איה ../images/Emo140.gif

אני לומדת כבר 3 ימים לבגרות מחר ואני בקושי יודעת חצי מהחומר. אבל אני בנאדם אופטימי,יהיה טוב! ואני מקווה שגם לך יילך טוב בבחינה...

ayaliar

Well-known member
תודה עדי, בהצלחה גם לך../images/Emo140.gif

אם עכשיו 3:30 זה אומר שיש לי לפחות עוד 12 שעות להקיא את החומר. זה אופטימי לא?

mya 6

New member
או מיי גאד!!!!!!!!

לא זיהיתי מי זה בהתחלה!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחההההההההההההההההההההההההההההה!!!!!!!!!!!!!!

למעלה