משהו לספר השביעי

88668866

New member
משהו לספר השביעי

לא בטוח שמישהו ממש שם לב לזה,אבל עכשיו כשקראתי את הספר השישי שוב פעם (עשיתי מרתון ספרי הארי פוטר לפני הספר השביעי) שמתי לב שדמבלדור מתנהג מוזר מאוד בכל הספר. לא יודע למה אבל משהו שונה בדמבלדור במהלך הספר,הוא יותר יהיר כזה וגם ממש מוזר. ואז התחלתי לחשוב שאולי דמבלדור בספר השישי בכלל לא היה דמבלדור,אולי זה היה מישהו אחר שנראה כמו דמבלדור. לא יודע למה אני חושב ככה אבל פשוט היה משהו בדמבלדור לאורך כל הספר. עוד דבר נוסף שיכול להיות אולי דמבלדור ידע משהו סודי ואפל שאיש לא ידע שגרם לו להתנהג ממש מוזר. בקיצור מה אתם חושבים על זה...

yulishit

New member
יכול להיות...

אי אפשר לדעת עם רולינג, אבל לא נראה לי שהיא תחזור על אותו סיפור שוב, כי זה בדיוק כמו שקרה בספר הרביעי... חוץ מזה לדעתי הוא סתם התנהג מוזר, בגלל חשד הועובדה שהוא התרוצץ כל הזמן במרדף אחרי הורוקרוקסים....

בלינקה

New member
גם אני חושבת ככה (../images/Emo58.gif../images/Emo133.gif)

קראתי בסופ"ש את השישי, והיתה לי תחושה חזקה שדמבלדור בכלל עובד עם וולדמורט. יכוליות שמישהו הטיל עליו קללת אימפריוס? יכול להיות שהוא תמיד היה מהרעים? (זה בספר הרביעי שיש ניצוץ של נצחון בעיניו כשהארי מספר על הקזת הדם כחלק מחזרתו של וולדמורט לחיים מלאים, נכון?).

yulishit

New member
אממ...

לא נראה לי שאפשר להטיל על אלבוס דמבלדור, הקוסם היחיד ממנו וולדמורט מפחד, קללת אימפריוס כזה בקלות.....

../images/Emo6.gif זה יהיה טוב אם זה יהיה ככה... ../images/Emo133.gif

חשבתי על זה גם לא מזמן, כשראיתי פרקים של הנפילים באינטרנט (יש באתר של יס את כולם). ויש שם איזה קטע שצורי (הגיבור) רוצה להגיע למקום סודי ומסווג בכור הגריעני של דימונה, נח (הסמנכ"ל של הכור) רואה אותו דרך המחשב שלו במצלמות האבטחה של הבניין. כשצורי יורד במעלית, אחד מהמדענים שם עומד להיכנס ולראות אותו, נח רואה את זה במצלמת האבטחה ומיד קורא למדען ומעכב אותו בדיבורים והמדען מפספס את המעלית. זה ישר הזכיר לי את הארי בספר הראשון כשהוא בא אל אבן החכמים ובספר השלישי כשהוא חוזר בזמן ומבריח את בקביק, ודמבלדור מעכב את פאד'ג.. והעניין הוא, שאחרי כמה פרקים (
להנפילים) מגלים שנח הוא הרשע בסיפור, רוצח סידרתי שמעוניין להשתלט על כדו"א באמצעות ניצול של חייזרים, וגם הוא היה זה שהרג את אמא של צורי (הגיבור) פתאום התחלתי לחשוב שכמו נח, אולי גם דמבלדור לא כל כך תמים...

88668866

New member
לפי דעתי וזה נשמע קצת הזוי אבל

מה אם דמבלדור בספר השישי היה בכלל וולדמורט שהפך לדמבלדור,הרי וולדמורט לא מופיע בכלל בספר. הנה המחשבה שלי: כשדמבלדור יצא לחפש אחר הטבעת של משפחת גונט הוא נפצע קשה והוא גם אומר שסנייפ עזר לו,אז מה אם סנייפ לא עזר לו,אולי הוא הביא את דמבלדור הפצוע לוולדמורט ואז וולדמורט הפך לדמבלדור וכעת דמבלדור האמיתי עדיין בחיים מוחזק אי שם. אין לי מושג למה וולדמורט לא הרג את הארי לאורך כל השנה או למה הוא הראה לו הזיכרונות של דמבלדור או אפילו למה הוא גילה לו על ההורוקוסים אבל דבר אחד אני כן יודע,סנייפ היה כבול לנדר הכובל והוא היה חייב להרוג את דמבלדור (אני מניח שנרקיסה שמעה על זה שוולדמורט הטיל את המשימה על דראקו לפני שדמבלדור נפצע). סנייפ היה חייב לקיים את המשימה ולכן הוא הרג את וולדמורט,אבל וולדמורט לא יכול למות בגלל ההורוקוסים ולכן סנייפ ידע שגם אם הוא יהרוג את וולדמורט הוא לא באמת ימות. בקיצור התאוריה די הזויה,אבל הכול יכול לקראת,כי אני ממש לא יכול להאמין שדמבלדור באמת מת,ממש לא הגיוני. אבל בקרוב מאוד נגלה...

Heirloom

New member
הרבה הזוי

למה שוולדמורט בתור דמבלדור לא ירצח את הארי בשנייה שהם יוצאים מהבית של הדארסלים? למה לא בעצם להרוג גם את הדארסלים וגם אותו? אמרת בעצמך, אין שום סיבה שהוא יעשה את כל מה שהוא עשה. דמבלדור פשוט מכיר ביכולותיו כגאון, וזה יכול להתפרש כשחצנות.

ישן ושגוי

פשוט מאד, להארי לא יצא להכיר באמת את דמבלדור מקרוב, ומתברר שהוא קצת שחצן (מותר לו!) ועוד כל מיני תכונות שאנשים מתפלאים מהםXD

למעלה