משהו למחשבה...

משהו למחשבה...

הרגע חזרתי מבילוי עם חברים. בזמן שהלכנו ברחוב ראיתי בחנות להלבשה תחתונה תמונה של אשה רזה וחתיכה עם חזה מאוד גדול ואמרתי בקול רם "אוף הלוואי והייתי נראת כמוה" ופתאום מכרה שלי אמרה לי "בשביל מה?" זה פתאום האיר לי את הראייה כל כך...בשביל מה באמת?..

anati31

New member
בשביל... (אווץ' אני הולכת לקבל../images/Emo5.gif)

בשביל להיות יותר בריאה
(הוכח ששומן יתר משפיע על הבריאות!) בשביל שנוכל לקנות כל בגד שנרצה
(והוא לא יהיה שק במחיר מוגזם!) בשביל שבני במין השני יתחילו איתנו
(כל אחת ואחת מאיתנו יודעת שאם היא היתה רזה, היו לה יותר מעריצים!) ובשביל שהשמנה הבאה שתלך ברחוב ותראה אותי.. תחשוב בליבה "אוף הלוואי והייתי נראית כמוה"

חוץ מבריאות../images/Emo80.gif

אני חושבת שהכל זה סתם בולשיט. לקנות כל בגד שנרצה? אני רוצה כל בגד שאני רוצה, יש בגדים מדהימים גם למלאות וגם לשמנות שנראים טוב על הגוף. בני המין השני יתחילו איתנו? הם מתחילים עם מי שמשדרת את זה. להרגיש שלמה עם עצמך זה כלל מספר 1 ללהעביר את המסר של "אני יפה ונראית חבל על הזמן."

עופר 123

New member
../images/Emo4.gif

הוכח גם שחשיפה לאוויר המזוהם של המרכז הורג, אבל את לא מפסיקה לנשום או לנסוע במכוניות... מספיק להאשים את ההשמנה בכל חוליי העולם המערבי. יש דברים שהורגים אותנו קודם ואנחנו לא נוקפים אצבע כדי לפתור אותם. לשומן יש השפעות, לפעמים חיוביות, לפעמים שליליות, אבל לא הרבה יותר מגורמים בריאותיים אחרים. בנוסף, במשפחה שלי עוברים לעולם הבא בסביבות גיל ה-90 וקשה להגיד על הארחנטינאים שלנו שהם רזים במיוחד...לא כל שמן הוא חולה.
בפורום אופנה מלאה ישמחו לספר לך על חנויות בגדים עם בגדים מ-ה-מ-מ-י-ם במידות גדולות, שלא נראים כמו שק והמחירים בהן סבירים לגמרי. חנויות לנשים דקיקות שעושות כסף מלאמלל נשים מלאות ושמנות לא צריכות להיות פסגת השאיפות שלך.
אני מכיר עשרות בנות רזות שמתלוננות שלא מתחילים איתן. מי שמשדרת את המסרים הנכונים, יתחילו איתה בכל מידה וגודל. חוץ מזה, לאורך ההיסטוריה הקצרצרה שלי, היו הרבה בחורות שמנות שרציתי להתחיל איתן אבל פשוט התביישתי
ותפסתי רגליים קרות. יש כמותי עוד אלפי בחורים חובבי שמנות וקצת ביישנים. מספיק להאשים את ההשמנה בהעדר מחזרים.
יש הרבה נשים שמנות ועגלגלות שהרזות יכולות רק לקנא בהן. חוץ מזה, אין צורך להשוות את עצמנו לאחרים. ההשוואה הזו והרצון להיות מישהו אחר רק גורמת לנו לוותר על עצמנו, על גופנו, על האישיות שלנו תמורת נזיד עדשים של כמה ק"ג.
עופר

גילה 38

New member
ענת יקרה בדבר אחד צדקת

לו הייתי רזה אז היו לי יותר מחזרים , או כאלה שהייתי רוצה אבל הם לא רוצים אותי ,, אבל שי היום כל כך הרבה שאוהבים נשים שמנות חסר לי רק להיות גם עם אלה שאוהבים רזות האמת אין לי כוח לכולם , מסתפקת במועט
הבעיה בזוגיות היא לא בעיה של מראה , היא משהו אצלנו בראש

anati31

New member
לא אמרתי שהבעייה בזוגיות...

