משהו לווילד....

wee man

New member
משהו לווילד....

אנשים בווילד לרוב כל הזמן חושבים מתי אני יגיע לחלום ודברים כאלה ומה יקרה וכל מני דברים כאלה. יש שיטה שאומרת שבמקום לנסות להגיע לחלום צלול צריך לנסות להגיע לתחושה הבאה (כמו אם אתה רואה צבעים אז לנסות להגיע לרעידות ודברים כאלה). אז חשבתי, שאולי אנשים שעברו ווילד או שפשוט הגיעו לשלב כלשהו בווילד לרשום את כל השלבים לפי סדר מההתחלה עד לאן שהגעתם, וככה נוכל לנסות להגיע לתחושה הבאה.... זה אמור ממש לעזור באימון ווילד ובכלל בכניסה לווילד אז אשמח לקבל תגובות שלכם ינון

wee man

New member
וראיטי

אני יודע שהגעת רחוק בווילד, אולי תוכל לספר בדיוק את השלבים שקורים לפי הסדר תודה ינון

Cheetah

New member
תשמע

אין כאן סדר ואין חוקים, זה פשוט כל כך שונה יכול ליהיות לא רק מאדם לאדם, אלא גם מחוויה לחוויה של אותו אדם, מעט מאוד הם הדברים שנותים לחזור על עצמם באותה צורה, ועליהם אתה יודע. תקח לדוגמא ויברציות, שזה תופעה נפוצה לכאורה בווילד, אבל אם תבקש תיאורים מפורטים מאוד שלה, תראה שיש סוגים רבים של ויברציות, ויש תיזמונים שונים ומחשבות שונות שיכולות לעבור בזמן הויברציות או לגרום להם. אני מנסה להגיד שהתיאור הכללי שיש לך כבר, הוא טוב בתור בסיס וזה כל מה שאתה צריך בעצם, מהבסיס לבנות את הצורת עבודה המפורטת שלך. אתה לא צריך לעבוד בצורה דוגמטית בדיוק איך שמישהו אחר עובד, ברמה מסויימת זה יגביל אותך נראה לי אולי. במחשבה שניה אם תראה הרבה תיאורים מפורטים תראה גם שאין ממש חוקים, מממ, אני מנסה להגיד שאין טעם לקחת שיטה של מישהו אחר כמוחלטת

Cheetah

New member
נותים = נוטים והבהרה

חשבתי על זה... ניסיתי להגיד... שהניסיון בקטע הזה הוא יותר חשוב מהידע... הרבה יותר חשוב, אז פשוט תנסה ווילד ואז תנסה שוב ואז תנסה שוב ואז תנסה שוב....

wee man

New member
תודה אני חושב

שאתה צודק שאצל כל בנאדם זה שונה, ברור, אבל אתה כל הזמן כותב שיש לי את הבסיס אבל אין לי בדיוק (אני לא חושב שיש לי) אני יודע שבהתחלה רואים צבעים כאילו משפשפים את העיניים ואחר כך יש רעידות, אחרי זה אמור לבוא שיתוק חלקי ואחר כך שיתוק מלא ואחר כך לדמיין דברים ואת "המכשפה" ואז נכנסים לתוך חלום צלול או לחילופין כשיש שיתוק יוצאים מהגוף. אם זה הבסיס אז סבבה ותודה שעזרת אם לא אז תתקן אותי תודה ינון

Cheetah

New member
אז זהו זה לא הבסיס

זה הרבה יותר מדי מפורט בשביל ליהיות בסיס מספיק לך שיהיה באוצר מילים ויברציות הרגשת ריחוף ערפול חושים שקיעה דימיון היפנוגוגי הזיות שיתוק אתה לא צריך להעמיק או לחשוב על סדר, עכשיו לך לנסות ווילד וזהו. ואם אחת מהתופעות האלה תבוא, אל תתרגש כי אתה יודע שזה נורמלי, וזה הסיבה היחידה לדעתי שצריך לספר על התופעות האלה, כדי למנוע יותר מדי התרגשות ופחד שהם לא הכרחיים, הסדר זה לא עקרוני.

Variety

New member
צ´יטה צודק.

אני קראתי תיאור של ווילד של מישהו פעם, וניסיתי לחקות את זה, ולא הצליח לי. הרגשות שאנשים אמרו שהרגישו ממש לפני הכניסה לחלום, אני הרגשתי בהתחלה, והרגשות שהם הרגישו בהתחלה אני הרגשתי לפני הכניסה לחלום, הם הרגישו ויברציות אני הרגשתי חום ולפעמים ההפך. אתה צריך פשוט לנסות, לא לנסות להכנס לחלום אלא לנסות להגיע להרגשה הבאה, להתקדם. כי אז אתה יותר תצליח. חלומות פז, Variety-

wee man

New member
תודה רבה על ההסבר ו

כתבתי בהודעה הראשונה שצריך לחשוב להגיע להרגשה הבאה ולא לחלום צלול (לוראיטי). אז סבבה ותודה רבה לכם על ההסברים!!! אני ינסה ככה בלי יותר מדי פירוט אלא רק ממש את הבסיס אז שוב תודה ינון

למעלה