משהו ליום כיפור

n1i2v3

New member
משהו ליום כיפור

תזכורת: יש להעתיק את השאלות מ*ביפ* ל*ביפ* במלואן ולענות עליהן ביחד כדי להקל על גולשינו המאותגרים כרונולוגית. זהו פורום הומור!! הומור!!!!!! לא מזיז לי ת`תחת התשובות הרציניות שלכם! אם הייתי רוצה תשובות גורמי פיהוקים הייתי כותב את זה בעשרים פורומים אחרים. פה אתם רשאים להתפרע! *ביפ* $$$ מה הדבר הכי גרוע שעשיתם השנה שעליו אתם מצטערים לפני יום כיפור הזה? $$$ אם היה לכם אפשרות לעשות משהו שבטוח היו מכפרים לכם עליו (ולא כולאים/שופטים/אונסים) אתכם - מה הוא היה? $$$ כמה מדרגות יש עד גן עדן? $$$ לפניך זקנה המנסה לחצות כביש סואן, מה תעשה? $$$ יום כיפור הוא יותר צום או יותר ארוך? $$$ מה עדיף מבין השלושה ולמה: אופניים, מינוס שני קילו, הסרט האחרון של טים ברטון? $$$ אם הייתם משווים את כמות החטאים שלכם לאיטריות - כמה קערות מרק הייתם יכולים לחלק לעניים? $$$ ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה, ולמה? $$$ את/ה נוסע/ת לך לתומך כשלפתע חתולה קופצת לך לכביש.... מה תעשה/י? $$$ ביום כיפור הזה אני אבקש מאלוהים: *ביפ* קאאאאאט!! תשובות וקשה

n1i2v3

New member
התשובות שלי לדוגמא

$$$ מה הדבר הכי גרוע שעשיתם השנה שעליו אתם מצטערים לפני יום כיפור הזה? ראיתי את אחותי בבוקר (נבהלתי) $$$ אם היה לכם אפשרות לעשות משהו שבטוח היו מכפרים לכם עליו (ולא כולאים/שופטים/אונסים) אתכם - מה הוא היה? לרצוח מציפים וכאלה שמעצבנים אותי (כמו שלי למשל) $$$ כמה מדרגות יש עד גן עדן? תראו עד שאני אגיע לגן עדן, יש איזה 10000000000000 מדרגות, (לא שיש לי כוח לעלות אותם) $$$ לפניך זקנה המנסה לחצות כביש סואן, מה תעשה? כמובן שאני אתן לה יפה יד וישאל אותה אם היא צריכה עזרה, יקווה שהיא תגיד לא, וגם אם תגיד כן אגיד לה שאני מצטער ואני לא יכול (מזכיר לי ת`משפט שלח לחמך..... $$$ יום כיפור הוא יותר צום או יותר ארוך? הוא צום ארוך. $$$ מה עדיף מבין השלושה ולמה: אופניים, מינוס שני קילו, הסרט האחרון של טים ברטון? +10 קילו, להוריד קצת מהקילו בעזרת אופנים, ואני לא אוהב סרטים, אבל אני ממליץ על שתייה מרובה בחג הקרוב. $$$ אם הייתם משווים את כמות החטאים שלכם לאיטריות - כמה קערות מרק הייתם יכולים לחלק לעניים? אוהה בוא נראה, בערך כמו מספר המדרגות לגן עדן. $$$ ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה, ולמה? לא חייב לאף אחד שום דבר, שיגיד תודה שאני בכלל מכיר אותו. $$$ את/ה נוסע/ת לך לתומך כשלפתע חתולה קופצת לך לכביש.... מה תעשה/י? הייתי מתאר אותה כחתולה שחורה ושם גז והרבה כדי שלא יהיה לי מזל רע בגללה. $$$ ביום כיפור הזה אני אבקש מאלוהים: להיות מנהל של פורום.

demoloc

New member
............

