משהו להחיות ת'פורום....

ghony

New member
משהו להחיות ת'פורום....

בגלל שבקושי כותבים פה,אני עושה משחק חידות..... אחת קלה: בן כמה זאב נחמה? מי שעונה ממשיך

ethnix

New member
בן 42 ו-9 חודשים!!

השאלה הבאה: באיזה להקה ניגן גיל אלון?

poisener

New member
2 - בת ובן

השאלה הבאה: מהם שני השירים היחידים של אתניקס שהפכו ללהיטים גדולים בעקבות השמעות מרובות ברדיו ולאחר מכן גם בהופעות, למרות שמעולם לא היו אמורים לצאת כסינגלים רשמיים?

poisener

New member
ממש לא

אני מדבר על שירים שלא היו מתוכננים לצאת כסינגלים לרדיו! אבל עורכים ברדיו כנראה נדלקו עליהם והתחילו לשדר אותם למרות זאת, ועם הזמן הם נהיו להיטים. זה ממש לא קשה...

s b e

New member
נראה לי שאני יודעת

ששיר אחד הוא איסקנדר והשאלה לקוחה מתוך ראיון עם אתניקס שהתקיים כשיצא פופ. בוא נלך על אתגר קצת יותר רציני - עם איזו זמרת חידשו אתניקס דואט עתיק ימים ומה שם השיר? אגב למי שיש אותו מוזמן לנסות ולהעלות אותו באתר כי הוא באמת מדהים

יצאנו אט עם יפה ירקוני

לא? :) גם אני אשאל שאלה: מה זאב צועק שהוא עולה לבמה להדרן? (בדרך כלל הוא צועק את זה לפני שהוא שוב עולה לבמה)
זזה ממש קל :)

s b e

New member
בהמשך

תשובה נכונה. אם זכרוני אינו מטעה אותי זאב מתחיל בטקס ברכת הקהל (בריאות אהבה שלום וכו' כעולה על דמיונו) וכמובן שאוהבים אתכם _________

ethnix

New member
אני לא התכוונתי לזה

אלא למה שגורם לכל מי שהולך איתי להופעה של אתניקס לצחוק על זאב בגללו.. מין מילה שהוא חוזר עליה לאורך ההופעה כמה וכמה פעמים...

s b e

New member
תיקים בהופעה....

עכשיו הצלחת לסקרן אותי, אני לא מצליחה להזכר וכל מה שאני זוכרת זה משהו על לתת כבוד ועל כך שהם בניגוד לאחרים לא אוהבים את הרעיון של לרדת ולהעלות בליווי קריאות הקהל?

ethnix

New member
לפני שהוא עולה לבמה מחדש

הוא צועק "אוקיי! אוקיי!!" כל מי שאני מכירה מחקה את האוקיי שלו.. וזה הדבר שהכי זכור לו מההופעה חחחח... כנראה שאני הולכת עם אנשים מוזרים

s b e

New member
צודקת

אגב גם אנחנו צחקנו על זה תמיד ועדיין זה לא שאת הולכת עם אנשים מוזרים פשוט נסיתי להיתפס בדברים גדולים יותר.

shifo

New member
../images/Emo45.gifצודקת

וגם "ברוכים הבאים למסיבת הריקודים של אתניקס" קבוע לפני "בובה". מה התשובה לשאלה של פויזנר?? גם לי יש שאלה: אלו שני חברי להקה התחתנו בהפרש של 4 ימים, ומתי זה היה?

s b e

New member
ניחוש

לא מתוך ידיעה אבל מתוך הגיון בריא סביר להניח שאלה גיל וגל מכיוון שתמיר התחתן ממש בתחילת הדרך אם אני לא טועה, יורם לא נשוי וכמובן גם לא זאב כך שזה די מצמצם את האפשרויות אלא אם כן אני טועה. אגב סחטן על השליטה שלך כבר ממש מתחיל לסקרן אותי לדעת מי אתה

ethnix1

New member
היתה גם כתבה כזאת שהם התחתנו נדמה

לי, היה כתוב מעין השוואה, מה הם לבשו וכאלה... וזה היה מ-ז-מ-ן

shifo

New member
נכון, שרית

הייתי בהופעה שלהם, אי שם ב 92' וזאב אמר: "לפני יומיים גיל התחתן, ובעוד יומיים גל..", עכשיו ראיתי שזה לא כ"כ מדויק. ה"שליטה" נובעת סה"כ מהתעניינות במשך שנים, אבל רק עכשיו שנפתח הפורום גיליתי שיש עוד אנשים שיודעים מה זה "איסקנדר"..

למעלה