משהו לישון עליו.....

אז מה? העובדה שאנחנו לא באירופה? או שהוא

והמשפחה שלו העדיפו לגור בירושלים? ברור שהכסף זה לא רק מה שהכריע כאן, הוא יודע טוב מאד שהסיכויים שלו לזכות באליפות הרבה יותר גבוהים אם הוא ישחק שם. אבל בכל זאת אני אישית צפיתי ממנו ליותר, במיוחד אחרי שאנחנו הקבוצה ששיקמה לו את הקריירה והפכה אותו לבורג חשוב בנבחרת, ציפיתי ממנו שיוותר על איזה 10 אחוז מהמשכורת לטובת המועדון שעשה אותו שחקן, אבל הנה התבדתי.....

yarivlevi

New member
מה פתאום כסף ? ,הוא רצה להיות קרוב לכותל

או אולי בגלל פונדק סימה והמעורב ירושלמי ,עשה לי טובה וצא מהבועה שלך ,הוא הלך בגלל כסף נטו !!!

ירוקה מהכרמל

Well-known member
ומה הוא מרגיש?....../images/Emo105.gif

הרעיון הכללי כמובן דיי מעורר בחילה, למרות שכבר התרגלתי לעובדה הזאת, אז אולי רק חצי בחילה...אתמול היה כתוב בכמה אתרים שהסיבה העיקרית לעזיבתו את בולטון היתה בכלל אשתו( שוב האישה! ואני בתורבחורה סטרייטית ואף פמניסטית אומרת-לא יפה אשתו של...ככה לא לתמוך, אבל זה נושא לדיון אחר) שרצתה לגדל את הילדים בארץ...טוב נו, אתם יודעים יש גם בתי ספר בחיפה, אפילו טובים מאוד, אפילו הטובים בארץ!!! אז כמה דולרים הפרידו בין ההצעה שלנו בחיפה לזו של בית"ר גיידאמקלנד?! ..עד כדי כך?! נו באמת...אז תחזור לי-ם, אבל אני יודעת שלא לגמריי בלב שלם, אפילו אתה -טל נבהלת מההתקפה של האוהדים הבית"רים בשדה ,ולא הסכמת לדבר עם התקשורת, ראו לך בעיניים שעבר לך בראש משהו כמו- "מה אני עושה?!...למה בית"ר לעזעזאל?! בגלל שיהיו שניים וחצי משחקים באירופה?..אולי אני עושה טעות?.., איך אני אביט לאוהדים של חיפה -אליה באמת רציתי לחזור בעיניים?...אבל מה לעשות ככה האישה והכיס אמרו לי לעשות...אם זה היה תלוי בי...." -זה מה שנראה לי עבר לו בראש- מהתמונה הזאת ומהכתבה שראיתי בחדשות הספורט...ככה ראיתי לו בעיניים, קצת כואב הלב עליו, פחות עלינו, אנחנו נסתדר...

בת'כלס הוא יצא טמבל שהוא חזר, התייבש שם שנה

על הספסל וסוף סוף הייתה לו הזדמנות לקבל דקות (ואפילו המאמן שלו אמר את זה באתר ערוץ הספורט). בולטון משחקת השנה באופ"א ובהתחשב בזה שהיא דרג שלישי לפחות היא כמעט בטוח תעבור את שלב הבתים כך שהיא תשחק במפעל הזה לפחות עד ינואר/פברואר. יצא די מפגר אם לומר את האמת וגם בן של זונה....

itamar 1989

New member
גם אני ראיתי שהוא לא כזה מבסוט.

ראו לו בעיניים סוג של פחד כזה.

nosferatu zodd

New member
כבר בעונה שזכינו באליפות איתו שגאדימק בדיוק

נכנס, ידעתי שזה רק עניין של זמן. עידן טל אוהב כסף(כמו כל שחקן ישראלי) זה מאוד פשוט.

אם טל רוצה אני אישית יתפור לו סמל של חיפה

על החולצה של בית"ר בשביל שיהיה לו מה לנשק. חבורה של אפסים בנאדו במיוחד.

dios4

New member
חחח

עדיף להשקיע בשירה ביציעים מאשר להתעסק עם הנבלות האלו!! VAMOS HAIFA

אם הקופים האלה רציניים.... שיכינו איזה שלט

ענק לכל רודפי הבצע שיש שם.... גרשון זנברג בנאדו קאלה תמוז ואני לא יודע מי.... שיתלו שלט בצורת חולצה בצבעים של בית"ר עם הסמל של הדולר בצד, זה יסמל את מה שהקבוצה הזו שווה.... חבורה של רודפי בצע..

dios4

New member
הקופים!!

גמני מצפה מהם לכזה דבר! כלנו זוכרים את המשחק בו הובסנו 3-0 בבית נגד בית"ר איך בנאדו אחרי 7-8 דקות ביקש להתחלף לאחר שהקהל שרק לו בוז עם כל ניגעה, ואיך זנדברג התגרה בקהל שלנו הבן זונ* הזה!!

אם מחפשים רעיון..

אפשר משהו בסגנון של ``עידן הכסף`` ``עידן גידאמק`` או משהו בסיגנון

tomasi1

New member
אנשים בגלל בוגד אחד חבל על העצבים

הוא איש קטן שאם הוא היה כזה תותח היה שחקן הרכב בבולטון שיירקב בבית"ר ויש לי הרגשה שכל הכסף בשנה שנתיים הקרובות יהיה מקרה גד זאבי. אני מאמין ששחר יביא שחקן ולא לבטל את סורמה וטל שתירקב בטדי איחול של כל אוהדי חיפה אליך ותחקו את התמונה שהוא מנשק את הסמל.

Cade Foster

New member
אחי, תעשה טובה

זה לוקח בדיוק 5 שניות לראות אם יש כבר נושא קיים לשרשר אליו את ההודעה שלך, לי זה לוקח פי 4 יותר לשרשר את זה לנושא הקיים.

Benn Is Kane

New member
שיהיה לו בהצלחה...

אני מבין אותו, וזה ברור שהוא ילך אחרי הכסף. אחרי הכל, הוא לא שחקן בית שלנו. חוץ מזה, לא נראה לי שאנחנו הצענו לו בכלל חוזה אחרי שהוא שוחרר מבולטון בחינם...

yarivlevi

New member
זה מה שמרגיז פה , כאילו לא רצו אותו אצלנו

מדובר בשחקן הישראלי הטוב ביותר (שמשחק בארץ) וההנהלה שלנו התנהגה כאילו מדובר בסולי צמח

למעלה