משהו לא נעים...

Muznah

New member
משהו לא נעים...

מה המצב מנים , יש לי בעיה......יום שישי האחרון , הייתי עם ידידה/יזיזה שלי , הגענו לשלב של ה... אז הבאתי לה ביד....בעיה קטנה , היא נכנסה למחזור בדיוק (!) בזמן הזה....באסה לא נורמלית וכמובן יד מדממת..... עכשיו , האם יש בעיה לשכב עם בת כשהיא במחזור? יש פה אנשים מנסיון?...? אפשר גם להגיב במסר אישי..... תודה מראש .. שורטי השחור

בכלל לא....דווקא להיפך

זאת התקופה הכי בטוחה לשכב עם מישהי במחזור...אבל זה פשוט ממש מגעיל!!! אם אתה נהנה שמדממים עליך בזמן שאתה מזיין מישהי אז שיבושם לך

Hypnotize

New member
הבחור צודק...

אין בעיה עם קיום יחסי מין בזמן המחזור.. אם זה מתאים לכם אז בכיף.. ד"א בזמן הוסת, בחורות חרמניות מאוד.

Hypnotize

New member
לא אמרתי שאני בעד...

רק ציינתי עובדה, בנות חרמניות מאוד בזמן הוסת. זה לא אומר שצריך לקפוץ איתן ישר למיטה..

*בהן

ואיכס, זה מושג סובייקטיבי. פעם שמעתי שיש בעיה בריאותית קלה(לא משהו רציני) עם קיום יחסי מין בזמן מחזור, אני אבדוק ת'נושא כבר, או שמישהו פשוט יגלה לי
אם אתה לא נגעל, אז אתה יכול לשכב עם מישהי במחזור.

Muznah

New member
יא סטלות נסחפתם.....

לא אמרתי שאני ישכב איתה.....היא רק ידידה שלי ..... לא עושים את זה לידידות , אגב תודה על הטיפ שהם חרמניות בזמן הזה... ותודה על התגובות... שורטי השחור

WhiteAce

New member
שאלה שאני ממש קשור אליה

נכנסתי לפורום במקרה ונראה לי שאני אשאר למה יש פה שאלות שאני יכול לעזור בהן... זה אני. בתור מישהו שבכל פעם שיש לחברתו מחזור מוכן "לשגל" אותה פי 2 מהרגיל (רגיל 3 פעמים ביום...). ד"א: אפשר גם להנות מזה, תנסו ותבינו על מה אני מדבר...

איכססססססססססססססס

איך היית מסוגל לעשות את זה?... לעשות לה ביד כשהיא במחזור?... מצטער - אני לא מסוגל!...

adidaa

New member
בעיקררון אפשר.......

רק שזה יהיה ממש מגעיל שכל הקונדום יהיה עם דם
וגם האזור יותר רגיש בזמן מחזור ככה שזה גם בטח לא יהיה הכי כיף לאישה

dark angel17

New member
../images/Emo132.gif

בעיות, אין ממש חוץ מהעובדה, שהיא עלולה לקבל זיהום וזה מאוד מאוד מסוכן. בכלל לא מומלץ לשכב עם בחורה כשהיא במחזור. זה דוחה ומסוכן. חכה כמה ימים.

זה לא כ-ז-ה מסוכן

אל תבהיל ת'בחור... ואתה צריך לומר, "זה דוחה לדעתי" ולא לקבוע קביעות חד משמעיות כי שוב, זה עניין סובייקטיבי...

immortal fairy

New member
תגידו,

בסקס במחזור, הסיכוי להיכנס להריון קטן יותר או פשוט בלתי קיים? או שמא אין קשר בין הדברים וזה כמו בסקס רגיל?

MiToOsH

New member
אמממ.... ../images/Emo104.gif

אני לא בטוחה במאה אחוז אבל אני חושבת שהוא פשוט לא קיים

stud54

New member
אני לא בטוח שזה בטוח

עם אני לא טועה קראתי פעם שבנוסף לזיהומים,אפקט הפימפום יוצר בועות אוויר בדם וזה יכול להיות מאוד מסוכן לאישה

בועות אוויר בדם?

זה מושג מצלילה אחי... לא נראה לי שיש קשר, אבל אם אתה בטוח אשמח אם תפרט\תביא מאמר.

Bassman

New member
באמת לא נראה לי שיש קשר...

כי הדם הזה לא חוזר למחזור הדם עד כמה שאני מבין...

למעלה