משהו מאוד מעניין

BlackAdder1976

New member
משהו מאוד מעניין

תקראו את זה- It allow to users to share DW from any card (in any crypto-system DVB compatible) trough Internet. Must be one PC with Phoenix-interface and the smart card inserted turned ON to Internet. SkyStar-1 with this plugin must be started. CW-DW will be readed and sent to server on Internet. Client's PC must be also turned ON also and SkyStar-1 with plugin must runnind in the client's mode. From now it is possible to watch ANY crypto-system (even Viaccess-2 or Irdeto-2) by using one smart-card with closest friends by sharing DW from this card trough TCP/IP. ואם מוסיפים את זה- In this archive you can find Cam emulator for SKY cards (BBC), which is functional only with Smart Mouse + original card!!! יכולים להגיע למסקנות נחמדות.....מאוד נחמדות.......

BlackAdder1976

New member
יש רק להוסיף.....

שאתם ורק אתם תהיו אחראים להמסקנות שתגיעו אליהם....אני לא אמרתי לכם לאיזה מסקנות להגיע......רק הבאתי מידע שלדעתי הוא מעניין.

BlackAdder1976

New member
המקור האמין ביותר שיכול להיות !!!

הנה >>>>>>>>>>>>> כאן <<<<<<<<<<<<<<< אני חייב להגיד שאני ממש מתלהב מהעניין הזה
בוא נדבר על חבילה ש"ניתן" לדבר עליה כאן בארץ,נובה למשל- כדי לא להיות תלויים באחרים יכולים לארגן כמה חברה כאן מהפורום ולרכוש כרטיס רשמי של נובה,ואחד מחברי הפורום שמבין עניין יכול לשמש כ"שרת" שמעלה את המידע לאינטרנט ואז כל החברים מתחברים ודרך הכרטיס לוויני שלהם הם גם יכולים לצפות בנובה !!! בלי כרטיס או קאם או קודים !!! אתם קולטים את זה ??? 10 חברה ויותר יכולים לחגוג על כרטיס 1 !!! מדינה של דיסק 1 ??? מדינה של כרטיס מנוי רשמי 1 !!!!

BlackAdder1976

New member
אופססס ברח לי המקור.... ../images/Emo9.gif

>>>>>>>>>>>>> הנה <<<<<<<<<<<<<< ומדובר כמובן ב pyramid הגדול !!!

BlackAdder1976

New member
אני מיד חייב להוסיף

חבר'ה.....אני יודע מה יקרה עכשיו....אז אני מקדים תרופה למכה- אני לא אענה למסרים אישיים או איימיילים הקשורים במישרין או בעקיפין בחבילת הלווין שמשודרת מהלווין העברי הראשון !!! זה לא חוקי !!! ומדובר בעבירה על החוק ואני מציע לכולם לא לעסוק בזה !!!

faw

New member
../images/Emo132.gifמומלץ בחום לקרוא עד הסוף!!!

זה לא בדיוק מה שזה נראה.

faw

New member
בגדול../images/Emo13.gif))))

השיטה מכילה מספר גדול של חיסרונות: א)צריך מחשב שישמש כשרת(מופעל24שעות) עםSS1 בתוכו ,מחובר לצלחת המכוונת לאותו לווין כמובן. ב)צריך לשכור מקום באינטרנת,או לכתוב אתר עצמאי עם מערכת הגנה(שזרים לא יכנסו) ולהסתיר אותו . ג)כל אחד שירצה להתחבר במצב client חייב מחשב עםSS1 +תוכנה+צלחת מכוונת לאותו לווין. ד)כולם צופים באותו ערוץ שמשודר מהמחשב-שרת

BlackAdder1976

New member
חסרונות ???

חסרונות ??? ולקרוא עד הסוף כי זה לא מה שזה נראה ??? קודם כל אין חסרונות....מי שלא רוצה פשוט שלא ישתמש בשיטה.... שנית,אחי....תאמין לי שאני קורא כל דבר עד הסוף כולל האותיות הקטנות וזה בדיוק מה שזה נראה,וזה נראה טוב
קודם כל מי שאין לו מחשב וצלחת לווין לא מבקר בפורום הזה....אז זה לא חסרון שחייבים מחשב וצלחת. שרת אינטרנט כמו שכל ילד יודע גם לא בעיה ענקית. הבעיה היחידה היא שחייבים כרטיס לוויני skystar1 או skystar2 או twinhan שני האחרונים עולים כ550 ש"ח ונותנים הרבה יותר מכל מקלט לוויני אחר. הרעיון הוא פשוט,לחבר את כל העולם למידע שזורם מהכרטיס הרשמי למקלט הלוויני דרך האינטרנט וכך כולם יכולים לפתוח את הערוץ כאילו יש להם כרטיס רשמי. ככל שיהיו יותר אנשים שישתפו את הכרטיס הרשמי שלהם כך אפשר יהיה לצפות בכמה שיותר ערוצים. אני מניח שהערוצים הפופולארים יהיו ערוצי הסקס וכמובן הערוץ המבוקש ביותר בעולם המערבי ערוץ הפינק פלוס. אני מציע לעשות מגבית ולרכוש כרטיס לערוץ "דונט פאניק" מטל-חץ ולשתף את כל הפורום מה אתם אומרים ??? geostant don't panic !!! אהה לפני שאני שוכח השיטה עובדת בדוק !!!

faw

New member
חכו-חכו פספסתי משהו?

או לא הבנתי נכון? איך אתה יכול לפצח כמה ערוצים בוזמנית?

geostant

New member
../images/Emo70.gif זה דפוק ביותר ../images/Emo70.gif

ולמה ??? כי אפשר להעביר ככה רק ערוץ 1 בלבד ! אם אתה רוצה כמה ערוצים, אתה צריך כמה שרתים כמספר הערוצים. או מחשב מאוד
חזק עם כמה כרטיסי לווין שרצים ב-RT.

BlackAdder1976

New member
למה דפוק ???

שרת אחד ערוץ אחד.... מה רע בשרת אחד שמאפשר לצפות בערוץ dont panic בחינם ??? זה דפוק זה ??? ואני מניח שזה יתקדם למשהו בסגנון קאזה,תערוך חיפוש לערוץ שאתה רוצה לצפות ותצפה(בחינם).

geostant

New member
יש לך כסף להחזיק חוות שרתים ../images/Emo35.gif

סתם לדוגמא... NOVA או SHOWTIME יש שם הרבה ערוצים... אתה אומר לי שאתה תחזיק אצלך עשרות שרתים לכל ערוץ
זה לא מעשי. ערוץ אחד כן... וגם כן... אתה צריך את המחשב שלך דולק 24 שעות ביממה וחיבור מאוד מאוד מאודדדדדדדד מהיר לאינטרנט אם אתה רוצה לספק את התוכן לכמה משתמשים... אם זה למשתמש אחד בלבד חיבור של 750K יספיק מינוס. זה רק תאורטי הרעיון הזה... הוא לא הכי פרקטי.

למעלה