משהו לחשוב עליו...

AmitCarp

New member
משהו לחשוב עליו...

ברשותכם אני אתמוך בהודעתו של אורי, ואמשיך את הרעיון שהוא ניסה להעביר שם (ובהודעות נוספות), אף על פי שהוא מעט ציוני ממני. לאף אחד, לא רק יהודי, אסור לקרוא להריגת מיליונים (ולא מיליון כפי שאורי ציין). אך למקרה הצורך - כן, יש דברים שיהודי לא עושה כי הוא יודע למה זה מוביל. יהודי לא מדבר על עם אחר כעל "גידול סרטני" (ראו מקרה הרמטכ"ל, פושע המלחמה האהוב שלנו, כשדיבר על "הבעיה" הפלסטינאית), יהודים לא מובילים ערימות גופות במשאיות (ראו טבח ג'נין), יהודים לא רואים את עצמם נעלים על עם אחר ("עם סגולה"), יהודים לא הופכים לכובש קולוניאלי (יש צורך להסביר?), ומעל הכל, יהודי לא קורא להריגת עם שלם (ראו מקרה לירן דוידוביץ, כל מה שאני יכול לענות לו על זה – זיג הייל). הבעיה היא, שכן, כל אלה כן קרו וקורים מדי יום. הדיכוי בשטחים, השפלות אזרחים חפים מפשע ע"י חיילים (שהיו רבים שהתבטאו ואמרו כי הם יותר ממזכירות את ההתעללות הנאצית), הפרות נהלי פתיחה באש, פרעות המתנחלים בבתים המלווים בבזיזה שריפה ומה לא, ועוד אלף ואחת דוגמאות. כל אלה, הם הגורם האמיתי למצבנו הקשה בארץ זו, כל אלה מביאים ילד בן חמש עשרה לבוא ולהתפוצץ במסעדה בת"א או בשוק בירושלים (ורק להזכיר, הראשונים ש"עלו" על טריק הפיגוע בשוק היו כמובן חברי האצ"ל, כששלחו מטען נפץ על חמור לשוק הומה אדם. אותם אנשים שהיום מסתכלים עליהם ראשי הימין בגאווה, ומיד אחר כך מדברים על טרור וכמה הוא נורא). כאשר הכיבוש יסתיים (וכולכם יכולים להיות בטוחים שהוא יסתיים, השאלה זה עוד כמה קורבנות הוא יגבה עד אז), לא רק הפלסטינאים ישתחררו מהכיבוש, אלא גם אנחנו. כולנו נחיה בחברה ערכית יותר, בחברה הומנית וטובה יותר. אז אני רוצה לסיים ולהגיד שלא אורי הוא זה ששונא ישראל (כפי שכונה כאן, ובטח אכונה גם אני), אלא אוהב ישראל הגדול ביותר, זה הרוצה לראות את החברה הישראלית\פלסטינאית טובה יותר, ללא ערכים מושחתים, ללא גזענים. וכך גם אני, ואני מקווה שכל אחד מכם ישקול באמת טוב טוב את מעשיו, ואת המעבר שעתיד לבוא לרובכם מן המעמד האזרחי למעמד הצבאי, שכל אחד יבין מה זה באמת לעלות על מדים, ואיזה אינטרס זה משרת ושל מי, כי זה באמת לא האינטרס שלנו. לאחדות, שלירן דוידוביץ קרא לה מקודם, קראו גם בגרמניה הנאצית, בואו נלמד את הלקח. עמית

kRaNcH

New member
אתם מעשנים את אותו החומר אני מבין

תשמע אם אני אתחיל רק להגיב לזה הפורום יפול אז כבר פעם הבאה שאני רואה אותך יש כמה דברים שצריך לסדר

אתה פעיל של החמאס או משהו כזה??

