משהו ... לפורום

משהו ... לפורום

קראתי קצת בפורום והבנתי שרוב הוויכוחים פה מה פאנק ומה לא . לי אישית לא אכפת, שכל אחד ישמע מה שהוא רוצה ויגדיר את זה איך שבא לו... בשביל מה לריב , מה פאנק ומה לא ? ועוד דבר... כל השיטות של האנרכיה והקומוניזם וכל השאר... למעשה , לא נוכל לשנות כלום בישראל ונראה לי שבכל מדינה דמוקרטית לא נוכל לשנות כלום אז אין טעם להתאמץ ... למה אני רוצה דמוקרטיה ? כי זה שלטון חלש שאני מכופף אותו לצרכיי , אני בעד דמוקרטיה ואוהב דמוקרטיה , הבעיה של השלטון שאני לא מקיים אותה ומשתמש בה לטובתי . לדעתי זו פאנק . מה דעתכם ?

Stormtrooper

New member
פאנק = פאשיזם

אנרכיה וקומוניזם זה חרא. דמוקרטיה? זה בכלל זבל. רק פאשיזם זה טוב. אני כמובן לא מדבר על הפאשיזם הלאומני של טמבלים שהולכים אחרי המנהיג - אני מדבר על האצלת סמכויות למנהיג מקצוען - רצף שלטוני, אין הפגנות, המדינה מתפקדת. הדבר הבא אחרי מהפכה סוציאליסטית - הפתרון הראלי לבעיות הדמוקרטיה. הדמוקרטיה בארץ בעייתית, ולפעמים אנחנו אומרים לעצמנו "יש לנו עם מטומטם, הלוואי ולכל מי שמצביע נגד עצמו לא היתה זכות בחירה" בגלל שרוב התושבים לא מעוניינים בדמוקרטיה, וההוכחה היא שרוב התושבים הולכים להצביע למפלגה אנטי-חברתית בבחירות הקרובות, מפלגה קפיטליסטית נאו-ליברלית שמורכבת מקרימינלים שחילקו כסף וג´ובים כדי להיבחר. רודנות תפתור את הבעיה הזאת. היא תהיה כמעט קונסטיטוציונית (חוקתית) בגלל שמנהיג שהעם העלה בגלל שהוא מאס בדמוקרטיה החולנית שלנו יבין שהוא יכול ליפול בדיוק באותה קלות. רציתם משהו חדשני? קיבלתם. פאשיזם = פאנק

cider IS great

New member
אידיוט יש לך מושג מזה פאשיזם

בפאשיזם למדינה מותר להשתמש בכוח בכדי לשמור על השלטון זתומרת מספיק שתגיד מילה אחת שאתה לא מסכים על השלטון אתה מת או בכלא בפאשיזם אסור לך לחשוב אסור לך למחות את עוד חלק במכונה של המדינה

למעלה