השאלה הבאה: מהם שני השירים היחידים של אתניקס שהפכו ללהיטים גדולים בעקבות השמעות מרובות ברדיו ולאחר מכן גם בהופעות, למרות שמעולם לא היו אמורים לצאת כסינגלים רשמיים?
אני מדבר על שירים שלא היו מתוכננים לצאת כסינגלים לרדיו! אבל עורכים ברדיו כנראה נדלקו עליהם והתחילו לשדר אותם למרות זאת, ועם הזמן הם נהיו להיטים. זה ממש לא קשה...
ששיר אחד הוא איסקנדר והשאלה לקוחה מתוך ראיון עם אתניקס שהתקיים כשיצא פופ. בוא נלך על אתגר קצת יותר רציני - עם איזו זמרת חידשו אתניקס דואט עתיק ימים ומה שם השיר? אגב למי שיש אותו מוזמן לנסות ולהעלות אותו באתר כי הוא באמת מדהים
עכשיו הצלחת לסקרן אותי, אני לא מצליחה להזכר וכל מה שאני זוכרת זה משהו על לתת כבוד ועל כך שהם בניגוד לאחרים לא אוהבים את הרעיון של לרדת ולהעלות בליווי קריאות הקהל?
וגם "ברוכים הבאים למסיבת הריקודים של אתניקס" קבוע לפני "בובה". מה התשובה לשאלה של פויזנר?? גם לי יש שאלה: אלו שני חברי להקה התחתנו בהפרש של 4 ימים, ומתי זה היה?
לא מתוך ידיעה אבל מתוך הגיון בריא סביר להניח שאלה גיל וגל מכיוון שתמיר התחתן ממש בתחילת הדרך אם אני לא טועה, יורם לא נשוי וכמובן גם לא זאב כך שזה די מצמצם את האפשרויות אלא אם כן אני טועה. אגב סחטן על השליטה שלך כבר ממש מתחיל לסקרן אותי לדעת מי אתה
הייתי בהופעה שלהם, אי שם ב 92' וזאב אמר: "לפני יומיים גיל התחתן, ובעוד יומיים גל..", עכשיו ראיתי שזה לא כ"כ מדויק. ה"שליטה" נובעת סה"כ מהתעניינות במשך שנים, אבל רק עכשיו שנפתח הפורום גיליתי שיש עוד אנשים שיודעים מה זה "איסקנדר"..