משהו לנינט

פרדס1

New member
משהו לנינט

היית ילדה טובה מקרית גת. באמת אהבתי אותך אז היית כ"כ תמימה וחמודה. עכשיו פתאום את מתחילה לשנות תסרוקות, שמה יותר מדי אודם, מתנשקת עם בחורות (מאיה בוסקילה, נשיקה בשפתיים), הולכת עם חולצות כ"כ חשופות, חולצות שמראות את החזייה. תחזרי למה שהיית!!! כנראה כולכם לא תסכימו איתי, אבל זה ממש לא מעניין אותי. זו דעתי. המשך יום נעים

l a h a v100

New member
חחחחח מקבל את דעתך

אבל תלמדי לשרשר. ואני לא מסכים איתך. ונינט לא קוראת פה.

SPboy

New member
להב זה אתה??../images/Emo12.gif../images/Emo203.gif

ממתי אתה כזה מנומס??

l a h a v100

New member
אני לא../images/Emo6.gif

פשוט היא אמרה את זה בצורה שלא פוגעת אז גם אני לא פגעתי בה אבל אם היא הייתה זורקת איזה קללה הייתי זורק עלייה לבנים.

SPboy

New member
../images/Emo45.gifחחח../images/Emo6.gif מסכים איתך../images/Emo203.gif

רון163

New member
הרשה לי להגיב

מה רע בזה שבן אדם משנה תסרוקת? אסור לו לרצות להיות יפה יותר? ובקשר לחולצה לא ראו כלום, אני בכלל לא שמתי לב לזה עד שאמרו לי אם זמרת אחרת הייתה לובשת את החולצה, שירי מימון לדוגמא אף אחד לא היו אומרים כלום אז אל תזיין בשכל. פחחחחחח ובקשר לנשיקה נינט גדלה בקריית גת ושמה זה מאוד נהוג.

SPboy

New member
זה מצחיק גם בלי דיגדוג../images/Emo6.gif../images/Emo203.gif

חחח אעלק
נינה אולי נהיית מטופחת ויפה יותר אבל נשארה אותה נינה מדהימה ומקסימה וזה לא אמרו לסתור אחד את השני.

כנס../images/Emo26.gif רון אני מגיבה גם לך..

תראה..אתה מכיר מישהו מפורסם שבחיים שלו לא שינה את התסרוקת? כאילו WTF? זה בכלל לא קשור.. בקשר לחולצות..נינט כבר ילדה גדולה שהיא התפרסמה היא הייתה כולה בת 19.. היא לא הבינה מה קורה מסביבה.. אופי משתנה אין מה לעשות.. נגיד אם אתה בן 20 אתה לא תחזור להיות בן 15 פתאום.. זה לא הולך ככה.. רון בקשר למה שאמרת על שירי..אף אחד לא אומר לה על זה כלום כי היא תמיד הייתה הולכת עם חצאיות מיני, חולצות חשופות וכו'.. נינט הייתה עוד צעירה בכ"נ אין על מה לדבר על זה בכלל.. אניווי נינט כוסית שלא תשנה שום דבר!

l a h a v100

New member
חחח אשכרה../images/Emo6.gif

" עכשיו פתאום את מתחילה לשנות תסרוקות, שמה יותר מדי אודם," חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח מה היא ציפתה שהיא תלך עם אותם בגדים ואותה תסרוקת כל החיים
אפילו תאודם שלה לוקחים כאילו היא השתנתהה
"תחזרי למה שהיית!!!"
תחזרי לחור שממנו באת יא גזר גמדי.

SPboy

New member
../images/Emo6.gifזה להב שאני מכיר../images/Emo24.gif../images/Emo203.gif

אבל אתה באמת צודק אפילו מאודם עושים בלגן אם שירי מיימון/ מאיה סוקילה/ רוני/ או לא יודע מי היה עושים שינוי כזה לא היו עושים מזה חצי מהרעש שעשו אצל נינה

למעלה