משהו לישון עליו.....

זה היה רק בשביל שתבינו איזה זבל הוא.... זה

למה, עם כמה שזה כואב גם לי.....חשוב שתדעו איזה בן זונה הוא רודף בצע כמו כל העולם ואחותו (כמעט).

../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif פשוט מבחיל

מבחיל אותי שהוא הולך לשחק שם אחרי שהוא הצהיר שהוא יחזור רק למכבי חיפה

ירוק18

New member
כואב,כואב...

קודם בנאדו וזנדברג ועכשיו עידן... פשוט עצוב...

איך הזבל הזה העיז לנשק את הסמל אני לא יודע

"אתה חושב לסיים את הקריירה בירוק?" "בטח בירוק, אם לא בירוק אז איפה?" "אני לא אחזור אחרי שנה לארץ"..... יצא זבל!!! אפס מאופס

yarivlevi

New member
ועוד היו אנשים אופטימיים כמו אבישי שאמר

שהוא יחזור אך ורק אלינו ,כמה טוב שלא הייתי אופטימי כמוהו ,האכזבה עכשיו היא פשוט לא כזאת גדולה כי ציפיתי שזה מה שיקרה ,האכזבה הגדולה שלי היא מיעקב שחר שלא החתים אותו בקיץ לפני שנה בגלל סכומי כסף לא גדולים

כן הא....הוא ואסי חיו בסרט שהוא יחתום פה, ורק

לידיעת הפורום הנכבד הזה. הבן אלף זונות הזה ירוויח את אותו הסכום, מיליון וחצי דולר ל-3 עונות (בדיוק מה ששחר הציע לו- חצי מיליון לעונה).

yarivlevi

New member
זה מה שמטריף אותי ,שחר הציע לו אותו סכום

שבית"ר הציעה לו ומה שיותר מטריף אותי זה שלא ראיתי את שחר נלחם עליו או עושה מאמצים מיוחדים כדיי להביא אותו אלינו ,אמנם הוא הציע לו הצעה יפה שאם הוא (שחר) לא היה עקשן הוא היה מחתים אותו לפני שנה בפחות כסף אבל לא עשה כ"כ הרבה כדחח שהוא יבוא וזה רק מחזק את ההרגשה שהמערכת אצלנו בקיץ הזה היא אדישה כמו שלא הייתה מעולם.

טוב עשה שחר באיך שהוא פעל, אני לא יודע למה

בזמן האחרון כולם פה יוצאים עליו, אבל אל תשכחו שבמשך כל הזמן הזה הוא עשה פה בית ספר לשאר הליגה. שחר הציע לעידן טל חצי מיליון עידן אמר לו אבל בבית"ר מציעים לי יותר. אני במקום שחר לא רק שלא הייתי מעלה את ההצעה אלא דופק לרודף הבצע הזה סטירה. עידן טל לא שווה את הסכום הזה והוא לא יהיה שווה את זה בכלל בעונה הבאה שבא הוא יהיה כבר בן 34, ושלא נדבר על עוד שנתיים..... חבל על הכסף, בסכומים האלה אתה מביא שחקנים שלא רואים אותו.... העיקר שהוא התאמן כאן הוא אמר כל הזמן חיפה זה הבית שלי, ושמרגש אותו האהדה שיש כאן כלפיו.....

yarivlevi

New member
היחיד שהוכיח שחיפה זה באמת הבית שלו זה קטן

הוא קיבל הצעה מבית"ר ואפילו לא התייחס אליה למרות שהיא הייתה יותר גבוהה מההצעה של שחר. שחר עשה טעות שלא סגר עם עידן אל בקיץ שעבר חוזה ל-4 עונות לפי 250 אלף דולר לעונה , הוא היה סוגר עניין ומשאיר אותו אצלנו 4 שנים ,תכלס עידן טל שחקן ענק שמשדרג כל קבוצה שהוא מגיע אליה ב-50 אחוז ,אולי השחקן היחיד ששווה להילחם עליו ולשלם עליו .

אם נתחיל להעריך שחקנים כמו קטן....

אבל באמת להעריך, יש סיכוי שהם ישארו אצלנו עד הסוף(המר) ולא ינטשו

yarivlevi

New member
אני לא רואה את קטן הולך למועדון אחר בארץ

חבל רק שהוא לא זוכה למספיק הערכה בקרב כל האוהדים

dios4

New member
נכון!!

בנאדו הלך, זנדברג רדף כסף, טל כמוהו, ניר בהזדמנות הראשונה יתחיל לפלוט שטויות. אחרי שבית"ר החתימה את קאלה הוא פתאום לא רוצה לעזוב, וחיפה זה הבית שלו... אללה קטןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןןן מלך וכן אני זה שאומר את זה.

nosferatu zodd

New member
אולי הסכומים האמיתים שהוא ירוויח פלוס בונוסים

ומענק חתימה יפורסמו בהמשך ואז תבין למה הוא חתם שם.

למעלה