יש לך כמה בעיות בסיסיות,וחלק מהם הוא שאתה מדבר על חברה ישראלית/פלשתינאית,בחיים לא שמעתי מישהו מדבר כל כך בגסות כלפי העם שלו... ויש לך גם עוד בעייה-אתה פתטי נאיבי ותמים... מה אתה חושב?שאם נצא מכל שטחי הכיבוש אז זה יעזור במשהו???? כבר ראינו בשנת 1995 שנתנו להם את הסכם אוסלו,מה הייתה שווה המילה שלהם...הערבים זה עם חרא שמילה שלהם שווה לתחת!!! ואנשים כמוך וכמו אורי כבר לא נשארו הרבה בעם ומזה אני מאוד מרוצה,כי אנשים התחילו לפקוח את העיניים שלהם ולהבין מי חי מסביבנו..ויש לך גם עוד טעות בקשר אליי-אני אמרתי שאני רוצה להרוג את כל הערבים???? אני פשוט מעדיף שמצב הקיים שבו לא יכולים לחיות כאן שני עמים,אני מעדיף שאנחנו נחיה כאן ולא הם!!! מה קרה?אני נאצי?? תפתח את האטלס תסתכל מה הגודל של מדינת ישראל לעומת כל המדינות הערביות שמסביבנו... אבל לערבים זה לא מספיק...הם גם רוצים אותנו,להרוג אותנו... הם רוצים שלום?סבבה! גם אני בעד שלום! אבל שלום אמיתי... שלום בעד שלום! לא שלום בעד שטחים!!! ובקשר לשטויות שלך בקשר לאצ"ל במלחמת העצמאות-הם עשו הכל בשביל לשרוד! ואני חושב שאתה זוכר למה מלחמת העצמאות פרצה?!הכריזו על הקמת המדינה ולערבים זה לא היה ממש מתאים...למה? כי אנחנו יהודים!!! והם עד היום לא רוצים אותנו כאן זה הכל,ואם לא נהיה חזקים ומאוחדים נפסיד!

AmitCarp

New member
נו באמת...

פעיל חמאס? אתה באמת באמת לא מבין כלום? בגסות כלפי העם שלי? זה לא פחות מעליב את הפלסטינאים לקרוא להם ישראלים, תהיה בטוח. ואפילו לא זו היתה הכוונה, הכוונה היתה לחברה דו לאומית. אם יש מישהו פאתטי ונאיבי מבינינו זה יהיה אתה, אותו אחד שהולך בעיניים עצומות אחרי המולדת (שוב, קונוטציות גרמניות נאציות, איטלקיות פאשיסטיות), אחרי התקשורת המושחתת שלה (ואז עוד תקרא לתקשורת שמאלנית), אחרי אותה שטיפת המוח בה אתה חי מאז נולדת, ללא ניסיון להפעיל את הראש ולהגיע למסקנות לבד. אז מי פה הפאתטי אני שואל? אני מצוטט אותך, "הבא להרגך....", כן, קראת להרוג את הערבים. אה, דרך אגב, אנחנו באנו אליהם (לנשל אותם מעבודתם ואדמתם, אפילו בבגרות במדינה שלנו למדנו את זה), הם משקימים להרגנו. אז אפילו שהמשפט הזה טיפשי לגמרי, הצלחת לגרום לו להראות טיפשי עוד יותר כששמת אותו לא במקום. אל תדבר בסיסמאות. אוסלו? נראה לך שאני תומך באוסלו? אולי זה מה שלמדת תמיד, כשאתה מדבר עם שמאלן, תדאג להזכיר לו את אוסלו. טעות בידיך, אדם שיושב ובאמת חושב בעצמו (כן, זה אפשרי), מבין שאוסלו היה מוביל למה שכולנו מכירים מימי דרום אפריקה - אפרטהייד. אני מניח שאתה מכיר את המושג אז אני לא צריך להסביר, נכון? הרי אתה כל כך משכיל ובקיא בהסטוריה כפי שדאגת להראות. האצ"ל עשו הכל בשביל לשרוד... יש באמת טעם להגיב על זה? מצד אחד כיוון שזה שטויות. אך מצד שני אין טעם, כי זה יגרום לך להראות עוד יותר רע כשאני אשאל - אז השאהידים לא עושים הכל בשביל לשרוד? לגבי הצעת החלוקה שהתייחסת אליה, הרשה לי לסיים במשל: אתה יושב בביתך שלך, מגיעים אנשים זרים ומציעים לך שאתה תקבל את השירותים, המטבח, והמרפסת; והם, הם יקבלו את חדרי השינה והסלון? האם תסכים...? באמת שזה לא עניין מורכב... עמית

kRaNcH

New member
משפחה של מטורפים../images/Emo184.gif

אתה מדבר כל כך לא לעניין....