נובעת מההשמנה
תאמיני לי שגם לי יש מספיק מחזרים, אבל אולי את צודקת.. במיוחד בקטע העכשווי של חיי שבו לשם שינוי אני רוצה להיות לבד
יכול להיות שאם הייתי רזה זה היה יותר בעייתי
אז לכל המחזריםםםםם
אני שמנה
חפשו לכם רזה

../images/Emo45.gifמסכימה חוץ מהסעיף השלישי...

ראשית בריאות!!! לא להיות מוגבלת בלקשור את השרוכים שלך...לעלות במדרגות...לרכב על סוס או סתם בשביל להתנשם כמו לא יודעת מה.... רק בשביל כל זה שווה! בשביל למצוא בגדים כמו שצריך...כללללללללללל מה שנרצה...שיש בזה קושי במדינה שלנו לצערי הרב. ובשביל שלך יהיה יותר נוח.

אופקית

New member
לא

אלף לידיעתך הכללית,מושג הרזון כבריא יותר,התחיל בארצות הברית,אחרי מלחמת העולם השנייה,רוב הנשים היו ממש רזות גם באירופה אגב,בגלל המלחמה,מעצבי האופנה ברגע שהמצב הכלכלי השתפר התחילו לתפור למידות קטנות,אבל אז רזון כמו שמקובל היום נחשב היה לחולני אז,חולני חולני,חברה שלי ואני הלכנו לזארה וראיתי שבגדים שם פשוט מעותבים לאנורקטיות,בגדים שלפניי שנתיים היו במחקת ילדים של הוניגמן,היום נמצאים בפוקוס מבוגרים,מהזה הדבר הזה? את יכולה לקנות גם עכשיו איזה בגד שתירצי רק לא במקומות שאידיאל היופי שלו מושרא וסליחה על הבוטות מאדולף אייכמן וחברים,ולמה לך ששמנה ברחוב תראה אותך ותרצה להיראות ככה,אולי תירצי את לאהוב את עצמך כמו שאת כמו שאותה שמנה,שתעבור לידיך ואולי תחשוב"מסכנה,תראו את העיניים הכבויות שלה מזל שאני לא ככה" אותה שמנה תלך לחבר האוהב תאכלפסטה ברוטב שמנת,ותעשה חיים,ואת תחשבי את כוס האורז השלישית שלך,אלו לא חיים זה גרוע ממוות! ומי מבניי המין השני,או הזהה,לא יאהבו אותך היום ,אם תירזי וזה מה שיגרום להם לאהוב אותך אז חארם! ואגב ששקלתי 75 ואהבתי את זה התחילו איתי חתיכים שאת לא מאמינה,וששקלתי 45 אף אחד לא שם עליי פס,או זין,או עין. סתם לידע כללי

anati31

New member
תודה על התשובה המקיפה והמושקעת..

אבל יש שמנה ויש שמנה
75 ק"ג זה עדיין לא שמנה!!! , את אותם הדברים היית אומרת גם לאחת ששוקלת מעל 120 ק"ג???

אופקית

New member
כן הייתי אומרת

בגלל שיש נשים סקסיות גם במשקל הזה,ידידה שלי ,היא אישה מדהימה כותבת נהדר,מוצלחת יפיפיה מדהימה,ושוקלת 145 קילו בערךואני נשבעת לך כעת שהייתי מחליפה איתה,למה את לא אוהבת כל קילו שבך,זה 120 קילו של אהבה,זה הרבה רהבה,תאהבי ויאהבו אותך,זה הרבה יותר משחרר מלסםור קלורעוץ את בטח מדדהימה כמו שאת

anati31

New member
תודה, תודה ושוב תודה...

