משהו לגבי העונה השנייה...

Jedi Force

New member
משהו לגבי העונה השנייה...

והנה, עוד פחות מ-3 ימים לעונה השלישית של ורוניקה (סוף סוף), כולי מתרגש ולפתע עלתה לי שאלה בראש שנזכרתי שהרבה זמן רציתי לשאול אנשים שמבינים קצת יותר ברוניקה מארס, ואני חושב שזה הזמן המתאים. בעונה השנייה, הכריחו את ורוניקה להיות חלק מחבר המושבעים, על איזה אירוע שקרה באכסנייה בין שני אנשים ואחת. מה שרציתי לשאול ולא ממש הבנתי - אני זוכר שהיא הייתה מוכרחת להשתתף בזה, אבל אני לא ממש הבנתי למה. מה היא עשתה שחייבו אותה להיות בחבר מושבעים. לא שמתי אייקוני ספויילר כי אני מניח שכולם ראו את העונה השנייה. תודה לכול העונים.

TheLost

New member
תשובה

בארה"ב כל אזרח אמריקאי מעל גיל 18 ללא תיק פלילי חייב לעשות "עבודת שירות" בחבר המושבעים. יש להם שם מאגר שלם שבו בוחרים באקראי אנשים, יש כאלה שלא נבחרים מעולם (אבל אני לא בטוח אם אפשר להיבחר יותר מפעם אחת). כמובן שגם לאחר שאתה נבחר, אם משהו במשפט עלול לפגוע בכושר השיפוט שלך (כמו למשל- אם אתה גזען), אתה לא עושה את עבודת חבר המושבעים. בעיקרון רוב האזרחים האמריקאיים ממש שונאים את זה, כי זה על חשבון העבודה והם מקבלים על זה שכר מינימלי. אז ורוניקה לא עשתה שום דבר, חוץ מלהיות אזרחית אמריקאית.

למעלה