משהו לשאול...

משהו לשאול...

היי חבר'ה, רציתי לשאול שאלה שמעניינת אותי. האם ישנם בנים שהיו גייס והם עכשיו עם בנות? האם זה מצב אפשרי?

James Hammerton

New member
אין סיבה שלא

אין ממש קשר בין נטיה מינית (שזה שייך לפסיכולוגיה ולנפש האדם) ובין מין ביולוגי (ששייך לגוף עצמו)...

James Hammerton

New member
OK אז תיקון

יש לא מעט. זה לא עניין רק של נטיה מינית, הומוסקסואל יכול לקבל החלטה שהוא מתעלם מהמשיכה המינית שלו ומנסה לחיות עם אישה, או שהוא פשוט מנסה דרך חיים אלטרנטיבית. בד"כ זה לא נגמר בטוב, ונישואים כאלה מסתיימים בגירושין. כמו כן יכול להיות מקרים (נדירים אני מניח) של אדם ש"טעה" בנטיה המינית שלו כתוצאה מאיזשהי סיבה. לגבי שינוי ממש של הנטיה המינית - רוב המחקרים אומרים שזה לא ניתן לביצוע. כמובן שתמיד יכולים לבוא מחקרים אחרים... באופן כללי זה לא קורה.

Zenith87

New member
ג'יימס, קצת הבנת הנקרא... ../images/Emo4.gif

ולעצם העניין: כן, יש מקרים של אנשים שמשנים נטייה מינית לאורך החיים (מגיי לסטרייט או להיפך), אבל אלה היוצאים מן הכלל.

סתם רציתי להתעניין

ואגיד לכם גם למה אני שואלת, פשוט התאהבתי בבחור שהוא גיי, ולצערי לא ידעתי את זה קודם לכן (אחרי כמה חודשים התברר לי מידיד שסיפר לי) ועכשיו אני פשוט צריכה לדעת להתמודד עם הרגשות שלי ולהשלים עם המצב הקיים.

Zenith87

New member
אהבה נכזבת

בהנחה שהמקור אמין... לאט לאט תתמודדי עם רגשותייך ותעברי הלאה, לבחור חתיך ונחמד אחר, בתקווה שיאהב גם אותך בחזרה כמו שאת אוהבת אותו.

למעלה