אבל לא דברתי על עצמי, אני עדיין לא בתחום המאה! משתדלת להגיע

כדי...

שאני אשמח לקום כל יום בבוקר ולהסתכל במראה ולחייך - מה שלא קורה כל כך כיום. כדי שאני לא אצטרך לשבור את הראש איזה בגדים יראו נורמלי עליי. כדי שאני לא ארגיש נוח - באמת נוח , שסוף סוף אין דברים מיותרים עליי.

AlteX

New member
תנסי לאמץ גישה שונה...

אין שום דבר מיותר עלייך! כל דבר שיש עלייך הוא חלק ממך ואינו מיותר. (או כמו שאומר ביטוי אחד ברוסית: "כל מה ששלי אני נושא עם עצמי") כמו שגם בטבע, אין דברים מיותרים. גם לחיה הכי מכוערת ולכאורה הכי מרושעת יש תפקיד חיוני. אם נשמיד את אותה החיה, איננו יכולים לדעת מה תהיינה התוצאות, ובד"כ הן תהיינה הרסניות לגבי חיות אחרות. כל חלק ממך נוצר ע"י הטבע, ולכן שום חלק ממך איננו מיותר. אל תהיי מתוסכלת וממורמרת בגלל שיש בך חלקים שכביכול נראים לך מיותרים. בפועל את לא יכולה לדעת מה היה קורה לך (מכל הבחינות) אם החלקים האלה היו חסרים לך. אבל זאת את, עם כל החלקים האלה. זאת הייחודיות שלך - שאת בדיוק כמו שאת, עם כל אותם החלקים. אז הכי חשוב זה ללמוד לאהוב כל חלק וחלק בך. שום חלק אינו מיותר, ושום דבר אינו "עודף". דרך אגב, באנגלית אומרים "to LOSE weight" - בתרגום ישיר "לאבד" - תחשבו על זה.

avitalst

New member
בשביל כלוווווווווווווווווווווווווום

אמא שלי (השמנה) נוהגת לומר לי "10 ק"ג פחות ו.............." ו....אמא? ו.....מה? (אמא שלי אופטימית, הלוואי שזה היה רק 10 ק"ג) פעם אחרונה אמרתי לה "אבל אמא, מה זה כבר ישנה?!?!?! יש לי אהבה, יש לי חברים, מה ישנה לי להיות רזה?" אז היא חשבה וחשבה ואמרה "המממ...יהיה לך יותר קל..." קל? אמרתי לה, קל במה? אז היא חשבה חשבה וחשבה- "למצוא בגדים" אז........אני מקווה שזו תהיה הבעיה היחידה בחיים שלי- למצוא בגדים! ואגב, כשהייתי בארה"ב ראיתי שם בגדים יפהפיים לשמנות בכל המידות- זה עוד יגיע גם לפה... היום אני מבינה את הדבר הכי חשוב שלא הבנתי קודם! המימדים שבהם נוח לך (פיזית) הם המימדים המתאימים לך....

לי גם קצת מפריע עניין הבגדים

שלא תמיד אני יכולה ללבוש הכך שאני רואה דברים ובגדים יפים שאני א יכולה להרשות לי ללבוש אותי זה מבאס, וזה הדבר היחידי...

avitalst

New member
אחרי הצבא טיילתי תקופה ארוכה

בארה"ב, ובגדי השמנות שם פשוט מדהימים! אם הייתי יזם (או ליתר דיוק, אם היה לי שקל על ה-***) הייתי מייבאת משם בגדים לצעירות שמנות. אני בטוחה שזה היה רץ!!!!!!!!!! אביטל שיומאחד לא תחיה מתקציב סטודנטים

למעלה