יודע מה? נגיד שאתה צודק בהכל ואני מטומטם וכל מה שתרצה... אני לא הולך נגד העם שלי!!! אתה הולך באופן ישיר נגד העם שלך!!! למה אתה כל כך רוצה לחיות כאן עם הערבים??? מה הם עשו בשבילך משהו טוב? אני פשוט קורא את ההודעות שלך ואני לא מאמין שאני מדבר כאן עם יהודי... יודע מה-ברגע שחס וחלילה יקרה למשפחה שלך משהו מפיגועים אז אתה אולי תתחיל להבין מה קורה פה...הם הורגים בך ושוחטים בך ורוצים להרוג אותך! למה?כי אנחנו כובשים אותם.למה?כי הם לא יכולים להסתדר לבד,וברגע שתשאיר אותם שם לבד לא תהיה לך מדינה... אבל דווקא נראה שאתה לא היית מתנגד לכזה דבר... העם לא רוצה לחיות עם הערבים ולכן הוא בחר בימין!!שמאלנים כמוך אמורים עכשיו להוריד את הראש ולסתום את הפה,כי אנשים כמוך לא תורמים למדינה הזאת בשום דבר!אני גם בעד שלום ובעד שחרור מכיבוש וכל זה...אבל שלום בעד שלום ולא בעד שטחים,ברגע שהערבים יהיו בני אדם אז אני אהיה מוכן בכלל לדבר על שחרור מכיבוש וכל השטויות האלו,אבל במצב הנתון שהם רק רוצים להרוג אותי אני לא יכול להסכים לשחרור מכיבוש... ומה בדיוק גורם לך לחשוב שאתה כל כך צודק? בגלל שאתה חכם ויודע לנסח את עצמך טוב וכל זה? ובנושא אחר-אל תעז בכלל לקרוא לי נאצי ותשמור על הפה שלך כי אתה עובר כל גבול!

תראה אני לא חושב שיש לנו טעם להמשיך

בקשר לדיעות שלך-אתה יודע יותר ממני...לכן אין לי על מה להתווכח איתך... רק אני לא אתפלא אם אני אראה אותך עוד כמה שנים באיזה הפגנה פרו ערבית שרוצים שם להרוג את היהודים או משהו כזה... יש לי רק להגיד לך דבר אחד-תפתח את העיניים ותראה איפה אתה חי...באיזה סביבה עויינת.... וכדאי שקצת תעזור לבן דודך החביב כי הוא לא יודע מספיק בתור בן במשפחת ערפאת..אהה סליחה קרפ/מוזר...

לקרפ

מה שקורה בג'נין זה עוד כלום לעומת מה שהפלסטינאים עושים לנו ברחובות, כשאתה מפחד לצאת מהבית שלך בגלל פיגועים. אתה רוצה לחיות ביחד עם הערבים, עשית מאיתנו חברה ישראלית-פלסטינאית ??? אני רוצה לראות אם הפלסטינאים ירצו לחיות ביחד איתך. אל תשכח שבכל העניין הזה יש 2 צדדים. אתה לא יכול אפילו לנסות להשוות את מעשיהם של האצ"ל שנלחמו למען המדינה שמגיעה לנו בעמל ישרים ובתור נכס היסטורי. חוץ מזה כל הדברים האלה שאתה אומר שיהיו בסופו של דבר הם אוטופיים מדי, ואין סיכוי שהם יתרחשו, הפתרון היחידי זה מדינה לנו ומדינה להם, חיה ותן לחיות.

למעלה