משהו למחשבה...

ילדונת שליייייייי

אני תמיד אמרתי שאם רוצים לעשות משהו, זה קודם לעשות בשביל עצמנו, ולא בשביל אחרים. בזה אני דוגלת

משיייי

New member
ילדה של החיים ...

חשוב מאוד שתקבלי את עצמך איך שאת ותאהבי את עצמך באמת בשביל מה להיות מישהי אחרת רק עצם המחשבה שאמרת את זה אומר שאת לא ממש מקבלת את עצמך אם ככה לעבודה אני יודעת שזה קשה אבל יאללה לעבודה ואם תירצי עזרה הפרטי שלי מוכן לקראתך תמיד כל החלונות ראווה האלה זה בלוף אחד גדול והכי מעצבן שלא שמים בובע למידות גדולות מה מידות גדולות זה לא סקסי להפך לפי דעתי יעשה עוד מכירה אצלהם שלא יקפחו אותנו

דקדנסיה

New member
בשביל..

בשביל לא לדבר עם מישהו בצ'אט ולהגיע לנקודה שאת צריכה להגיד לו שאת שמנה בשביל לא ללכת למסיבה ולשבת בצד בשביל לא להרגיש את הישבן האדיר שלך בכל צעד בשביל לא להסתכל לתוך עיניים של אנשים ולראות רק בוז וגועל בשביל לא להיות הידידה הנצחית בשביל לא לרצות להעלם ולהתמזג עם האויר ובשביל עוד הרבה... [דרך אגב לא דיברתי על עניין החזה אלא על הרזון..]

בשביל זה את לא צריכה להיות רזה....

אני אומרת שאני שמנה בדיוק כמו שהייתי אומרת שאני רזה ומודעת לזה שיש אנשים שאוהבים שמנות ויש אנשים שאובים רזות. אני רוקדת יותר ממה שכל חתיכה יודעת לרקוד. אני אוהבת להרגיש את התחת שלי זז ממקום למקום אני מסתכלת על אנשים בעיניים ורואה אהבה וטוב לב , לא כל מי שמסתכל עלי מלגלג לי, אפילו לא חצי מהמסתכלים. קחי לדוגמא היום, יצאנו מסרט אני וחברי (ברוס הגדול מכולם- מומלץ למי שאוהב קיטש מחשבתי) ואני רואה חבורה של 15 ילדים מתלחששים לידי ומצביעים עלי. פתאום אחד מהם צועק משהו לכיוון שלי ואני מתעלמת כי חשבתי שהוא יורד עלי עם חבריו. אחרי 5 דקות אחד הילדים קיבל אומץ ובא אלי להגיד לי תודה על שהבאתי את סבלימינאל לכפר סבא. ישבתי ודיברתי עם אותם ילדים 15 שעה והם הסתכלו עלי במבט מאוד מעריץ ואוהב. בקיצור התגלתי כטיפשה שחושבת שכל העולם עוסק בשומן שלה אבל בעצם למי אכפת .

avitalst

New member
אני כ"כ מזדהה

לפני שבוע הייתי בחתונה...עם עוד שתי חברות רזות, ושלושתנו רקדנו לנו. בקיצור ניגש אלי מישהו ואמר לי שחבר שלו רוצה להכיר אותי (דווקא היה חמוד
). אחרי שהסברתי לו שאני תפוסה, תפסתי במבט את החבורה הזו יושבת ומצחקקת לה- ואותי אומרת לעצמי "את פסיכית, הם לא צוחקים עלייך, את פסיכית, תחשבי על הפורום, תחשבי על הפורום, תחשבי על הפורום, תחשבי על....................." לפעמים חוסר הבטחון כ"כ משתלט עלינו....זה עצוב ואנחנו צריכות ללמוד לסלק את המחשבות האלה ומהר.

gallish

New member
פעם הבאה...

אם הוא חמוד, את יכולה לתת לו את ה-
שלי...

גלית35

New member
כי זו הנורמה החברתית שמטפטפים../images/Emo20.gif

לנו מגיל צעיר זרזה כזו היה יפה ומצליחה.

למעלה