משהו לגבי הספר השישי

EA 4real

New member
משהו לגבי הספר השישי

קודם כל כבר קניתי אותו אתמול במחירה מוקדמת. ביום הראשון של הלימודים בהופעה של איזה הרבה הסולן גילה ספוילר אדיר!! שהרס לכל מי שקורא הארי פוטר מכיתית י' י"א י"ב +למורים. אנשים עדיין מקללים את הילד ומורה אחת רצת להשעות אותו כי הוא הרס לה.. זה היה אחד הדברים המניאקיים ביותר שעשו. מי שרוצה לדעת מה האירוע המיוחד שמתרחש בספר השישי שיקרא את ההודעה הבאה מי שלא שיפסיק כאן.

EA 4real

New member
מה שהילד סיפר לבי"ס(כמובן../images/Emo58.gif)

הילד פשוט לקח את המיקרופון בסוף השיר (עבדים של סחרוף נראה לי) ואמר לכולם שהוא יצא בהגרלה ובשם כל הלהקה הוא נתבקש למסור שבספר השישי סנייפ הורג את דמבלדור..

Artoo Detoo

New member
וואי איזה ילד מניאק

גם לי היה קטע דומה, מישהו הביא לי סרטון של מישהו באוסטרליה נוסע במכונית וצועק ברחוב מי הורג את מי, בגלל זה אני יודע ): אבל לא נורא, זה מחר!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ענבאך

New member
../images/Emo6.gif

אם היו מגלים לי הייתי כועסת, אבל אם כבר הייתי יודעת בטח הייתי נקרעת מצחוק על המקום. באסה.

גם לי זה קרה../images/Emo10.gif../images/Emo108.gif

קראתי באיזו בלוג
וכמעט הצלחתי טאבל לא
ד"א אני אפשר להגיד חדש פה אני אכנס מדי פעם... עוד שעה אני אתחיל לנג'ס לאמא שלי שתסיע אותי לחנות
הארי פוטר 6 here i come

Fairywitch

New member
באסה../images/Emo10.gif

שלא תשעה אותו
למה מורות חושבות שהשעייה זה עונש?
השעייה זה חופש, פור גאד סייק
אני הייתי נותנת לו מה שבאנגלית קוראים דיטנשן- שיישאר בביה"ס יותר שעות

2 Mיכל

New member
זהו, אף פעם לא הבנתי../images/Emo187.gif../images/Emo42.gif

את הפואנטה של השעיה. ותמיד בסדרות מתרגמים דיטנשן להשעיה ומבלבלים אותי
. הייתי רוצחת אותו. זה ממש לא כמו שלחברה נפלט בטעות או משהו... וגם אם זה לא ממש בטעות, פשוט מגעיל! מה שכן, אני חייבת לציין שקצת הצחיק אותי שדווקא המורה שקוראת את הסדרה התעקשה על ההשעיה. זה היה התפקיד של רכז המשמעת או משהו...

Fairywitch

New member
../images/Emo45.gifהורג אותי שהם מתרגמים השעייה../images/Emo70.gif

יש מקרים טובים יותר שנתקלתי בהם- שמתרגמים "עונש".

jogy

New member
אני חושב שצריך להטיל עליו קרושיו...

חחחח...מושפע ביותר...

למעלה