משהו מאמא

Storm131

New member
אלייך ת*

אמי נפטרה כשהייתי בת 11 ואבי התחתן תוך שנה.

Storm131

New member
לרחלי*

אכן,היא סובלת מבעיות רבות ומשלמת במחיר נפשי ופיזי קשה.היום אני כבר לא כועסת ורק מרחמת.היא הגיעה אלינו עם המון בעיות משלה. לגבי הטבעת והמעיל,אולי לא הסברתי טוב,הם אצלי ממזמן.הטבעת היתה מתנה מאבי לאמי לעשר שנות נישואין.אני עונדת אותה תמיד.

אהבתי מאוד את הגישה שהצגת כאן, רחלי

גם מקורית, גם 'תראפויטית', וגם אופטימית.

Storm131

New member
משהו מאמא

קודם רציתי להודות לסקאלי ולכל הבנות על המחמאות המקסימות ונהניתי לענות על כל השאלות. רציתי לשתף אותכן במשהו שקרה ביום שבת.התארחנו בבית אבי ושאלתי את אבא אם יש בידו את תעודת הזהות של אמא,הפעם להפתעתי הוא לא התחמק וניגש לחפש.הוא מצא את תעודת הלידה של אמא ןאת תעודת הלידה שלי וממש התרגשתי. יש על זה עוד חותמת של ממשלת פלסטינה.אשתו מיד נבהלה שחס וחלילה לא אקח משהו אבל הפעם לא ויתרתי ולקחתי את התעודות על אפה וחמתה,וגם אבא התעקש. כנראה משהו זז אצלו עם ההזדקנות.זה היה כל כך מרגש לאחוז איזה פיסת מידע על אמא,משהו מהפאזל שאני צריכה להרכיב. אז לילה טוב לכולכן בנות מתוקות.

יופי

אכן מרגש למצוא פיסת זכרון שכזו. וכמובן טוב שעמדת על דעתך ולקחת את מה שמגיע לך... לילה טוב

S u n n y 1

New member
סטורם יקרה

אני כל שך שמחה בשבילך, במיוחד לאחר ההחלטה האמיצה שלקחת על עצמך לדעת יותר על אימך. והנה, כבמטה קסם, הדברים מתחילים לזוז עבודך בכיוון. אני יכולה להבין את האושר והחשיבות בלמצוא אוצר כה יקר. כאילו רק ביקשת, והיקום פועל למענך באהבה.

Storm131

New member
sunny 1

נכון, זה באמת קרה לאחר שהחלטתי לחפש מידע על אמא והנה נשלחה אלי תעודת הלידה שלה,כמה סמלי.תודה על העידוד יקירתי ויום טוב.

gitta

New member
סטורמי, לא רק "אצלם" זז משהו

וכדאי שתתני גם לעצמך את הקרדיט שמגיע לך. זהו צעד חשוב קדימה, ובוודאי יבואו עוד רבים אחריו, שבהם תלמדי לקחת את מה ששייך לך, ולא להמתין שיתנו לך. אסרטיביות היא חיונית לקיום יציב ובוטח בכל מקום, כולל בתוך המשפחה. תמשיכי ותתחזקי, ילדה יקרה.
לילה טוב לכולכן.

Storm131

New member
הי gitta היקרה

זה באמת נכון העניין של האסרטביות.זה מאוד קשה לי כי למדתי להיות ילדה טובה ומתחשבת ופעמים רבות שכחתי את עצמי.אני עובדת על זה. תודה יקרה ויום טוב.

מיקימק

New member
באמת מרגש

איזה יופי, יש אצלך עוד דברים ששמרת מאמא? ולמה לאשתו של אביך בכלל אכפת?

Storm131

New member
הי מיקימק

אישתו של אבי מאוד רכושנית כלפיו וכלפי כל מה שקשור בו.היא פשוט מנסה למנוע כל תחושת שייכות שלנו למקום וזה כולל חפצים אפילו שהם קשורים באמי.מאמא נותרה לי טבעת ומעיל עור,יש הרבה תמונות אצל אבא שיום אחד כמובן יעברו אלי ואל אחי.

שמחה בשבילך

למזלי אני בקשרים טובים עם חברה של אבי.. אפילו היא הכירה את אימי שהיתה בחיים ,היא מאוד אהבה אותה (טוב היא נכנסה לאנשים ללב בקלות) להפתעתי היא הראתה לי תמונה של אימי חברה של אבי היתה שכנה שלנו ,ובהמשך התגרשה מבעלה . כעבור כמה שנים היא פגשה את אבי שאלה מה שלום המשפחה ,אבי סיפר לה שאימי נפטרה...היא סיפרה לו שהיא יתגרשה מבעלה ...הם נפגשו בתור חברים וכך יתחילה חברות נפלאה שנמשכת כבר 7 שנים(למזלי היא אשה חמה שאני מאוד אוהבת ) יום טוב בנות יקרות .....

Storm131

New member
קוראסון שוקולד

זה נפלא,אני שמחה בשבילך.אגב,אני ואשת אבי שומרות על קשר טוב ומדברות כמעט כל יום בטלפון,לא הכל שחור לבן בחיים.

gitta

New member
סטורמי, אפשר לסרוק תמונות

ולהדפיס אותן כמו מקוריות, למה לחכות הרבה זמן עד שיגיעו לידייך. אם הן ישנות, אפשר לשפר אותן, לפחות את היותר חשובות מביניהן. בינתיים הרי את ואחיך תוכלו ליהנות מהן כל יום.

למעלה