1) אנ פגעתי בחבר ,ואני מתנצל מכל הלב , שמוליק ההיפופותם! אתה *כן* רוקד יפה! 2) הייתי מחטט באף בשבת ,חה חה ! תאכל ת'לב עובדיה! הכל נכפר! 3) לא יודע , אבל לגיהנום יש 3,634 (ספרתי בביקור האחרון) 4) אממממ....זקנה באמצע הכביש ....אפשר לשנות את התשובה שלי בשאלה 2? 5) יותר צום! כי הוא גם צום לרוחב וגם לאורך! 6) אף אחת! לא בגלל שאין חטאים פשוט לא הייתי מביא אף קערה לעניים... 7) שמתם לב שאף פעם לא אומרים חתול נדרס? זה תמיד החתולה שנדרסת! שוביניזם! 8) שליטה עולמות , כוח מוחלט ,ודיאט קולה (יו יו! עוד פירסומת ניסתרת! )

Kps

New member
כל הכבוד על המקוריות!

$$$ מה הדבר הכי גרוע שעשיתם השנה שעליו אתם מצטערים לפני יום כיפור הזה? שרבתי עם חבר בחנוכה האחרון, מצטער על זה כי לא נראה שאנחנו הולכים להשלים. $$$ אם היה לכם אפשרות לעשות משהו שבטוח היו מכפרים לכם עליו (ולא כולאים/שופטים/אונסים) אתכם - מה הוא היה?משמיד את העולם ואם אפשר את היקום. $$$ כמה מדרגות יש עד גן עדן?תלוי מאיזה עומק בגהנום אני אסתכל על זה. $$$ לפניך זקנה המנסה לחצות כביש סואן, מה תעשה? אם היא קווקזית אתן לה דחיפה קטנה... $$$ יום כיפור הוא יותר צום או יותר ארוך?יותר זיונים. $$$ מה עדיף מבין השלושה ולמה: אופניים, מינוס שני קילו, הסרט האחרון של טים ברטון?מינוס שני קילו. כי אופניים אפשר לסרטן וסרט.................אי אפשר לאופן... $$$ אם הייתם משווים את כמות החטאים שלכם לאיטריות - כמה קערות מרק הייתם יכולים לחלק לעניים?העניים היו פושטים את הרגל. $$$ ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה, ולמה?משום מה אין אף אחד שבא לי לבקש סליחה ממנו... $$$ את/ה נוסע/ת לך לתומך כשלפתע חתולה קופצת לך לכביש.... מה תעשה/י? אסתה ימינה ואטען מאוחר יותר שהמשאית החונה נכנסה בי! $$$ ביום כיפור הזה אני אבקש מאלוהים: בהחלט! צום קל וגמר חתימה טובה=)

liooor

New member
לא בשביל משהו

אבל פשוט ההודעה הזאת העלתה בי תחושה מוזרה של דה ז'ה וו. הייתי שותק אם לא התגובה ששיבחה על המקוריות. לזה שפתח את ההודעה,תתן לפחות קרדיט.

פיה 504

New member
הנהב התשובות שלי....

