משהו לקרוא

silkpink

New member
קראתי, לא מחדש משהו אבל כתוב יפה

קריא וזורם ומנתח יפה את תמונת העולם של היום עם מעט מבט לעבר ותחזית לעתיד. מעניין לחשוב איך יהיה העולם מחר...... זוכר שדברנו על האם יש סקרנות להכיר את האנשים שמעבר למסך? אז זה לא שאין. יש, אבל , אפשר להתגבר עליה. תחשוב על אנשים של פעם שהיו מתכתבים עם "חבר לעט". זוכר את המונח. שנים של קשר, ברמות אינטימיות, מבלי לדעת עם מי אתה מתכתב. תחשוב על כמה אנחנו מחטיאים לפעמים את האדם שמולנו בגלל איך שהוא נראה והמקומות שאליהם אנחנו נלקחים בגלל סטריאוטיפים, זכרונות , אסוציאציות והשלכות למינהן במקום להתמקד באדם שמולנו. נכון שיתכן שהתמונה שאנחנו מקבלים ברשת היא לא מה שמכירים חבריו המציאותיים של אותו אדם. אז מה? זוכר את הקטע ב"מכסח הדשא" של ההתעלסות הוירטואלית ? מה זה משנה איך נראה באמת האדם שמולך.....אני יודעת שזה נשמע מפחיד ומוזר אבל אם ננסה להשתחרר לרגע ממה שאנחנו מכירים ולהפתח למשהו אחר. יש כאן בהחלט מקום לחוויה חדשה שונה ולא בהכרח פחותה. תחשוב לרגע על הוראה. כמה ילדים מפוספסים בבית הספר בגלל איך שהם מתנהגים, נראים , אחרים של מיהם ועוד ועוד. הוראה במחשב היא הוראה נקייה. לא חינוך אולי אבל בהחלט הוראה. מתחילה להיות הודעה ארוכה מדי אז אני אחתוך כאן. שיהיה לכולנו עולם וירטואלי נפלא כל יום כל לילה כל הלילה. סתאאאאאאאאם........

e-magine

New member
רק עכשיו ראיתי את זה,

אני אחזור לזה, אגב לא ראיתי את הסרט שאת מזכירה. מי בכלל רואה סרטים?

למעלה