מה הדבר הכי גרוע שעשיתם השנה שעליו אתם מצטערים לפני יום כיפור הזה? אה..... אכלתי רק מצות בפסח? (אה לא הבטן!!) אם היה לכם אפשרות לעשות משהו שבטוח היו מכפרים לכם עליו (ולא כולאים/שופטים/אונסים) אתכם - מה הוא היה? לראות סאות' פארק 48 שעות ביממה נחשב חטא? כמה מדרגות יש עד גן עדן? הרבה הרבה עד שתגיע עליו.... לפניך זקנה המנסה לחצות כביש סואן, מה תעשה? דוחפת אותה לכביש!! (סתם סתם.... פשוט הייתי חייבת!! אני הרי נשמה טהורה....) יום כיפור הוא יותר צום או יותר ארוך? יותר ארוך בהנחה שהבנתי מה לעזעזל שאלת מה עדיף מבין השלושה ולמה: אופניים, מינוס שני קילו, הסרט האחרון של טים ברטון? שני קילו פחות... אני שוקלת שלושים קילו!!! למרות שאני בת 12..... זה נחשב אנורקסיה? אם הייתם משווים את כמות החטאים שלכם לאיטריות - כמה קערות מרק הייתם יכולים לחלק לעניים? בהנחה שאני עדיין ילדה וכמו שאמרתי אני מלאך אבל העלבתי ילדים בכיתה (אוווו אותי למשטרה!) 50 קערות זה טוב? ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה, ולמה? אני אמרתי שאני רוצה לבקש סליחה? טוב אולי מילד בכיתה שירדתי עליו כול השנה..... אוי אני מתחילה להתרדרד (= את/ה נוסע/ת לך לתומך כשלפתע חתולה קופצת לך לכביש.... מה תעשה/י? בהנחה שיש לי רישיון נהיגה אני יעצור וישאל אותה איך מגיעים לירוליים מפה

Cantinflas

New member
שלום

אתם בטח לא מכירים אותי, אני חדש-ישן בתפוז(ישן מלפני 200 שנה, שזה בטח חדש לכל השאר). בכל מקרה, לא נראה לי שכתבתי אי פעם משהו בפורום הספציפי הזה. הנה הניסיון הנואש שלי לענות: $$$ מה הדבר הכי גרוע שעשיתם השנה שעליו אתם מצטערים לפני יום כיפור הזה? התשובות שלי לשאלות האלו. אני אצטרך לצום יומיים ברצף רק בשביל העוול שנגרם לכם. $$$ אם היה לכם אפשרות לעשות משהו שבטוח היו מכפרים לכם עליו (ולא כולאים/שופטים/אונסים) אתכם - מה הוא היה? הייתי עונה בשיא הרצינות עכשיו. $$$ כמה מדרגות יש עד גן עדן? ניתן לחשב בצורה גסה: עלות מדרגה ממוצעת בשוק הוא 25 דולר. משכורת ממוצעת לנשים בארה"ב היא 400 דולר. על פי שירו של זפלין, גיברת שחושבת שכל הנוצץ הוא זהב קונה מדרגות לגן עדן. על פי כושר השיפוט שלה, אני מעריך שהמשכורת שלה מעט מתחת לממוצע, כלומר 380 דולר. בכסף זה היא הייתה יכולה לרכוש רק כמות של כ- 15.2 מדרגות, כלומר זה הוא מספר המדרגות לגן עדן. $$$ לפניך זקנה המנסה לחצות כביש סואן, מה תעשה? תלוי כמה קמ"ש אני נוהג, ואם יש משטרה באיזור. $$$ יום כיפור הוא יותר צום או יותר ארוך? $$$ מה עדיף מבין השלושה ולמה: אופניים, מינוס שני קילו, הסרט האחרון של טים ברטון? מינוס שני קילו מכניס אותי למשקל שלילי. טים, אין לי מושג היה הסרט האחרון שלו. אני מניח שאופניים... $$$ אם הייתם משווים את כמות החטאים שלכם לאיטריות - כמה קערות מרק הייתם יכולים לחלק לעניים? אפס. הייתי פותח דוכן "מרקים 1+1 חינם" (על כל קערה, קבל איטריה נוספת) $$$ ממי הכי הייתם רוצים לבקש סליחה, ולמה? מהפורום. הוא כבר בזבז בממוצע דקה וקצת על התשובות המפגרות שלי. $$$ את/ה נוסע/ת לך לתומך כשלפתע חתולה קופצת לך לכביש.... מה תעשה/י? אסטה חזק ימינה כדי לא לפספס את הזקנה משאלה 4 $$$ ביום כיפור הזה אני אבקש מאלוהים: כתובת חדשה. שלא תמצאו אותי איזה לילה עם נבוט.

למעלה